Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Aciu kazkuriai merginai ( niko nepamenu) uz rekomenduota juoda akiu piestuka, labai patinka. 4u.gif thumbup.gif Gerai laikosi, lengvai breziasi, minkstas , na tiesiog uz tokia kaina puikus pirkinys. Nera ka lyginti su mano turimais Chanel ir Clinique.

Sekantis pirkinys bus blizgis ir tusas. (Nusiziurejau nuo Saimitos) lotuliukas: lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 13 liepos 2011 - 06:57
man irgi neleido spalvos pasirinkti pudros uz 1 cnt, nes sake ,kad tik viena atspalvi ir turi smile.gif bet spalva universali, vistiek jos paskirtis - padaryti oda matine,nuimti blizgesi, o ne maskuoti, nes ji man tokia lengvute pasirode. dziaugiuosi gavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 07 12, 21:03)
Siandien ilgai stovejau prie essence stendo ir galvojau ar oranzini ar rozini tusa imti, nes ne vieno nebandzius, pasirinkau oranzini. Nu kaip jis man patiko zinokit 4u.gif Ir pailgino ir patankino ir patiko kad pakankamai naturaliai padazo, nesulipdo blakstienu 4u.gif  Vyrui ir sakau, pigesnio tuso gal nesu pirkus dar, bet rezultatu laaabai patenkinta 4u.gif
Ateity isbandysiu ir rozini  smile.gif

viena minusa atradau sio tuso, man sunkiai valesi labai.
Atsakyti
O kokia kaina to stebuklingo oranžinio tušo?
Kaip tik dairausi naujo, gal reiktų išsibandyti g.gif
Arbe reikia imti oranžinį ir rožinį, tada gaučiua tą pudrą dar... Nes Catrice balta man patinka, jau dabar galvoju ką darysiu kai baigsiu ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 13, 12:26)
O kokia kaina to stebuklingo oranžinio tušo?
Kaip tik dairausi naujo, gal reiktų išsibandyti  g.gif
Arbe reikia imti oranžinį ir rožinį, tada gaučiua tą pudrą dar... Nes Catrice balta man patinka, jau dabar galvoju ką darysiu kai baigsiu ją  biggrin.gif

kaina 10.90 berods.
ka jus darot su tom baltom pudrom g.gif ? ar ciakazkokia speciali ju paskirtis buna ar cia baltaodes ja naudoja?
Atsakyti
po žiauuuriai nelaimingo šiandieninio atsitikimo, vistik keliu foto oranžinio tušo. Tušas tikrai dažo laabai gražiai, man tik galėtų tiek neilgint doh.gif plius, labai keistas kaip iškandžiotas šepetėlis, tai dar reikia išmokt dažytis. Plius/minus vaizdas matos.
PRIEŠ
user posted imageuser posted imageuser posted image

PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
user posted imageuser posted imageuser posted image

Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas wub.gif
Atsakyti

rezultatas įspūdingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 13 liepos 2011 - 12:44
Kokios blakstienos! swoon.gif
Labai gražiai padažo. wub.gif
Atsakyti
nusipirkau nagu lako valikli su kokosais bet nepatinka labai prastai valo, bruzinu bruzinu, sunkiai valo, o kaip tas kitas valiklis su uogom berods?
Atsakyti
wow, kaip grazu blink.gif
traukiu si tusa i wishlist'a biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 07 13, 13:52)
nusipirkau nagu lako valikli su kokosais bet nepatinka labai prastai valo, bruzinu bruzinu, sunkiai valo, o kaip tas kitas valiklis su uogom berods?

kad šitą valiklį berods dauguma SM narių išpeikę, praščiausias iš essence. Aš turiu ružavą (su braške ir vanile nupiešta) tai labai gerai ir greitai nagus nuvalo, kvapas nėra erzinantis smile.gif

Saimita, akys labai gražiai atrodo padažytos 4u.gif
Papildyta:
jaučiu ir aš grįžus šitą tušą nusipirksiu biggrin.gif o jis iš nuolatinės kolekcijos?
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 07 13, 14:13)
kad šitą valiklį berods dauguma SM narių išpeikę, praščiausias iš essence. Aš turiu ružavą (su braške ir vanile nupiešta) tai labai gerai ir greitai nagus nuvalo, kvapas nėra erzinantis  smile.gif

Saimita, akys labai gražiai atrodo padažytos  4u.gif

su braskem tokio net nemaciau, buvo tik su kokosais ir su uogom, kadangi su kokosais buvo paskutinis o su uogom daug stovejo pamaniau kad su kokosais labiau perkamas, bet niekam tikes doh.gif
Atsakyti