Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Norėčiau atsiliepimų apie SUN CLUB akių makiažo valiklį - gelį, ar negraužia akių ir gerai valo? Mažas kiekis kaip tik reikalingas kelionei 4u.gif
Atsakyti
Essence oranžinio tušo swatchas iš interneto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
kažkokius gumulėlius krauna g.gif schmoll.gif
o šiaip kai blakstienos gražios bet koks tušas gražiai padažo 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti,kas turi si blizgi my favorite milk shake,butent sia spalvyte,ar pigmentuoti jie pakankamai?ar matosi ta pieniska spalvyte?nes blem nusipirkau catrice panasia,tai skystaliukas jokios spalvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 21 birželio 2011 - 00:18
ant manęs tai nesimato-kaip jau sakiau,tik prigesina natūralią mano lūpų spalvą.
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 01:16)
norejau paklausti,kas turi si blizgi my favorite milk shake,butent sia spalvyte,ar pigmentuoti jie pakankamai?ar matosi ta pieniska spalvyte?nes blem nusipirkau catrice panasia,tai skystaliukas jokios spalvos doh.gif

Ant mano lūpų matosi smile.gif Bet mano lūpos ir taip nėra labai ryškios, tai realiai visi blizgesiai duoda kokią nors spalvą wink.gif Nesakyčiau, kad šis My Favorite Milkshake duoda tokią pačią kaip tūbelėj, greičiau tokią švelnią švelnią rožinę, bet man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Neatsispyriau ir isigyjau si blizgesi, emiau paskutini nuotraukoje 04 forever toffee spalvyte, labai kazko ypatingo nesitikejau, bet nustebino drinks_cheers.gif negaliu atsidziaugti spalva, dregnu lupu efektu, o kvapas wub.gif tikrai toffee biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai jų niekur nebeužmatau kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 02:16)

Aš vakar nuspirkau šitą spalvą, tai man asmeniškai pakankamai pigmentuotas, nugesina lūpų spalvą (mano gana ryški), gaunasi graži, švelni truputį pieniška spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 01:16)

Ant mano lūpų matosi lengva pieniška spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau My favourite milkshake.. Labai geras blizgis wub.gif
Ir laikosi ilgai, nors valgiau. cool.gif
Reikės dar porą pasiimti..
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 06 21, 10:15)
Neatsispyriau ir isigyjau si blizgesi, emiau paskutini nuotraukoje 04 forever toffee spalvyte, labai kazko ypatingo nesitikejau, bet nustebino  drinks_cheers.gif  negaliu atsidziaugti spalva, dregnu lupu efektu, o kvapas  wub.gif  tikrai toffee  biggrin.gif

user posted image

Kaaaip norėčiau pamatyt tą spalvytę kaip realiai atrodo wub.gif Gal galit maždaug iš neto ką nors panašaus ištraukt? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 23, 10:49)
O as kaip tik  sia ir kelias tas violetiskesnes uztikau, nebuvo taviskes tos grazios koralines  verysad.gif  Pasiemiau sita ir isties jauciuos neprasovus. As siaip ryskesniu spalvu megeja, o ne pienisku, taciau si yra tokia pieniskai kremine, man labai patiko, bus pats tas ypac prie smoky eyes makiazo  bigsmile.gif
Cia swatchas is interneto:

My favourite milkshake
user posted image

Koks čia nr? 4u.gif
Atsakyti