Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Na ka, as irgi pasidaviau SM manijai. biggrin.gif Pora dienu sukau ratus apie Eurokos galvodama reikia man isbandyti ta tusa, ar nea (kalbu apie oranzini). Zodziu smalsumas nugalejo ir siandien nusipirkau pasibandymui. Grizus po darbo is karto uzsinorejau patestuot, ar tikrai rezultas toks stulbinatis. rolleyes.gif Ir ka Jus manot, ogi likau labai suzaveta bigsmile.gif . Labai graziai dazo - nuostabiai ilgina blastienas ir ne kiek nelipina. Valosi irgi puikiai thumbup.gif . Taigi uz tokia kaina neitiketinas tusas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 15, 23:13)
ne dėl išpūstų kainų tikis kokybės. Negi netikit, kad Lancome/Chanel/Dior/Shu Uemuros ir kt. brand'ų tušaiekokybiškesni už Catrice, Essence, tą patį MF, L'orealį ar kt. Būkim biedni, bet teisingi, kaina ne vien reklama ir vardas.
na ir sakykit, kurį tušą prancūzaitė pirks, kai toks menkas kainos skirtumas? kad kokybiškesnis Lancome, manau neverta ginčytis 

Visu pirma reta prancuzaite dazosi kasdien ir maziausiai suka galva del eco gyvenimo (spredziu is ju igeriamo kolos kiekio ie metro kimsymo traskuciu ir sausainiu doh.gif ) biggrin.gif LT tikrai truputi pasimaisymas del eco gyvenimo, ypac kosmetikos sryti doh.gif biggrin.gif bet dabar ne apie tai ax.gif
O del prancuzaites pasirinkimo - ji aisku pasirinks Lancome, tik todel kaina skyriasi tik 20Eur, ir Lorealiu neparduoda atskirose kosmetikos parduotuvese, Lorealiai parduodami kaip LT butu Maximoje, maisto parduotuveje, o Lancome parduodami Sephora, jei prancuzaitei reikia kosmetikos, ji eina i Sephora pirkti Lancome (Lorealiu ir pan ten tiesiog nera). Kaip prancuzaite eina i Sephora pirkti Lancome, taip Lietuvaite i Droga Lorealio. Kas prancuzaitei norma, tas LT oho nes brangu bigsmile.gif kaltas pragyvenimo lygis ir tiek smile.gif
Atsakyti
Nu merdzinos,pasistenget. Dabar ir as uzsimaniau orandzinio tuso biggrin.gif . Na ne karve kainuoja,reiks nusipirkt jauciu,o tai vis kilnosiu i kilnosiu jį.
O dabar del tos brangios ir pigios kosmetikos... Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska. Nes jau tiek isbandzius,o nuo pudru nei beria,nei oda sauseja,tusai ner pakenke blakstienom. Nu vienzo,as tik dziaugiuosiu kad yra essence'as,ir uz maza kainele galiu nusipirkti tokiu sauniu dalykeliu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 16 liepos 2011 - 00:26
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 16, 00:24)
O dabar del tos brangios ir pigios kosmetikos... Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska. Nes jau tiek isbandzius,o nuo pudru nei beria,nei oda sauseja,tusai ner pakenke blakstienom. Nu vienzo,as tik dziaugiuosiu kad yra essence'as,ir uz maza kainele galiu nusipirkti tokiu sauniu dalykeliu. smile.gif

100% sutinku

Pati dar su mielu noru prigriebciau si geri, bet jau niekur nerasiu verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau lūpų blizgį apatinį ir skaistalus Silky Touch. Labai patenkinta. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
SM forumas tarsi uzkreciamu ligu ligonine.Mergaites,siandien ir as uzsikreciau cia,sioje temoje,tuo oranziniu tusu.Rytoj isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 20:54)
bėgau šiandien tų tušų pažiūrėt giriamų ir pudros už 1 ct., tai nepatiko, kad nėra testeriuko tušų ar šiaip besimėtančio paties šepetuko... Ar čia tik man taip nepasisekė ar niekur nebūna?

Na bent jau mano mieste siu tusu testeriai yra . mirksiukas.gif As irgi nusipirkau ax.gif Taip, labai graziai atrodo juo pasidazius. Su tuo galiuku ypac isilgino apatines blakstienas bigsmile.gif Dabar supratau, kodel jis vadinamas smokey eyes . bigsmile.gif Jei dazant ta ploksciaja sepetelio dalimi, gaunasi tokia kaip piestuko linija ties blakstienu saknimis bigsmile.gif . atrodo lyg piestuku lengvai pabrezta ir praretusuota.... mirksiukas.gif Tik.... gryzo dukra is mociutes ir nugvelbe nuo manes biggrin.gif .Praktiskai pasidziaugiau 2 dienas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 16 liepos 2011 - 07:22
As ir pasidaviau SM manijai tai vakar prigriebiau ruzava tusa, norejau oranzinio, bet ten buvo 2 oranziniai, nezinojau kuris tas isgirtasis. blush2.gif
user posted image
Lupu blizgis labai patiko. thumbup.gif Graziai ant lupu atrodo ir ilgai issilaiko. biggrin.gif
user posted image
Gavau pudra dovanu, jauciu mesiu lauk.
Atsakyti
Ir man tas blizgesiukas fainas wub.gif
Atsakyti
ir man sis blizgesys fainas, dbr gailiuosi kad tik viena paemiau, nes matyt dar nusipirki jau be sancu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 16, 00:38)
Visu pirma reta prancuzaite dazosi kasdien ir maziausiai suka galva del eco gyvenimo (spredziu is ju igeriamo kolos kiekio ie metro kimsymo traskuciu ir sausainiu  doh.gifbiggrin.gif LT tikrai truputi pasimaisymas del eco gyvenimo, ypac kosmetikos sryti  doh.gif  biggrin.gif bet dabar ne apie tai  ax.gif
Kas prancuzaitei norma,  tas LT oho nes brangu bigsmile.gif kaltas pragyvenimo lygis ir tiek  smile.gif

įdomu buvo paskaityt "ne apie tai". Tikrai 4u.gif
tai arba prancūzaitė galvoja apie kokybę, arba tiesiog pinigų daug turi biggrin.gif
man Lietuvoj kosmetikos kainos jau seniai nebedomina, tik nueinu pažiūrėt, kad nepermokėčiau pirkdama internetu biggrin.gif SM išparduotuvėj ar internetu galima nusipirkt tom pačiom kainom, kaip perka prancūzaitės Sephoroj ax.gif
buvo smagu padiskutuot apie skirtumus smile.gif

QUOTE(koko_sa @ 2011 07 16, 01:24)
Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska.

o kas rodiklis? smile.gif
ne viskas, kas pigu yra kokybiška. Aš kai perku pigesnį daiktą, kokybės neieškau, svarbiausia poveikis. Svarbu, kad paskui tas pigumas "nesugadintų" blakstienų, odos ir pan.
aš nesu prieš pigesnę kosmetiką, nors galbūt kam nors taip pasirodė. Tiesiog kai po Prestige tušo blakstienos krito, atsargiau žiūriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 liepos 2011 - 11:14
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 16, 11:54)
ne viskas, kas pigu yra kokybiška. Aš kai perku pigesnį daiktą, kokybės neieškau, svarbiausia poveikis. Svarbu, kad paskui tas pigumas "nesugadintų" blakstienų, odos ir pan.
aš nesu prieš pigesnę kosmetiką, nors galbūt kam nors taip pasirodė. Tiesiog kai po Prestige tušo blakstienos krito, atsargiau žiūriu  smile.gif

Pritariu, bet ir ne viskas, kas brangu, yra kokybiška ax.gif
O aš pirkdama pigesnę priemonę, kokybės tikiuosi. Nes manau, kad kokybė ir yra poveikis bei rezultatas. O ne paauksuotas tušo šepetėlis ar gražus vardas ant pakuotės.
Man nuo Lancome blakstienos krito. Ir turbūt tikrai ne taip, kaip jums biggrin.gif Galėčiau nufotografuoti ir pamatytumėt, koks tuščias tarpas vidury voko be blakstienų, bet gal geriau to nedarysiu, nes ir pačiai čia nemenka trauma. Va čia tai kokybė! biggrin.gif
Kad ir kaip bebūtų, manau, kad čia yra atsitiktinumo dalykas. Jei, tarkim, netinka kažkokia produkto sudedamoji dalis, tai kaina visiškai nesvarbu. Netinka, vadinasi netinka. Bet pritariu, kad, kai tokie dalykai nutinka, savaime įsijungia savisaugos instinktas, ir į viską žiūrima atsargiau ax.gif
Atsakyti