Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(ugne23 @ 2011 06 28, 17:35)
isigijau ir as sita blizgi,nors jau ir sunku ji rast buvo,teko praeit per keleta parduotuviu Euurokos,bet jis patiko,smagus ant lupu,kvapas geras,svelnus ant lupu .

Taip esu lb patenkinta antra jau baigineju XXXL nudes lipgloss ,sitas isvis SUPER  smile.gif

kur radot? ax.gif
Atsakyti
user posted image

siandien apziurinejau holographic kolekcija
Lupu blizgiai pasirode per daug sviesios spalvos, tepiau ant rankos, gal gel to, bet jau blizgesio kas nori, tai oooi bigsmile.gif
user posted image

buvo ir va sie akiu seseliai, bet nebuvo testeriniu pakavimu, tai nepaziurejau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 29 birželio 2011 - 18:04
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 28, 18:51)
kur radot?  ax.gif

Silutes pl. Maxima kur yra, ten radau, Big"e ziurejau snd buvo tik ryskios spalvos. Kiek girdejau konsultantem skenant akro Eurokos tai jos sake kad prekes gauna 2adieniais ir5adieniais,gal atves ten,nes nebuvo ir ten bent jau 2adieni .
Papildyta:
[quote=Kristalė*,2011 06 29, 18:58]
user posted image

turiu balta nagu laka is sitos kolekcijos,patiko,2 kartus nulakavus nebepersimato nagas,graziai zydrai svyti.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 06 29, 18:58)

siandien apziurinejau holographic kolekcija

buvo ir va sie akiu seseliai, bet nebuvo testeriniu pakavimu, tai nepaziurejau

Man šita kolekcija gyvai nepatiko. Perdaug šviesios ir blizgios spalvos unsure.gif Šešėlius bandžiau, buvo mėginėlis, keista tekstūra, jie greičiau kaip pagrindas sausiems šešėliams eitų, nes abejoju, kad vieni laikytųsi nors kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 30, 06:49)
Man šita kolekcija gyvai nepatiko. Perdaug šviesios ir blizgios spalvos  unsure.gif  Šešėlius bandžiau, buvo mėginėlis, keista tekstūra, jie greičiau kaip pagrindas sausiems šešėliams eitų, nes abejoju, kad vieni laikytųsi nors kiek  g.gif

va va ir man pasirode per daug sviesios spalvos
Atsakyti
Merginos pasirodysiu kaip visiška durnė, bet ar šį pieštuką galima drožti? Ir jei taip, kaip jį reikia nudrožti? blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 30, 17:49)
Merginos pasirodysiu kaip visiška durnė, bet ar šį pieštuką galima drožti? Ir jei taip, kaip jį reikia nudrožti? blush2.gif  blush2.gif

Jei gerai iziuriu, tai cia is tu storesniu piestuku (ne iprastiniu plonu), ane? Tai drozti paprastu kosmetiniu droztuku - tik su didesne skylute (buna pirkt droztuku, kad viename ir didele, ir maza skylutes yra).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 30, 17:59)

Vat, kad ne. unsure.gif unsure.gif Čia ne toks dalykas kaip visi pieštukai, čia net ne pieštukas, arba bent jau nepanašus į tą tikrajį. Nesidrožia nei su kosmetiniu nei su paprastu drožtuku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 30, 18:42)
Vat, kad ne. unsure.gif  unsure.gif Čia ne toks dalykas kaip visi pieštukai, čia net ne pieštukas, arba bent jau nepanašus į tą tikrajį. Nesidrožia nei su kosmetiniu nei su paprastu drožtuku. doh.gif

Turi drožtis, aš pati ne vieną tokio tipo naudojusi, tik plonesnį smile.gif Čia toks kaip plastikinis/guminis pieštukas, o širdelė tokia labiau kreminė smile.gif Man patinka tokio tipo pieštukai, nes jie būna labai minkšti smile.gif Tikrai turi normaliai drožtis paprastu drožtuku, tik storesne skylute, kad tilptų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 30, 16:49)
Merginos pasirodysiu kaip visiška durnė, bet ar šį pieštuką galima drožti? Ir jei taip, kaip jį reikia nudrožti? blush2.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

Turiu tokį, tik kitos spalvos. Jis tikrai drožiasi su paprastu drožtuku, kaip merginos ir minėjo. Tik kiek sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HopeInTheJar: 30 birželio 2011 - 18:44
Nu man nesidrožia. Gal nemoku. g.gif
Reiks MB laukt. blush2.gif
Atsakyti
na ir cia imesiu savo turimus essence produktus
user posted image

Atsakyti