Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(NickaD @ 2011 07 02, 18:11)
Kalba eina apie šią
user posted image

QUOTE(Juxt @ 2011 07 04, 10:36)
visiškas nesusipratimas  doh.gif
šviesios spalvos labai blizgios ir siaubingai miltuotos, o tamsios duoda morkvinį atspalvį

Praitą savaitę taip gundžiausi ją nusipirkti: graži, akį traukianti mozaika, tai paimu į rankas, palaikau, tai vėl padedu (blogiausia, kad nėra jokio testerio pabandymui). Nors ne karvę kainuoja, bet visgi nusprendžiau geriau pirmiau SM atsiliepimų paieškoti. Pasirodo, ne veltui susilaikiau smile.gif
Atsakyti
aš pasipiktinusi eurokosu. gun_rifle.gif juos atakavau, kad pasakytų, ar Panevėžy bus sun club kolekcija, ogi pasirodo, kad nebus. Nebuvo anais metais, nebus ir šiais. Ir parašė sąrašą parduotuvių, kuriose ji jau yra.
ŠIAULIAI
Aido g.8 (PC"AKROPOLIS")
Vilniaus g.217

MAŽEIKIAI
Sedos g.18

KURŠĖNAI
Basanavičiaus g.3

RASEINIAI
Vilniaus g.126

KAIŠIADORYS
Gedimino g.16

KAUNAS
Savanorių pr.346
Laisvės al.97
Pramonės pr.29
Šarkuvos g.1a
Baltų pr.55
Karaliaus Mindaugo pr.49 (PC"AKROPOLIS")
V. Krėvės pr. 97,(KAUNO SAULĖTEKIS)

VILNIUS
Ozo g.25 ("Akropolis")
Ukmergės g.369
Saltoniškių g.9

PALANGA
Vytauto g.49

KLAIPĖDA
Taikos g.28 (IKI)
Tiltų g.25
Taikos pr.115 (PC"IKI")
Taikos pr.61
Herkaus Manto g.84
Taikos pr.141

ŠILUTĖ
Lietuvininkų g.43

PLUNGĖ
Vaižganto g.2
Atsakyti
Kadangi pagaliau išbandžiau visus tris multi action tušus: žalią, rožinį ir oranžinį, nutariau šiek tiek pakomentuoti.
Jei skirčiau jiems vietas, tai jų išsidėstymas būtų toks:
1. Oranžinis
2. Rožinis
3. Žalias
Labiausiai ilgina žaliasis, mažiau - rožinis, mažiausiai - oranžinis.
Pasidažius žaliuoju, blakstienų vaizdas: penkios negražiai iš daug blakstienų sulipdytos be galo ilgos blakstienos. Rožinis tušas ilgina prasčiau, tačiau taip blakstienų nesulipina. Visgi reikia pastangų, norint išgauti gražų nesulipusių tankių blakstienų vaizdą. Bet šis tikrai geresnis už žaliąjį, nes kad ir kaip tą žalią beteptum, vaizdas tiesiog akyse prastėja (gal reikia šukuoti, kažkokiais būdais atskirti tas blakstienas, bet net ir atskyrus, vaizdas nekoks, nes blakstienos kreivos šleivos - nedailiai pailgintos). Ir galų gale pats nuostabiausias - oranžinis. Nuostabiausia tai, kad naudojantis šiuo tušu, net ir visiškai nemokant dažytis, galima išgauti stulbinamą rezultatą. Kad ir kaip betepliotum, blakstienų nelipina, ypatingai dailiai tankina ir storina, labai išryškina akis (ne veltui vadinasi smokey eyes). Ir kas puikiausia, nereikia laukti, kol pastovės ir sutirštės, nes jau naujas dažo lygiai taip pat kaip ir naudojamas mėnesį ar ilgiau smile.gif
Atsakyti
viskas, eisiu pirkt oranžinio...
ačiū už superinį komentarą thumbup.gif
Atsakyti
As kolei kas bandzius zalia ir ruzava.
Zalias is pradziu patiko kaip dazo, man ir pastorindavo ir uzriesdavo, na gal koses ir per daug uzdedavo...bet blogiausia kad klaikiai trupedavo, o pirkau tikrai neprasukta ar sena. Visi paakiai juodi buvo.
Ruzava dabar naudoju, uz zalia tikrai geresnis, vien jau tuom kad netepa paakiu, dazo truputi 'kudziau', bet visvien ryskias padaro, ty ir pailgina ir pastorina.
Po sito bandysiu oranzini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 11, 16:43)
viskas, eisiu pirkt oranžinio...
ačiū už superinį komentarą  thumbup.gif

Verta ir teisinga biggrin.gif Aš būtinai kartosiu oranžinį smile.gif

Šiaip norint ilgų tankių ir ganėtinai dailių blakstienų, galima derinti rožinį ir oranžinį tušus: iš pradžių užtepti rožinio, o tada, kad padidėtų apimtis - oranžinio. Rezultatas tikrai geras, bet gal tinkantis labiau vakariniam makiažui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 12, 15:43)
Verta ir teisinga biggrin.gif Aš būtinai kartosiu oranžinį smile.gif

Šiaip norint ilgų tankių ir ganėtinai dailių blakstienų, galima derinti rožinį ir oranžinį tušus: iš pradžių užtepti rožinio, o tada, kad padidėtų apimtis - oranžinio. Rezultatas tikrai geras, bet gal tinkantis labiau vakariniam makiažui smile.gif

uoj aš neturiu nėi laiko, nėi noro taip žaist..
man brūkšt brūkšt ir turi puikiai būt biggrin.gif
šiandien gal nusipirksiu, tai įkelsiu realiai kaip man dažo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 12, 16:17)
uoj aš neturiu nėi laiko, nėi noro taip žaist..
man brūkšt brūkšt ir turi puikiai būt  biggrin.gif
šiandien gal nusipirksiu, tai įkelsiu realiai kaip man dažo  mirksiukas.gif

Tikiuosi, patiks taip pat, kaip ir man 4u.gif Man kasdienai irgi reikia tokio "brūkšt brūkšt ir viskas", nes nėra kada tepliotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 07 02, 18:11)
Kalba eina apie šią
user posted image

as irgi tokia turiu schmoll.gif veidui visikai netinkama, ilga laika gulejo visai nenaudojama, dabar naudoju tik balta ir sviesiausia kuno spalva linijai po antakiu, tai balta spalva svelniai svyti, graziai atrodo, tiesa, kad miltuota si pudryte doh.gif
Atsakyti
perkant dvi prekes ar daugiau is essenco duoda dovanu matine pudryte veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 12, 16:33)
perkant dvi prekes ar daugiau is essenco duoda dovanu matine pudryte veidui 4u.gif

visose eurokos? gal zinot iki kada cia taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau* @ 2011 07 12, 17:56)
visose eurokos? gal zinot iki kada cia taip?  4u.gif

Teoriškai akcija turėtų galioti visose parduotuvėse.
"Perkant bet kuriuos 2 Essence produktus - Essence kompaktinė pudra tik 1 ct.
Akcija vyksta 2011 m. liepos 1 - 31 d."
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 12 liepos 2011 - 17:24