Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Prietarai @ 2011 06 24, 14:56)
čia OT, bet gal tada esat radusi kokią gerą antakių tvarkymo priemonę? aš turiu dabar artdeco, jau antrą, bet labai abodo, o už tokią kainą ir nėra stebuklinga..

Tai kad pas mane antakiai ganėtinai paklusnūs, nelabai man reikia juos kažkaip specialiai tvarkyti smile.gif

QUOTE(Inspiratative @ 2011 06 24, 15:11)
Dairausi nagų lako valiklio ax.gif  Į kokosinį supratau kad net nesidairyt biggrin.gif  o likę kiti du vienodai valo maždaug? Gerai ryškų laką nuvalo? g.gif

Kokosinis baisiai smirda doh.gif Pamenu net bloga pasidarydavo, kol nagus visus nuvalydavau.. Tai jo daugiau niekad neperku smile.gif Šiuo metu turiu miško uogų kvapo (violetinį), tai jis man puikiai valo, kaip ir kiti likę smile.gif Žodžiu man visi patinka išskyrus kokosinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 23, 12:57)
Niekur dar nemačiau, bet labai smagūs atrodo, bet galvojau, kad ryškesni bus, va radau realias foto:
Mini lipgloss set

Aš kaip tik ryškių spalvyčių nemegėja, tai man tiktų blush2.gif Gaila, kad niekur nėra, labai patraukliai atrodo, norėčiau abiejų wub.gif
Atsakyti
mano pastebejimai apie isgirtaji visu ir mano megiama blakstienu tuza rozinej -juodoj pakuotej, naudoti pradejau jau antra buteliuka, patinka kaip padazo ir t.t. taciau pastebejau kad kai ryte atsikeliu ant akyciu lyg kos rukas atrodo prastai matau:( ie praeina kokia desimt minuciu kol issimirksiu ir issitrinu akis, nors visada vakare nusivalau makijaza ir nusiprausiu su muilu. tad iskilo klausimas-nejau jis taip stipriai neigiamai veikia akis, buna kad net paniesti akis ir paraude buna.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 06 25, 14:17)
mano pastebejimai apie isgirtaji visu ir mano megiama blakstienu tuza rozinej -juodoj pakuotej, naudoti pradejau jau antra buteliuka, patinka kaip padazo ir t.t. taciau pastebejau kad kai ryte atsikeliu ant akyciu lyg kos rukas atrodo prastai matau:( ie praeina kokia desimt minuciu kol issimirksiu ir issitrinu akis, nors visada vakare nusivalau makijaza ir nusiprausiu su muilu. tad iskilo klausimas-nejau jis taip stipriai neigiamai veikia akis, buna kad net paniesti akis ir paraude buna.

Man jokios miglos ant akiu nebuna rytais, o naudoju koki 3-4 tusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 06 25, 14:17)

QUOTE(drieziuxx @ 2011 06 25, 15:52)
Man jokios miglos ant akiu nebuna rytais, o naudoju koki 3-4 tusa smile.gif

Man taip pat nieko nebūna, nors šio tušo jau daaaug pakuočių sunaudojus smile.gif Gal nuo akių makiažo valiklio čia taip? Nes aš esu jautusi irgi tokią 'miglą' ant akių, bet paaiškėjo, kad man nuo vieno valiklio taip būdavo wink.gif
Atsakyti
pilveliukas, na man kaip ir kitom merginom, jokios miglos ar dar kažko akytėm nebūna, nors naudoju vieną po kito šį tušą jau netoli dviejų metų turbūt g.gif
Merginos, o dar klausimas, kažkaip žiūrinėjau Essence nagų lakus, bet neįsidėmėjau, ar šitokį mes turim - Deep Blue Sea (Show your feet)? Užsimaniau pamačius, kad nebegaliu doh.gif
Atsakyti
Man vienintėlis minusas rožinio tušo tas, kad atrodo kol nauja atsidarau viskas gerai, gražiai padažo, o jau po savaitės sudžiūva, gumulais dažo, kietas visas... Ne pirmas kartas jau, pirmąjį maniau, kad gal brokuotas pakliuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2011 06 26, 16:07)
pilveliukas, na man kaip ir kitom merginom, jokios miglos ar dar kažko akytėm nebūna, nors naudoju vieną po kito šį tušą jau netoli dviejų metų turbūt  g.gif
Merginos, o dar klausimas, kažkaip žiūrinėjau Essence nagų lakus, bet neįsidėmėjau, ar šitokį mes turim - Deep Blue Sea (Show your feet)? Užsimaniau pamačius, kad nebegaliu  doh.gif

man rodos, nera g.gif
Atsakyti
Gal kuri matėte ar pas mus yra šis nagų lakas (Circus Confetti)? Pasižiūrėjau internete nuotraukų ir truputi užsinorėjau...
user posted image
user posted image

circus
circus2
Atsakyti
Jeigu aš neklystu nail art serijos išvis LT nėr.
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 06 23, 19:53)
Klaipėdietės, kur rast normalų pasirinkimą essence? Akropolyje ubagynas griežtas schmoll.gif

pC "LIEPA" irgi ne mazas pasirinkimas yra, "STUDLENDE " irgi buna .
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 21, 15:17)
Essence Stay with me nr 02 "My favourite milkshake"

user posted image

isigijau ir as sita blizgi,nors jau ir sunku ji rast buvo,teko praeit per keleta parduotuviu Euurokos,bet jis patiko,smagus ant lupu,kvapas geras,svelnus ant lupu .

Taip esu lb patenkinta antra jau baigineju XXXL nudes lipgloss ,sitas isvis SUPER smile.gif

Atsakyti