Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Laumė* @ 2011 07 14, 20:22)

Papildyta:

yra.
temos pradžioje buvo atsiliepimų apie juos  4u.gif
man jie lb patinka, kitos mergaitėms - ne itin  ax.gif

Ačiū, einu pasiskaitysiu, o sakykit kokia kaina jų?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 07 14, 20:18)
Pažiūrėjau internete swach'us šių šešėlių ir visai patiko, bet žiūriu, kad jie naujiena yra, tai iškilo klausimėlius ar pas mus jų yra? g.gif
user posted image

as turiu balta ir ruda, na man tai labai patiko.Baltas labai perlamutrinis, tai naudoju vidiniams kampuciams, o rudas- matinis su auksinemis dulkemis, na man tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 07 14, 20:27)
as turiu balta ir ruda, na man tai labai patiko.Baltas labai perlamutrinis, tai naudoju vidiniams kampuciams, o rudas- matinis su auksinemis dulkemis, na man tai super  thumbup.gif

Mane domina rožinis ir rudas, reik dabar apsispręst, kurios spalvos labiau noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 07 14, 20:34)
Mane domina rožinis ir rudas, reik dabar apsispręst, kurios spalvos labiau noriu  biggrin.gif

teks tada gyvai paziureti ir bus aisku tongue.gif , nes is paveiksliuku sunku spalva tikra pamatyti
Atsakyti
bėgau šiandien tų tušų pažiūrėt giriamų ir pudros už 1 ct., tai nepatiko, kad nėra testeriuko tušų ar šiaip besimėtančio paties šepetuko... Ar čia tik man taip nepasisekė ar niekur nebūna?
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 19:22)
Atsiprašau, bet negaliu nepakomentuoti priešpaskutinio post'o, nes kalbu iš savo patirties.

aš irgi. Ir kieno dabar nuomonė teisingesnė? biggrin.gif dėl to ir sakau, nenoriu jokių komentarų, nes vieningos nuomonės neprieisim

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 20:08)
Kad jau taip norit, vat palyginau pirmus pasitaikiusius google:

neįdomu. Vis tiek nieko nesako. Netikiu, kad tušas už 10 - 20 Lt nesiskiria niekuom nuo tušo už 50 - 100 ir daugiau Lt, kokia vienoda sudėtis bebūtų.
kad nuramint, aš pati dažaus tušu už 30 Lt, bet jei galimybės leistų, pirkčiau brangesnius.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 14, 20:55)
*aš irgi. Ir kieno dabar nuomonė teisingesnė?  biggrin.gif dėl to ir sakau, nenoriu jokių komentarų, nes vieningos nuomonės neprieisim
**neįdomu. Vis tiek nieko nesako. Netikiu, kad tušas už 10 - 20 Lt nesiskiria niekuom nuo tušo už 50 - 100 ir daugiau Lt, kokia vienoda sudėtis bebūtų.
***kad nuramint, aš pati dažaus tušu už 30 Lt, bet jei galimybės leistų, pirkčiau brangesnius.

*Tas tiesa, turbūt kiekviena atsirenkam, kas kuriai geriausiai tinka ax.gif
**Na neįdomu, tai neįdomu, bet sudėtis yra faktas! O dėl kainos, jūs pagalvokit, kiek toms žymioms firmoms reklama kainuoja. Kažkaip sunku net įsivaizduoti, kad Essence kosmetiką reklamuotų kokia Natalie Portman ar pan biggrin.gif Jos juk ne už kapeikas sutinka būt kompanijos veidu biggrin.gif
***Aš rami ir taip smile.gif O brangaus produkto pirkimas yra tiesiog savęs raminimas, kad va, gerą produktą nusipirkau. O ar kaina tikrai tiesiogiai proporcinga kokybei? Hmmm. Tegu lieka šis klausimas kybot ore. Aš tikrai nebandau jūsų perkalbėt. Yra daug nuomonių, ir visos gerbtinos 4u.gif
Atsakyti
perverciau tema taip ir nepamciau oranzinio tuso labai isgirtojo foto, bijau ne ta nusipirkt, gal kas imestumet jo foto, aciu
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 14, 19:55)
aš irgi. Ir kieno dabar nuomonė teisingesnė?  biggrin.gif dėl to ir sakau, nenoriu jokių komentarų, nes vieningos nuomonės neprieisim
neįdomu. Vis tiek nieko nesako. Netikiu, kad tušas už 10 - 20 Lt nesiskiria niekuom nuo tušo už 50 - 100 ir daugiau Lt, kokia vienoda sudėtis bebūtų.
kad nuramint, aš pati dažaus tušu už 30 Lt, bet jei galimybės leistų, pirkčiau brangesnius.

sorry, bet tik LT del ispustu kainu visi tikisi kokybes, pvz FR Lorealio tusas 13Eur ir kokio Lancomo 25Eur, tai pagal ju pragyvenimo lygi, kaip pas mus Esence uz 13 ir Lorealio uz 25 (kurio mazai rasi uz tokia kaina doh.gif doh.gif ) Niekas cia neakcentuoja "brangios" Lancomo kainos, ji yra normali, cia tik LT - 100LT reiskia geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 05 21, 20:41)
Dar noriu paliaupsinti rožinį blakstienų tušą. pastaruoju metu naudojau L'oreal'io lash archtect 4D, o šiandien išbandžiau Essence. tai  šis L'oreal'į gerokai pralenkia  blink.gif 
Lash architect - antroje dienos pusėje byra, toks jausmas, kad net nuteka, gumuliukai ir t.t., vakare norisi kuo greičiau nusivalyti, Essence - sakyčiau kokybė identiška MF masterpiece max, tik vat tikiuosi, kad nepradės byrėti blakstienos, kaip nuo MF  unsure.gif
Šiaip kas pasakytų- nepatikėčiau, bet savo kailiu patyriau, kad daaaauug pigesnis produktas gali ne tik lygintis, bet ir pralenkti brangesnį.  thumbup.gif

O cia kuris tas rozinis? gal galite foto ideti? Aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 15, 23:17)
sorry, bet tik LT del ispustu kainu visi tikisi kokybes, pvz FR Lorealio tusas 13Eur ir kokio Lancomo 25Eur, tai pagal ju pragyvenimo lygi, kaip pas mus Esence uz 13 ir Lorealio uz 25 (kurio mazai rasi uz tokia kaina  doh.gif  doh.gif ) Niekas cia neakcentuoja "brangios" Lancomo kainos, ji yra normali, cia tik LT - 100LT reiskia geras  doh.gif

ne dėl išpūstų kainų tikis kokybės. Negi netikit, kad Lancome/Chanel/Dior/Shu Uemuros ir kt. brand'ų tušaiekokybiškesni už Catrice, Essence, tą patį MF, L'orealį ar kt. Būkim biedni, bet teisingi, kaina ne vien reklama ir vardas.
na ir sakykit, kurį tušą prancūzaitė pirks, kai toks menkas kainos skirtumas? kad kokybiškesnis Lancome, manau neverta ginčytis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2011 07 16, 00:00)
O cia kuris tas rozinis? gal galite foto ideti? Aciuuuu 4u.gif

user posted image
Atsakyti