O ta pudra, kur duoda už 1 ct, tik vieno atspalvio ar pasirinkti galima iš kelių?
QUOTE(dontstop @ 2011 07 12, 18:45)
O ta pudra, kur duoda už 1 ct, tik vieno atspalvio ar pasirinkti galima iš kelių?
Na, to tai nežinau, mat, kai pirkau tušą, man pasakė, kad, jei pirksiu antrą produktą, gausiu pudrą, bet kažkaip atsisakiau, nes vengiu essence pudrų. Logiškai mąstant, turėtų leisti pasirinkti iš to, kas yra likę
QUOTE(RainyDay @ 2011 06 30, 21:55)
Sveiki, norėjau paklausti o kaip tas matinis nagų lakas suteikia kokį nors efektą?
QUOTE(cebnete @ 2011 07 12, 18:30)
Sveiki, norėjau paklausti o kaip tas matinis nagų lakas suteikia kokį nors efektą?
aš galiu pasakyt - suteikia matinių nagų efektą. tik asmeniškai man sunkiai užtekdavo vieno sluoksnio gražiam padengimui, reikėdavo dviejų. o su dviem sunkiai nudžiūdavo, būdavo lengva susigadint visą darbą..
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 12, 20:18)
matyt neverta ir nelempta, nes imant iš rankinės nukrito ant žemės ir skilo pusiau
O siaube
Labai lauksiu atsiliepimų apie oranžinį tušą, labai įdomu, ar patiks taip pat, kaip man
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 20:32)
O siaube
Labai lauksiu atsiliepimų apie oranžinį tušą, labai įdomu, ar patiks taip pat, kaip man
aha, bandysiu ryt su vaizdine medžiaga pakomentuot
Siandien ilgai stovejau prie essence stendo ir galvojau ar oranzini ar rozini tusa imti, nes ne vieno nebandzius, pasirinkau oranzini. Nu kaip jis man patiko zinokit Ir pailgino ir patankino ir patiko kad pakankamai naturaliai padazo, nesulipdo blakstienu Vyrui ir sakau, pigesnio tuso gal nesu pirkus dar, bet rezultatu laaabai patenkinta
Ateity isbandysiu ir rozini
Ateity isbandysiu ir rozini
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 12, 21:06)
O sakykit panos, kad gaut ta kompaktinę ,tai gali viena is tu 2 prekiu but ne is dekoratyvines?
neŽinau parašyta, kad 2 essence produktus.. bet kad būtinai dekoratyvinė - neįvardinta
tą pudrą apžiūrėjau ir stende,tai mačiau tik vieno atspalvio Matyt jos tikslas tik matinti,nieko daugiau (gi kaip buvo ta violetinė iš Catrice)