Norėčiau atsiliepimų apie SUN CLUB akių makiažo valiklį - gelį, ar negraužia akių ir gerai valo? Mažas kiekis kaip tik reikalingas kelionei
Essence oranžinio tušo swatchas iš interneto:
norejau paklausti,kas turi si blizgi my favorite milk shake,butent sia spalvyte,ar pigmentuoti jie pakankamai?ar matosi ta pieniska spalvyte?nes blem nusipirkau catrice panasia,tai skystaliukas jokios spalvos
ant manęs tai nesimato-kaip jau sakiau,tik prigesina natūralią mano lūpų spalvą.
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 01:16)
norejau paklausti,kas turi si blizgi my favorite milk shake,butent sia spalvyte,ar pigmentuoti jie pakankamai?ar matosi ta pieniska spalvyte?nes blem nusipirkau catrice panasia,tai skystaliukas jokios spalvos
Ant mano lūpų matosi Bet mano lūpos ir taip nėra labai ryškios, tai realiai visi blizgesiai duoda kokią nors spalvą Nesakyčiau, kad šis My Favorite Milkshake duoda tokią pačią kaip tūbelėj, greičiau tokią švelnią švelnią rožinę, bet man labai patinka
Neatsispyriau ir isigyjau si blizgesi, emiau paskutini nuotraukoje 04 forever toffee spalvyte, labai kazko ypatingo nesitikejau, bet nustebino negaliu atsidziaugti spalva, dregnu lupu efektu, o kvapas tikrai toffee
Aš tai jų niekur nebeužmatau kažkaip
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 02:16)
Aš vakar nuspirkau šitą spalvą, tai man asmeniškai pakankamai pigmentuotas, nugesina lūpų spalvą (mano gana ryški), gaunasi graži, švelni truputį pieniška spalva
QUOTE(DuNNo @ 2011 06 21, 01:16)
Ant mano lūpų matosi lengva pieniška spalva
Šiandien nusipirkau My favourite milkshake.. Labai geras blizgis
Ir laikosi ilgai, nors valgiau.
Reikės dar porą pasiimti..
Ir laikosi ilgai, nors valgiau.
Reikės dar porą pasiimti..
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 06 21, 10:15)
Neatsispyriau ir isigyjau si blizgesi, emiau paskutini nuotraukoje 04 forever toffee spalvyte, labai kazko ypatingo nesitikejau, bet nustebino negaliu atsidziaugti spalva, dregnu lupu efektu, o kvapas tikrai toffee
Kaaaip norėčiau pamatyt tą spalvytę kaip realiai atrodo Gal galit maždaug iš neto ką nors panašaus ištraukt?
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 23, 10:49)
O as kaip tik sia ir kelias tas violetiskesnes uztikau, nebuvo taviskes tos grazios koralines Pasiemiau sita ir isties jauciuos neprasovus. As siaip ryskesniu spalvu megeja, o ne pienisku, taciau si yra tokia pieniskai kremine, man labai patiko, bus pats tas ypac prie smoky eyes makiazo
Cia swatchas is interneto:
My favourite milkshake
Cia swatchas is interneto:
My favourite milkshake
Koks čia nr?