[quote=Orestes,2011 06 16, 12:58]
Aš jas pirkau, kai buvo Return To Paradise kolekcija, tai man rodos nebėr jau jų niekur UMA turi pastoviai servetėles, sako, kad niekuo neprastesnės už šitas Essence, tai galit jas pabandyt
Ačiū, pamėginsiu paieškot
O čia tas matinis tai koks? nes prisiminiau, kad turiu iš essence matinį top coat tai man jis nerealus, visiem rekomenduočiau
[/quote]
apie top coata matini ir kalbejau, na man jis geras nebent del to, kad greit dziuna, bet siaip tai -
Papildyta:
jus taip isgyret ta antakiu rinkinuka, tai ir as susigundziau nusipirkt
as siaip tamsiaplauke, o antakiai sviesesni nei plaukai, tai isbandziau ta tamsesne spalva, ir labai nedaug tepiau, tai atrodziau siaubingai, kaip cigone kokia.. sviesesne spalva, tai spalvos nekeicia, tai tik isbandziau ir dabar guli nenaudojamas..
QUOTE(miau* @ 2011 06 16, 18:30)
jus taip isgyret ta antakiu rinkinuka, tai ir as susigundziau nusipirkt
as siaip tamsiaplauke, o antakiai sviesesni nei plaukai, tai isbandziau ta tamsesne spalva, ir labai nedaug tepiau, tai atrodziau siaubingai, kaip cigone kokia.. sviesesne spalva, tai spalvos nekeicia, tai tik isbandziau ir dabar guli nenaudojamas..
Gal jūs tiesiog per daug šešėlių tepėt? Nes kaip ir su bet kokia kosmetika, reikia pasibandyti ir surasti tą tinkamą kiekį Man tai puikiai pavyksta tik pasiryškinti antakius ir nebūti panašiai į čigonę
Neatsilaikiau pagundos ir nusipirkau Mielos spalvytės ir bent jau man užtenka pigmentacijos. Su šešėlių pagrindu atlaikė visą dieną, kaip ir visi kiti šešėliai paprastai.
Dar prigriebiau gelinį linerį (Midnight in Paris) bei teptuką jam. Mėginau tik ant rankos kol kas - neturiu laiko neįgudusia ranka iš ryto tepliotis. Savaitgalį reiks pasipraktikuoti ir kaip reikiant išbandyti.
Dar prigriebiau gelinį linerį (Midnight in Paris) bei teptuką jam. Mėginau tik ant rankos kol kas - neturiu laiko neįgudusia ranka iš ryto tepliotis. Savaitgalį reiks pasipraktikuoti ir kaip reikiant išbandyti.
As pirkausi ana diena gelini laineri-violetini, galvojau pati gelio konsistencija bus kietesne, pasirode gal skystokas(grietines kietumo ) . Sepetelio nepirkau, turejau savo sena is kitu slystu laineriu pasilikusi buvau , siap tepesi visai smagiai, spalva ryski ir laikesi ir pakankamai gerai, buvau naudojusi seseliu pagrinda, tai gal del to. Stai tokie pastebejimai
Neatsispyriau pagundai, ir nusipirkau 01 BBC PINK HEAT nagų laką
Tikiuosi ir ant nagų atrodys taip pat gražiai, kaip buteliuke Labai norėjau ir tos šviesiausios spalvos, bet visos išpirktos buvo
Tikiuosi ir ant nagų atrodys taip pat gražiai, kaip buteliuke Labai norėjau ir tos šviesiausios spalvos, bet visos išpirktos buvo
O aš šiandien nusipirkau visgi šią šešėlių paletę, reiks isbandyt. Pirmas įspūdis- šešėliai kiek kietoki, bet šių spalvų tik dvi spalvos labai blizgios, kitos ne taip.
Jei kam aktualu, sakykit, bandysiu ant rankos swatch'ą padaryt ir nufotkint
Gal yra panevėžiečių? Kur yra sunclub kolekcija? O gal kuri ir tų stay with me blizgių matėt?
Man sunclub paletes nepatiko,nes jau tooookios blizgutines ,siaip pavienes spalvos ok,bet kombinuojant jas su kazkokiom matinem.
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 17, 12:07)
laukiu
QUOTE(NickaD @ 2011 06 17, 13:59)
Gal yra panevėžiečių? Kur yra sunclub kolekcija? O gal kuri ir tų stay with me blizgių matėt?
Blizgesių tai mačiau Laisvės aikštėj esančioj parduotuvėje. Buvo likę tik kelios spalvos.
QUOTE(aurums @ 2011 06 16, 20:45)
kiek kainavo sepetelis ir gelinis llineris
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 17, 12:07)
O aš šiandien nusipirkau visgi šią šešėlių paletę, reiks isbandyt. Pirmas įspūdis- šešėliai kiek kietoki, bet šių spalvų tik dvi spalvos labai blizgios, kitos ne taip.
idekit swatcha, siandien ant greituju pralekiau pro klaipedos eurokos ir visgi neapsisprendziu del siu paleciu, nes nebuvo testeriuku