Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(ambicija @ 2011 06 21, 14:55)
Kaaaip norėčiau pamatyt tą spalvytę kaip realiai atrodo wub.gif Gal galit maždaug iš neto ką nors panašaus ištraukt? blush2.gif
Papildyta:
Koks čia nr? 4u.gif

Essence Stay with me nr 02 "My favourite milkshake"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 21 birželio 2011 - 14:18
QUOTE(ambicija @ 2011 06 21, 14:55)
Kaaaip norėčiau pamatyt tą spalvytę kaip realiai atrodo wub.gif Gal galit maždaug iš neto ką nors panašaus ištraukt? blush2.gif

Na va, kazkas labai panasaus tik cia be blizguciu, o essence blizgis turi dar labai smulkiu blizguciu, bet nedaug ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 21 birželio 2011 - 14:27
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Užsinorėjau šitų lūpų dažų wink.gif
user posted image
Atsakyti
Aš nusivyliau tuo "Stay With Me" blizgiu blush2.gif Pirkau "candy bar" spalvą (gerai, kad iš godumo vienu metu pirkdama iškart visų spalvų nepagriebiau biggrin.gif ), na, negražiai man ant lūpų atrodo, netolygiai. O ir laikosi labai trumpai, gal tiesiog nemoku lūpų blizgesiais naudotis, nes dažniausiai naudoju lūpų dažus g.gif Bet man šis blizgis labai greit nusivalo/nusivalgo/subėga visur kur, ir po to lūpos tikrai nekaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 22, 11:22)
Užsinorėjau šitų lūpų dažų wink.gif
user posted image

aha pasaka man jie wub.gif as ju jau senai laukiu kaip ir 52 nr. in the nude lupdaziuko wub.gif
jei kas kur pamatysit 52 ir 53 nr lupdaziukus praneskit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 22, 14:15)
Aš nusivyliau tuo "Stay With Me" blizgiu blush2.gif Pirkau "candy bar" spalvą (gerai, kad iš godumo vienu metu pirkdama iškart visų spalvų nepagriebiau biggrin.gif ), na, negražiai man ant lūpų atrodo, netolygiai. O ir laikosi labai trumpai, gal tiesiog nemoku lūpų blizgesiais naudotis, nes dažniausiai naudoju lūpų dažus g.gif Bet man šis blizgis labai greit nusivalo/nusivalgo/subėga visur kur, ir po to lūpos tikrai nekaip atrodo.

Bet kokios skirtingos nuomonės doh.gif Aš atvirkščiai labai patenkinta šiuo blizgiu, man jis taip gražiai padengia lūpas, ir 'nusivalgo' taip gražiai, tolygiai, po truputį - vis mažiau ir mažiau lieka, bet lūpos vistiek gerai atrodo biggrin.gif Ir dėl laikymosi, man jis ganėtinai ilgai laikosi, palyginus pvz su Catrice blizgesiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 22, 16:16)
Bet kokios skirtingos nuomonės  doh.gif Aš atvirkščiai labai patenkinta šiuo blizgiu, man jis taip gražiai padengia lūpas, ir 'nusivalgo' taip gražiai, tolygiai, po truputį - vis mažiau ir mažiau lieka, bet lūpos vistiek gerai atrodo biggrin.gif Ir dėl laikymosi, man jis ganėtinai ilgai laikosi, palyginus pvz su Catrice blizgesiais smile.gif

Na, aš nelabai turiu su kuo lyginti, lūpų blizgesius perku labai retai, nes dažniausiai nusiviliu, gal tiesiog esu pripratusi prie lūpų dažų, todėl lūpų blizgiai man viskuo ir kliūva, ir galiausiai atitenka sesei doh.gif smile.gif Catrice blizgesių nesu bandžiusi smile.gif
Atsakyti
Hmm.. Galvojau pirkti Candy bar, bet dabar pasimečiau. ax.gif
Man ir atrodo, kad ant mano lūpų jis nepasidengs tolygiai... Bet, turbūt teks išbandyt, nes labai jau patinka milkshake spalva ir dengimasis.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 19, 23:27)
Taip. Visi praeiti psl. tik ir buvo aptarinėti apie Sunclub kolekcijos produktus.

gal ir yra Lt pirkti, g.gif
bet konsultante apie sun club pasake kad tai limituota kolekcija ir turi ja tol kol isparduoda tipo kaip blosooms , isparduos ir daugiau niekada netures, cia Alekstoto maximojbaze. sun club praeitu metu- jos nera.
taip ir likau isiziojus nes labai noriu sun club bangeliu, tai reikes lakstyti po Kauna kol atrasiu kas turi doh.gif nervina. gal kas mate kur yra butent sios bangeles?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 22 birželio 2011 - 19:50
QUOTE(rentabili @ 2011 06 22, 20:47)

Ne gal, o tikrai yra pirkti Lietuvoje. Vilniuje naujoji kolekcija beveik visose Eurokos parduotuvėse. Taip, tai limituota kolekcija. Pernai Sun club kolekcija buvo kitokia. Šiais metais tai Sun Club Bondi Beach kolekcija, ją peržiūrėti galite čia. Tokio produkto, kurio ieškote, naujoje kolekcijoje nėra.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 06 22, 20:47)

arba aš kažką maišau, arba tikrai jis shimmer'is buvo praeitos vasaros SunClub kolekcijoj. g.gif
Atsakyti