Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(NickaD @ 2011 06 22, 21:13)
arba aš kažką maišau, arba tikrai jis shimmer'is buvo praeitos vasaros SunClub kolekcijoj. g.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip, tai praeitų metų kolekcijos produktas, o ne šių smile.gif
Atsakyti
dekui na gal ir gerai ,nes pirkau siandien catrice sun glow bronzine pudryte ir likau labai maloniai nustebinta
turiu kitas bangeles bet viena forumiete labai gyre butent essence bangeles tad norejau pabandyti,balalaika jomis labai patenkinta o as manau kad ji labai inoringa kosmetikai cia geraja prasme
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kažkur kažkas matė pardavime šiuos? user posted image
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2011 06 23, 11:32)
Sveiki. Gal kažkur kažkas matė pardavime šiuos?

Niekur dar nemačiau, bet labai smagūs atrodo, bet galvojau, kad ryškesni bus, va radau realias foto:
Mini lipgloss set

Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 06 22, 23:16)
dekui na  gal ir gerai ,nes pirkau siandien catrice sun glow bronzine pudryte ir likau labai maloniai nustebinta
turiu kitas bangeles bet viena forumiete labai gyre butent essence bangeles tad norejau pabandyti,balalaika jomis labai patenkinta  o as manau kad ji labai inoringa kosmetikai cia geraja prasme
mirksiukas.gif

Nemanau, kad kur nors rasit tas bangeles, bet manau, kad nieko ir neprarasit 4u.gif Man jos nepatiko, greitai keliavo į šiukšlinę, nes matėsi pavieniai blizgučiai ax.gif
Atsakyti
Gal jau žinote kurią iš naujųjų kolekcijų matysime Lietuvoje?
Atsakyti
Klaipėdietės, kur rast normalų pasirinkimą essence? Akropolyje ubagynas griežtas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 06 23, 19:53)
Klaipėdietės, kur rast normalų pasirinkimą essence? Akropolyje ubagynas griežtas schmoll.gif

drinks_cheers.gif man labai reikia Essence antakių želė, bet vieną kartą teko matyt, daugiau ne unsure.gif Gal kas matė Klaipėdoj jų? Gal yra bandžiusių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 23 birželio 2011 - 19:00
Klaipėdoj essence stendas dar yra autobusų stoty, prieš copy1 esančioj kosmetikoj parduotuvėj (ne Martinoj). Nustebau ten pamačius
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 06 23, 19:59)
drinks_cheers.gif  man labai reikia Essence antakių želė, bet vieną kartą teko matyt, daugiau ne  unsure.gif Gal kas matė Klaipėdoj jų? Gal yra bandžiusių?

Aš turėjau ją 4u.gif Galiu pasakyt, kad visai nepatiko, realiai nieko nepadarydavo antakiams (nebent gal jos reikia labaaai daug pritepti) ir pati tūbelė suskilo labai greitai, nors rodos niekur nebuvau numetusi jos... g.gif Bet šiaip išmečiau sunaudojusi mažiau nei pusę, galvojau, gal pavyks man su ja susidraugaut, bet nepavyko doh.gif Nors kiek žinau, kai kurioms ji patiko, tai vėlgi čia turbūt individualus dalykas smile.gif
Atsakyti
čia OT, bet gal tada esat radusi kokią gerą antakių tvarkymo priemonę? aš turiu dabar artdeco, jau antrą, bet labai abodo, o už tokią kainą ir nėra stebuklinga..
Atsakyti
Dairausi nagų lako valiklio ax.gif Į kokosinį supratau kad net nesidairyt biggrin.gif o likę kiti du vienodai valo maždaug? Gerai ryškų laką nuvalo? g.gif
Atsakyti