Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Dolita @ 2011 07 14, 11:20)
o koki valikli naudojate? nes man tai sunkiai valosi, nors su tuo paciu valikliu kiti tusai lengvai valosi g.gif

su tokiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 14, 10:24)
pareinu vėl su atsiliepimais apie tą oranžinį tušą. Nu, kaip metamorphosis sakė, stebuklas kažkoks - ne kitaip  biggrin.gif  per visą dieną nė truuuupučio nenutrupėjo/nenubyrėjo, nors vakare su vyru ir i kavinukę nušlubavę buvom ir gan vėlai grįžom  ax.gif    nusivalė irgi puikiai, jokių "pandos akių" neliko... vienžo, vertas "grieko" tušas, tikrai  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat nenubyra ir puikiai nusivalo! smile.gif
Atsakyti
Viskas mergaiciai begsiu pirkti tuso biggrin.gif Nes begalo graziai dazo , bent jau SaiMitos blakstutes.. wub.gif As toki efekta gaudavau su teleskopic arba Oriflame Beauty Wonder Lash Ale sis uz tokia gera kaina , tiesiog privaloma isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir aš Essence'u:
- Oranžinis tušas - dažantis nereikia įgūdžių, labai gerai atskiria blakstienas, dailiai užriečia blakstienas. Kadangi mano blakstienos nėra labai storos, tai kaip barbė neatrodau. smile.gif Man prilygsta Oriflame Wonderlash'ui, o šis man labiau užriečia. thumbup.gif
- XXXL shine blizgis 07 BIG NIGHT OUT: man paryškina lūpų spalvą, suteikia šlapio blizgesio efektą, visai nude atspalvį pabijojau pirkti, kad visai lūpos "nedingtų". Pakankamai patenkinta. mirksiukas.gif
- Stay with me blizgis 04 atspalvis - pigmentuotas, at mano lūpų labai ryškiai rožinis - dienai man per daug doh.gif, maniau, kad bus švelnesnės spalvos. Gaila, kad nėra mėginėlių išbandymui. Tiktų nebet vakarui, ar pati sunaudosiu, dar nežinau. Pats šepetėlis keistas, visgi tolygiai nedažo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 14 liepos 2011 - 17:16
QUOTE(daite @ 2011 07 14, 18:15)
- Stay with me blizgis 04 atspalvis - pigmentuotas, at mano lūpų labai ryškiai rožinis - dienai man per daug  doh.gif, maniau, kad bus švelnesnės spalvos. Gaila, kad nėra mėginėlių išbandymui. Tiktų nebet vakarui, ar pati sunaudosiu, dar nežinau. Pats šepetėlis keistas, visgi tolygiai nedažo.  doh.gif

Aš jau atidaviau jį sesei biggrin.gif Prižadėjau sau, kad daugiau jokių blizgių! biggrin.gif
Atsakyti
nesižavėčiau taip pigiais tušais. Nors ir gražiai dažo, bet gadina blakstienas. Kasdien nesidažyčiau. Tokia mano asmeninė nuomonė. Be komentarų norėčiau smile.gif

sesuo nusipirko, aš išbandžiau kelis kartus ir noriu pagirt būtent atspalvį.
Esencee xxxl nudes in 04 toffee forever:
user posted image

skania kvepia, pats skanus, labai gražiai atrodo ant lūpų, nesausina, tik laikos neypatingai ilgai. Čia jo didžiausias minusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 14, 18:59)
noriu pagirt būtent atspalvį.
Esencee xxxl nudes in 04 toffee forever:

Nerealus atspalvis, man šį mėn jis kaip tik pasibaigė, pirmą kartą noriu bėgti vėl tokį pat pirkti smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet negaliu nepakomentuoti priešpaskutinio post'o, nes kalbu iš savo patirties.
Nejau labai jau skiriasi brangių ir pigių tušų sudėtis? Tas pats š visur. Kai perkame brangius, mokame už reklamą ir vardą, ir nieką daugiau. Man nuo Lancome gerokai blakstienos pabyrėjo. O anksčiau jau rašiau, kad gal ir sutapimas, bet smagu, kad naudojant Essence ir Catrice PIGIUS tušus, blakstienos po ilgo laiko pradeda ataugti. Ir čia ne nuomonė, ne subjektyvumas, čia faktai. Kalbu apie tai, ką matau veidrodyje. Tad aš asmeniškai nesižavėčiau produktu vien dėl to, kad jis brangus ar brangesnis už kažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 14 liepos 2011 - 18:22
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 19:22)
Nejau labai jau skiriasi brangių ir pigių tušų sudėtis? Tas pats š visur.
4u.gif Taigi, galima įdomumo dėlei palyginti sudėtis kokio brangaus ir pigaus š, pažiūrėsim kiek realiai skiriasi sudėtys (nekalbu apie brangius eko tušus, bet tarkim MF, Loreal ar kokie ten dar iš brangesnių, ne po 10lt būna) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 07 14, 19:25)
4u.gif Taigi, galima įdomumo dėlei palyginti sudėtis kokio brangaus ir pigaus š, pažiūrėsim kiek realiai skiriasi sudėtys (nekalbu apie brangius eko tušus, bet tarkim MF, Loreal ar kokie ten dar iš brangesnių, ne po 10lt būna)  mirksiukas.gif

Kad jau taip norit, vat palyginau pirmus pasitaikiusius google:

Max Factor False Lash Effect Mascara:
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyethylene, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, EDTA, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499]

Essence Multi Action False Lashes Mascara:
Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Montan Wax, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Silica, Aminomethyl Propanol, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Sodium Dehydroacetate, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Acrylates Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Lecithin, Tocopherol, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, CI 77499 (Iron Oxides).

Atsakyti
Pažiūrėjau internete swach'us šių šešėlių ir visai patiko, bet žiūriu, kad jie naujiena yra, tai iškilo klausimėlius ar pas mus jų yra? g.gif
user posted image
Atsakyti
taigis taigis. ne paslaptis, kad high brandams didžiąją dalį pinigėlių jų vardui atiduodam...

ne high brandas, bet vis tik palyginimui - nuo MF masterpiece max man vos pusę blakstienų neišbyrėjo doh.gif
ar essence turi šį neigiamą efektą dar nesusidariau nuomonės - nepakankamai senai naudoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2011 07 14, 19:18)
Pažiūrėjau internete swach'us šių šešėlių ir visai patiko, bet žiūriu, kad jie naujiena yra, tai iškilo klausimėlius ar pas mus jų yra? g.gif
user posted image

yra.
temos pradžioje buvo atsiliepimų apie juos 4u.gif
man jie lb patinka, kitos mergaitėms - ne itin ax.gif
Atsakyti