Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(RainyDay @ 2011 06 30, 20:55)
na ir cia imesiu savo turimus essence  produktus

gražu smile.gif

kaip jums gelinis akių pravedimas? vis noriu nusipirkt, bet vis susilaikau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 07 01, 07:57)
gražu smile.gif

kaip jums gelinis akių pravedimas? vis noriu nusipirkt, bet vis susilaikau  unsure.gif

Aš iš Denim kolekcijos buvau įsigijusi, tai man labai greitai sudžiūvo. Gal dabar kitokie.
Atsakyti
pries pora dienu pirkau tik, kolkas sviezias, siaip patinka, bet nesu turejus tokiu pravedimu tai kolkas kazko daugiau negaliu palygint.
Atsakyti
Šiandienos pirkinukas:

user posted image

Maniškis jau senokai naudojamas pradėjo klaipytis į visas puses staiga, tai teko greitai pirkti kitą. Manau, kad turėtų būti visai neblogas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip mozaikine kompaktine pudra is Essence? Ar nemiltuota? Pamaskuoja kazkiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 07 01, 22:20)
Mergaites, kaip mozaikine kompaktine pudra is Essence? Ar nemiltuota? Pamaskuoja kazkiek? smile.gif

Labai miltuota, nieko nemaskuoja, neekonomiška, ryžoko atspalvio 4u.gif Nerekomenduoju, geriau jau analogiška iš Catrice..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 02, 06:20)
Labai miltuota, nieko nemaskuoja, neekonomiška, ryžoko atspalvio  4u.gif  Nerekomenduoju, geriau jau analogiška iš Catrice..

Labai aciu, gerai, kad nepasiimiau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 02, 07:20)
Labai miltuota, nieko nemaskuoja, neekonomiška, ryžoko atspalvio  4u.gif  Nerekomenduoju, geriau jau analogiška iš Catrice..

cia apie kuria? gal nuotraukele galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Berulė @ 2011 07 01, 07:41)
Aš iš Denim kolekcijos buvau įsigijusi, tai man labai greitai sudžiūvo. Gal dabar kitokie.

O mano pilkas iš Denim kolekcijos dar iki šiol geras. Nei uždžiuvęs, nei ką.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 07 02, 16:12)

Kalba eina apie šią
user posted image
Atsakyti
Man tai tas kreminis pravedimas iš "Denim Wanted" kolekcijos, tai šūdų šūdas. Iš pradžių labai patiko, pigmentuotas, ilgai laiko, bet taip greitai uždžiūvo, kad net normaliai nespėjau panaudot. Tai gerai, kad per akciją pirkau, nes taip tai. doh.gif Daugiau pasižadėjau, kad jokių kreminių pravedimų iš Essence nepirksiu.
Atsakyti
o per kiek laiko +- uždžiūsta essence geliniai pravedimai?
bo turėjau Inglot, tai per porą sav., net nepanaudojus normaliai uždžiūvo... tai ir baisu pirkti...kad ir keli litai, bei jei porai kartų panaudoti, ir tų pačių gaila doh.gif
Atsakyti