Essence 01 Bondi Beach Collection South Beach
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 06 17, 17:30)
Blizgesių tai mačiau Laisvės aikštėj esančioj parduotuvėje. Buvo likę tik kelios spalvos.
O įdomu ar bus SunClub kolekcija.. Anais metais nebuvo.
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 17, 16:55)
kiek kainavo sepetelis ir gelinis llineris
idekit swatcha, siandien ant greituju pralekiau pro klaipedos eurokos ir visgi neapsisprendziu del siu paleciu, nes nebuvo testeriuku
idekit swatcha, siandien ant greituju pralekiau pro klaipedos eurokos ir visgi neapsisprendziu del siu paleciu, nes nebuvo testeriuku
Laineris - 11,95 Lt
Šepetėlis - 5,95 Lt
QUOTE(NickaD @ 2011 06 17, 18:56)
O įdomu ar bus SunClub kolekcija.. Anais metais nebuvo.
Na, kaži, kažkaip abejoju, ar jos sulauksim Panevėžy. Nebent Ukmergės gatvės eurokose bus, reikės pažiūrėt. Nes Laisvės aikštėj tai holographics.
QUOTE(Orestes @ 2011 06 16, 18:00)
Gal jūs tiesiog per daug šešėlių tepėt? Nes kaip ir su bet kokia kosmetika, reikia pasibandyti ir surasti tą tinkamą kiekį Man tai puikiai pavyksta tik pasiryškinti antakius ir nebūti panašiai į čigonę
ne ne, tikrai neperdaug, bandziau kiek tik galima maziausiai
Taigi, ateinu pagirti daugumos išpeikto prancūziško manikiūro ir pedikiūro pieštuko Manikiūrui net nebandžiau, nes nagai per ilgi, kad tepliočiau tokiu plonu pieštuku, tačiau pedikiūrui tai nerealus atradimas Labai lengva naudotis, dailus rezultatas ir puikiai laikosi
Man tai jis nesilaiko, ant rankų. Nusilupinėja jau tą pačią dieną
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 19, 18:32)
Taigi, ateinu pagirti daugumos išpeikto prancūziško manikiūro ir pedikiūro pieštuko Manikiūrui net nebandžiau, nes nagai per ilgi, kad tepliočiau tokiu plonu pieštuku, tačiau pedikiūrui tai nerealus atradimas Labai lengva naudotis, dailus rezultatas ir puikiai laikosi
pritariu! (as dar uzlakuoju permatomu laku.tai laiko ilgiau ir blizga labai graziai. o pedikiuras beveik savaite atlaike )
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 19, 21:39)
Man tai jis nesilaiko, ant rankų. Nusilupinėja jau tą pačią dieną
man irgi. beto labai greit uzdziuna pats piestuko galiukas ir skystis nebeteka, reikia krapstinet, spaust, vienakart taip bebandant atkimst tai taip dejo,puse rankos aptaske..
bet uztat kojom nepamainomas. rankoms irgi gerai (kai nagai trumpi)
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 17, 21:40)
yra lt pirkti?
QUOTE(MissR @ 2011 06 19, 23:24)
yra lt pirkti?
Taip. Visi praeiti psl. tik ir buvo aptarinėti apie Sunclub kolekcijos produktus.