Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Merginos,ka galite pasakyti apie essence bronzerius? labai noreciau vasarai isigyti, tam investuoti daug nenoriu,nes tikrai ne must-have dalykas,todel ziurineju essence,taciau nezinau,kaip ju kokybe,spalvos,ir ar visi tik su blizguciais? 4u.gif idomu dar butu,ar sun club kolekcija bus musu parduotuvese,nes maciau ten yra bronzeriukas g.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau foto, kaip atrodo blizgis ant lūpų:
user posted image

Realiai šiek tiek spalva ryškesnė mano akim smile.gif
Atsakyti
blaze, fantastiskai grazi spalva wub.gif atrodo leksiu pirkti biggrin.gif dekui uz vaizdine medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 19 gegužės 2011 - 19:39
Aš irgi susigundžiau Stay with me blizgiais,nusipirkau šį:

user posted image

Spalva neryški,šepetukas labai įdomus,gerai tepa,tačiau laikosi gan trumpai,lipnus.Manau kitą kartą pirksiu kokią ryškesnę spalvą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 19, 13:58)
Kuo?smile.gif
Praeitoj temoj skaiciau,kad kazkam netiko,trupejo,bet matyt sena pataike isigyti,nes kitoms nieko.

Matyt ten mano atsiliepimas ir buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 20:32)

Kaip gražiai wub.gif Noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 05 18, 22:57)
Kas Blossoms pudrą turit, ar yra joje pavienių blizgučių?

Gal kažkiek ir yra, bet ant veido tikrai nesimato.

QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 21:32)

Labai gražu. wub.gif O koks spalvos pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 19, 18:51)
Merginos,ka galite pasakyti apie essence bronzerius? labai noreciau vasarai isigyti, tam investuoti daug nenoriu,nes tikrai ne must-have dalykas,todel ziurineju essence,taciau nezinau,kaip ju kokybe,spalvos,ir ar visi tik su blizguciais? 4u.gif idomu dar butu,ar sun club kolekcija bus musu parduotuvese,nes maciau ten yra bronzeriukas  g.gif

Sun club turėsime Bondi beach limituotą leidimą.
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 19:32)
user posted image

Realiai šiek tiek spalva ryškesnė mano akim smile.gif

Cia tokia koraline/persikine atrodo,o buteliuke,kur ikelet nuotrauka, rozine mazdaug. Kaip realiai?
Atsakyti
Spalva 03 Candy bar, pažiūrėjau į buteliuką, na atrodo ružavesnis gal nei ant lūpų, man tokia įdomi spalva, nes žiūrėjau žiūrėjau parduotuvėj ir bijojau pirkti, kad nebūtų per ryški. Jis tarp oranžinio ir rožinio, toks hibridiškas smile.gif bet nu man suuuper spalva, labai vasariška wub.gif tik va šiandien valgiau su juo pasitapliojus, tai negražiai nusivalgė, bet ne bėda man tai smile.gif
Atsakyti
Radau dar swatch'a candy bar'o blizgio, tokio kaip pas blaze smile.gif

user posted image
user posted image

blaze nuotraukoj man grazesne spalva, o sioj siaip sau, neypatinga rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 19 gegužės 2011 - 22:57
blaze nuotraukoj man irgi graziau. Manau cia del apsvietimo pas ja spalva daugiau koraline.
Atsakyti