Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Inspiratative @ 2011 05 19, 16:29)
Sveikos smile.gif  o gal kuri jau išbandėt oranžinį multiaction tušą? ax.gif user posted image

Aš šiandien kaip tik išbandžiau šį tušą. Padažė gražiai, kadangi šepetėlio galiukas yra platesnis, tai lengvai pasiekė kampučiuose mažus plaukelius, nesulipino, šiek tiek pailgino, patankino blakstienas, pats visas šepetėlis yra plokščias, nebuvo jokių tušo gumulėlių (kaip man buvo su Multi action žaliu, kurį išmečiau, bet dabar per akcijas suteikiau jam antrą šansą (prisiskaičius gerų atsiliepimų)) ax.gif Rezultatu kol kas esu patenkinta (oranžinio tušo), dabar stebėsiu kaip laikysis ir ar netrupės g.gif
Atsakyti
Zalias tusas tikrai gerai pariete,ilgino,patankino,net geriau nei turimas MF. Isties krauna nemazai koses,bet as po to greit su svariu sepeteliu prasukuoju ir tada tobulai. Ir nors sepetukas didelis,buvo labai patogu dazytis.
Atsakyti
QUOTE(Gvinėja*- @ 2011 05 19, 21:01)
user posted image

Aš jų dar nemačiau prekyboje, bandysiu ieškoti. O kokia jų kaina? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliūgėlė: 20 gegužės 2011 - 08:29
Na ant mano lūpų tikrai jis oranžinesnis, nei šitam pavyzduke, čia toks tradicinis į ružavumą, todėl ir patinka man spalva, kad kažkos išskirtinis, neesu mačius tokios spalvos smile.gif Jo kaina berods 7,95Lt ar kažkas tokio, tikrai nebrangus smile.gif

QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 05 20, 08:20)
Aš šiandien kaip tik išbandžiau šį tušą. Padažė gražiai, kadangi šepetėlio galiukas yra  platesnis, tai lengvai pasiekė kampučiuose mažus plaukelius, nesulipino, šiek tiek pailgino, patankino blakstienas, pats visas šepetėlis yra plokščias, nebuvo jokių tušo gumulėlių (kaip man buvo su Multi action žaliu, kurį išmečiau, bet dabar per akcijas suteikiau jam antrą šansą (prisiskaičius gerų atsiliepimų)ax.gif  Rezultatu kol kas esu patenkinta (oranžinio tušo), dabar stebėsiu kaip laikysis ir ar netrupės  g.gif

O kur radai šį tušą? nes buvau gal trijuose ar keturiuose Eurokosuose tai neužmačiau smile.gif

Reik gal ir man tą žalią bandyti su šepetuku išsišukuoti, nes nu sulipina kaip musės kojas tas mano blakstienas ir dar trupa doh.gif tiek gerų atsiliepimų, o man vienas blogiausių turėtų tušų g.gif

Atsakyti
norėjau paklausi bandžiusių (jei tokių yra ax.gif ), kaip ši pudra. ar ilgai matiškumą išlaiko ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 20, 10:17)
O kur radai šį tušą? nes buvau gal trijuose ar keturiuose Eurokosuose tai neužmačiau smile.gif

Aš jį pirkau Vilniaus Flagmano Eurokose prieš kokias 2 savaites. O užvakar mačiau, kad Parko Eurokose buvo keli padėti ir jam taip pat buvo akcija (~7lt) kaip ir rožiniam ir žaliam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 19, 20:43)
Matyt ten mano atsiliepimas ir buvo  ax.gif

Ir as rasiau kad zalias byra, bet tai va sitoj temoj dar bent pora ta pati parase. Mano irgi buvo uzklijuotas ir neprasuktas rolleyes.gif
Atsakyti
Grįžau iš akropolio (Kaune) ir skubu parašyti, kad dar mačiau crazy about color rausvųjų išgirtųjų skaistalų. Prie pat kasų, kairėje pusėje nugrūsti, kokie trys vienetai dar buvo likę. Tai va, kainuoja 5,99Lt
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 05 20, 09:28)
Aš jų dar  nemačiau prekyboje, bandysiu ieškoti. O kokia jų kaina? blush2.gif

as Vilniuj Vcup'e maciau, bet testeriu nera, tai tie, kurie stovi, visi prasukti ir matosi, kad ismeginti schmoll.gif ir tik pora atspalviu yra, zada testerius, tai manau palauksiu kokia savaite, pusantros, kol sudes normaliai
Flagmane is vis ner ju
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 05 20, 19:36)
as Vilniuj Vcup'e maciau, bet testeriu nera, tai tie, kurie stovi, visi prasukti ir matosi, kad ismeginti  schmoll.gif  ir tik pora atspalviu yra, zada testerius, tai manau palauksiu kokia savaite, pusantros, kol sudes normaliai
Flagmane is vis ner ju

CUP'e išvis labai prasta situacija su pasirinkimu...arba išperka arba labai retai papildo g.gif Šiaip mane tai nervina šiek tiek, kad Vilniuje pusėje Eurokos nėra normaliai visų kolekcijų ir papildymų, reikia gaudyti kur kas yra doh.gif
Atsakyti
swatchas
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 21, 11:13)

visai patiko #05 I Like Cotton Candy
user posted image
Atsakyti