Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

O ta pudra, kur duoda už 1 ct, tik vieno atspalvio ar pasirinkti galima iš kelių?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 12, 18:45)
O ta pudra, kur duoda už 1 ct, tik vieno atspalvio ar pasirinkti galima iš kelių?

Na, to tai nežinau, mat, kai pirkau tušą, man pasakė, kad, jei pirksiu antrą produktą, gausiu pudrą, bet kažkaip atsisakiau, nes vengiu essence pudrų. Logiškai mąstant, turėtų leisti pasirinkti iš to, kas yra likę ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau oranzini tusa ir radu dar populiaruji blizgi, tai pudra gavau. Dave belekokia ( matyt, tik vieno atspalvio ir yra). Gal kas zino, verta ja isvis bandyt biggrin.gif ?
Papildyta:
matyt neverta ir nelempta, nes imant iš rankinės nukrito ant žemės ir skilo pusiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 06 30, 21:55)
na ir cia imesiu savo turimus essence  produktus
user posted image

Sveiki, norėjau paklausti o kaip tas matinis nagų lakas suteikia kokį nors efektą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cebnete @ 2011 07 12, 18:30)
Sveiki, norėjau paklausti o kaip tas matinis  nagų lakas suteikia kokį nors efektą? g.gif

aš galiu pasakyt - suteikia matinių nagų efektą. tik asmeniškai man sunkiai užtekdavo vieno sluoksnio gražiam padengimui, reikėdavo dviejų. o su dviem sunkiai nudžiūdavo, būdavo lengva susigadint visą darbą.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 12, 20:18)
matyt neverta ir nelempta, nes imant iš rankinės nukrito ant žemės ir skilo pusiau  lotuliukas.gif

O siaube lotuliukas.gif
Labai lauksiu atsiliepimų apie oranžinį tušą, labai įdomu, ar patiks taip pat, kaip man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 20:32)
O siaube lotuliukas.gif
Labai lauksiu atsiliepimų apie oranžinį tušą, labai įdomu, ar patiks taip pat, kaip man 4u.gif

aha, bandysiu ryt su vaizdine medžiaga pakomentuot biggrin.gif
Atsakyti
Man neblogai ir vienas sluoksnis padaro matinį paviršių.
Atsakyti
Siandien ilgai stovejau prie essence stendo ir galvojau ar oranzini ar rozini tusa imti, nes ne vieno nebandzius, pasirinkau oranzini. Nu kaip jis man patiko zinokit 4u.gif Ir pailgino ir patankino ir patiko kad pakankamai naturaliai padazo, nesulipdo blakstienu 4u.gif Vyrui ir sakau, pigesnio tuso gal nesu pirkus dar, bet rezultatu laaabai patenkinta 4u.gif
Ateity isbandysiu ir rozini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 12 liepos 2011 - 20:04
O sakykit panos, kad gaut ta kompaktinę ,tai gali viena is tu 2 prekiu but ne is dekoratyvines?bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 12, 21:06)
O sakykit panos, kad gaut ta kompaktinę ,tai gali viena is tu 2 prekiu but ne is dekoratyvines?bigsmile.gif

neŽinau g.gif parašyta, kad 2 essence produktus.. bet kad būtinai dekoratyvinė - neįvardinta 4u.gif
Atsakyti
tą pudrą apžiūrėjau ir stende,tai mačiau tik vieno atspalvio g.gif Matyt jos tikslas tik matinti,nieko daugiau (gi kaip buvo ta violetinė iš Catrice)
Atsakyti