Na ka, as irgi pasidaviau SM manijai. Pora dienu sukau ratus apie Eurokos galvodama reikia man isbandyti ta tusa, ar nea (kalbu apie oranzini). Zodziu smalsumas nugalejo ir siandien nusipirkau pasibandymui. Grizus po darbo is karto uzsinorejau patestuot, ar tikrai rezultas toks stulbinatis. Ir ka Jus manot, ogi likau labai suzaveta . Labai graziai dazo - nuostabiai ilgina blastienas ir ne kiek nelipina. Valosi irgi puikiai . Taigi uz tokia kaina neitiketinas tusas
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 15, 23:13)
ne dėl išpūstų kainų tikis kokybės. Negi netikit, kad Lancome/Chanel/Dior/Shu Uemuros ir kt. brand'ų tušaiekokybiškesni už Catrice, Essence, tą patį MF, L'orealį ar kt. Būkim biedni, bet teisingi, kaina ne vien reklama ir vardas.
na ir sakykit, kurį tušą prancūzaitė pirks, kai toks menkas kainos skirtumas? kad kokybiškesnis Lancome, manau neverta ginčytis
na ir sakykit, kurį tušą prancūzaitė pirks, kai toks menkas kainos skirtumas? kad kokybiškesnis Lancome, manau neverta ginčytis
Visu pirma reta prancuzaite dazosi kasdien ir maziausiai suka galva del eco gyvenimo (spredziu is ju igeriamo kolos kiekio ie metro kimsymo traskuciu ir sausainiu ) LT tikrai truputi pasimaisymas del eco gyvenimo, ypac kosmetikos sryti bet dabar ne apie tai
O del prancuzaites pasirinkimo - ji aisku pasirinks Lancome, tik todel kaina skyriasi tik 20Eur, ir Lorealiu neparduoda atskirose kosmetikos parduotuvese, Lorealiai parduodami kaip LT butu Maximoje, maisto parduotuveje, o Lancome parduodami Sephora, jei prancuzaitei reikia kosmetikos, ji eina i Sephora pirkti Lancome (Lorealiu ir pan ten tiesiog nera). Kaip prancuzaite eina i Sephora pirkti Lancome, taip Lietuvaite i Droga Lorealio. Kas prancuzaitei norma, tas LT oho nes brangu kaltas pragyvenimo lygis ir tiek
Nu merdzinos,pasistenget. Dabar ir as uzsimaniau orandzinio tuso . Na ne karve kainuoja,reiks nusipirkt jauciu,o tai vis kilnosiu i kilnosiu jį.
O dabar del tos brangios ir pigios kosmetikos... Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska. Nes jau tiek isbandzius,o nuo pudru nei beria,nei oda sauseja,tusai ner pakenke blakstienom. Nu vienzo,as tik dziaugiuosiu kad yra essence'as,ir uz maza kainele galiu nusipirkti tokiu sauniu dalykeliu.
O dabar del tos brangios ir pigios kosmetikos... Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska. Nes jau tiek isbandzius,o nuo pudru nei beria,nei oda sauseja,tusai ner pakenke blakstienom. Nu vienzo,as tik dziaugiuosiu kad yra essence'as,ir uz maza kainele galiu nusipirkti tokiu sauniu dalykeliu.
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 16, 00:24)
100% sutinku
Pati dar su mielu noru prigriebciau si geri, bet jau niekur nerasiu
SM forumas tarsi uzkreciamu ligu ligonine.Mergaites,siandien ir as uzsikreciau cia,sioje temoje,tuo oranziniu tusu.Rytoj isbandysiu
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 20:54)
bėgau šiandien tų tušų pažiūrėt giriamų ir pudros už 1 ct., tai nepatiko, kad nėra testeriuko tušų ar šiaip besimėtančio paties šepetuko... Ar čia tik man taip nepasisekė ar niekur nebūna?
Na bent jau mano mieste siu tusu testeriai yra . As irgi nusipirkau Taip, labai graziai atrodo juo pasidazius. Su tuo galiuku ypac isilgino apatines blakstienas Dabar supratau, kodel jis vadinamas smokey eyes . Jei dazant ta ploksciaja sepetelio dalimi, gaunasi tokia kaip piestuko linija ties blakstienu saknimis . atrodo lyg piestuku lengvai pabrezta ir praretusuota.... Tik.... gryzo dukra is mociutes ir nugvelbe nuo manes .Praktiskai pasidziaugiau 2 dienas
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 16, 00:38)
Visu pirma reta prancuzaite dazosi kasdien ir maziausiai suka galva del eco gyvenimo (spredziu is ju igeriamo kolos kiekio ie metro kimsymo traskuciu ir sausainiu ) LT tikrai truputi pasimaisymas del eco gyvenimo, ypac kosmetikos sryti bet dabar ne apie tai
Kas prancuzaitei norma, tas LT oho nes brangu kaltas pragyvenimo lygis ir tiek
Kas prancuzaitei norma, tas LT oho nes brangu kaltas pragyvenimo lygis ir tiek
įdomu buvo paskaityt "ne apie tai". Tikrai
tai arba prancūzaitė galvoja apie kokybę, arba tiesiog pinigų daug turi
man Lietuvoj kosmetikos kainos jau seniai nebedomina, tik nueinu pažiūrėt, kad nepermokėčiau pirkdama internetu SM išparduotuvėj ar internetu galima nusipirkt tom pačiom kainom, kaip perka prancūzaitės Sephoroj
buvo smagu padiskutuot apie skirtumus
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 16, 01:24)
Man asmeniskai didele kaina nera rodiklis i gera kosmetika. O vat essence ar catrice kosmetika perku ir net negalvoju kad cia va pigu,tipo nekokybiska.
o kas rodiklis?
ne viskas, kas pigu yra kokybiška. Aš kai perku pigesnį daiktą, kokybės neieškau, svarbiausia poveikis. Svarbu, kad paskui tas pigumas "nesugadintų" blakstienų, odos ir pan.
aš nesu prieš pigesnę kosmetiką, nors galbūt kam nors taip pasirodė. Tiesiog kai po Prestige tušo blakstienos krito, atsargiau žiūriu
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 16, 11:54)
ne viskas, kas pigu yra kokybiška. Aš kai perku pigesnį daiktą, kokybės neieškau, svarbiausia poveikis. Svarbu, kad paskui tas pigumas "nesugadintų" blakstienų, odos ir pan.
aš nesu prieš pigesnę kosmetiką, nors galbūt kam nors taip pasirodė. Tiesiog kai po Prestige tušo blakstienos krito, atsargiau žiūriu
Pritariu, bet ir ne viskas, kas brangu, yra kokybiška
O aš pirkdama pigesnę priemonę, kokybės tikiuosi. Nes manau, kad kokybė ir yra poveikis bei rezultatas. O ne paauksuotas tušo šepetėlis ar gražus vardas ant pakuotės.
Man nuo Lancome blakstienos krito. Ir turbūt tikrai ne taip, kaip jums Galėčiau nufotografuoti ir pamatytumėt, koks tuščias tarpas vidury voko be blakstienų, bet gal geriau to nedarysiu, nes ir pačiai čia nemenka trauma. Va čia tai kokybė!
Kad ir kaip bebūtų, manau, kad čia yra atsitiktinumo dalykas. Jei, tarkim, netinka kažkokia produkto sudedamoji dalis, tai kaina visiškai nesvarbu. Netinka, vadinasi netinka. Bet pritariu, kad, kai tokie dalykai nutinka, savaime įsijungia savisaugos instinktas, ir į viską žiūrima atsargiau