Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Plius, kaip zinia, stambioms kompanijoms ne taip reikia stengtis kokybes atzvilgiu, nes kaip pries 10 metu buvo Lancome ar Chanel, taip ir dabar yra Lancome ar Chanel ir zmones zino sita varda ir dazniausiai perka nes zinomas brand'as. Turint omenyje, kad per ta laika kokybe gali kristi, bet zmones is ipratimo pirks Chanel ar kitu gamintoju produktus, nes tas vardas pats sneka uz save. Tokios kompanijos labai daug investuoja i ivaizdi, reklama, kokybe lieka paskesnese vietose...
O smulkesnems ne tokioms zinomoms kompanijoms reikia investuoti i produkto kokybe, kad produktas sneketu pats uz save, nes maziau zinomos kompanijos i placiuosius vandenis gali isplaukti tik vedami kokybes. Zinoma laikui begant tokiu kompaniju produktu kainos kyla, nes juk reikia uzdirbti is vardo smile.gif
Zinoma yra isimciu, kad pigu = bloga kokybe...
Pati naudoju tiek brangius tiek pigius produktus, nors daugiau akcentuoju kokybe ir tai kas man tinka.
Papildyta:
Tiesa... kas liecia kaina ir kokybe, tai po siai dienai nesu radusi lupu blizgesio, kuris butu ir pigus ir ilgai laikytu. Cia sakyciau kaina atitinka kokybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 16 liepos 2011 - 16:32
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 16, 01:34)
100% sutinku

Pati dar su mielu noru prigriebciau si geri, bet jau niekur nerasiu  verysad.gif
user posted image

maciau manhattan naujojoj kolekcijoj "Sexy plexi" bus panasi pudra
va nuoroda 4u.gif
http://de.paperblog....lexi-le-181245/

merginos gal zinot kokia bus naujoji essence kolekcija pas mus? ir kada bus?

labai laukiu essence 50's girls reloaded wub.gif
Atsakyti
Kokie jusu atsiliepimai apie si gamini?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 17, 16:36)
va nuoroda 4u.gif

dekui 4u.gif
Taip panasi, bet paziurejau atidziau internete, tai manau bus tamsesne nei Essence, sita tai man labai patinka, karatsi nervina tos kolekcijos, patinka produktas, perki, ir veliau dingsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 17, 17:36)

Tik įdomu, ar ta kolekcija pasieks Lietuvą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 17 liepos 2011 - 16:50
prisiskaiciau cia pagyru siai kosmetikai, ryt leksiu oranzini tusa pirkt ir lupu blizgi is xxxl serijos cool.gif
Atsakyti
Joptaramat kas cia per tas bronzeris matinis Essence.. ko cia ji visos perka? geras? g.gif ner man ramybes.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 19, 22:39)
Joptaramat kas cia per tas bronzeris matinis Essence.. ko cia ji visos perka? geras?  g.gif ner man ramybes..  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai, kad Catrice jis. biggrin.gif
Atsakyti
nu ir aš pasidaviau manijai oranžinio tušo biggrin.gif kiek pabandžiau tai man patiko, turiu nusipirkus ir žalią, nes kažkada gerų atsiliepimų užmačiau, bet anas grynas š man, viską sulipina, o šitas visai nelipina, na tikrai labai labai thumbup.gif dar paėmiau mėlyną nagų laką, tai spalva labai graži, o kaip laikys nežinau, tik nusilakavau ir čia pirmas esscence lakas smile.gif kol su konsultante plepėjau, tai dar radau namie kasininkė matomai įdėjo tą pudrytę už 1ct, tai nebandžiau dar, paskui jei išbandysiu parašysiu kaip man ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 07 19, 23:16)
Tai, kad Catrice jis. biggrin.gif

Tfu kad tave kur.. tikrai doh.gif lotuliukas.gif sorry, keliames i catrice ir prasom man papasakot, kuom jis toks geras!
Atsakyti
Kiek zinau, dabar kiekviena diena ar kelias dienas, skirtingose Eurokos parduotuvese vyksta gimtadienio akcija, visoms prekems -20%. Gal kas zinote ar turite sarasa parduotuviu, kada tiksliai t.y. kokiomis dienomis ir kokioje parduotuveje ta akcija vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 20, 12:58)
Kiek zinau, dabar kiekviena diena ar kelias dienas, skirtingose Eurokos parduotuvese vyksta gimtadienio akcija, visoms prekems -20%. Gal kas zinote ar turite sarasa parduotuviu, kada tiksliai t.y. kokiomis dienomis ir kokioje parduotuveje ta akcija vyksta  g.gif

Parduotuvės skelbiamos čia: http://www.facebook.com/EUROKOS
Atsakyti