Merginos,ka galite pasakyti apie essence bronzerius? labai noreciau vasarai isigyti, tam investuoti daug nenoriu,nes tikrai ne must-have dalykas,todel ziurineju essence,taciau nezinau,kaip ju kokybe,spalvos,ir ar visi tik su blizguciais? idomu dar butu,ar sun club kolekcija bus musu parduotuvese,nes maciau ten yra bronzeriukas
blaze, fantastiskai grazi spalva atrodo leksiu pirkti dekui uz vaizdine medziaga
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 19, 13:58)
Kuo?
Praeitoj temoj skaiciau,kad kazkam netiko,trupejo,bet matyt sena pataike isigyti,nes kitoms nieko.
Praeitoj temoj skaiciau,kad kazkam netiko,trupejo,bet matyt sena pataike isigyti,nes kitoms nieko.
Matyt ten mano atsiliepimas ir buvo
QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 20:32)
Kaip ir žadėjau foto, kaip atrodo blizgis ant lūpų:
Kaip gražiai Noriu
QUOTE(Gratis @ 2011 05 18, 22:57)
Kas Blossoms pudrą turit, ar yra joje pavienių blizgučių?
Gal kažkiek ir yra, bet ant veido tikrai nesimato.
QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 21:32)
Kaip ir žadėjau foto, kaip atrodo blizgis ant lūpų:
Labai gražu. O koks spalvos pavadinimas?
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 19, 18:51)
Merginos,ka galite pasakyti apie essence bronzerius? labai noreciau vasarai isigyti, tam investuoti daug nenoriu,nes tikrai ne must-have dalykas,todel ziurineju essence,taciau nezinau,kaip ju kokybe,spalvos,ir ar visi tik su blizguciais? idomu dar butu,ar sun club kolekcija bus musu parduotuvese,nes maciau ten yra bronzeriukas
Sun club turėsime Bondi beach limituotą leidimą.
Spalva 03 Candy bar, pažiūrėjau į buteliuką, na atrodo ružavesnis gal nei ant lūpų, man tokia įdomi spalva, nes žiūrėjau žiūrėjau parduotuvėj ir bijojau pirkti, kad nebūtų per ryški. Jis tarp oranžinio ir rožinio, toks hibridiškas bet nu man suuuper spalva, labai vasariška tik va šiandien valgiau su juo pasitapliojus, tai negražiai nusivalgė, bet ne bėda man tai
Radau dar swatch'a candy bar'o blizgio, tokio kaip pas blaze
blaze nuotraukoj man grazesne spalva, o sioj siaip sau, neypatinga
blaze nuotraukoj man grazesne spalva, o sioj siaip sau, neypatinga
blaze nuotraukoj man irgi graziau. Manau cia del apsvietimo pas ja spalva daugiau koraline.