Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

[quote=Orestes,2011 06 16, 12:58]
Aš jas pirkau, kai buvo Return To Paradise kolekcija, tai man rodos nebėr jau jų niekur smile.gif UMA turi pastoviai servetėles, sako, kad niekuo neprastesnės už šitas Essence, tai galit jas pabandyt wink.gif

Ačiū, pamėginsiu paieškot wink.gif
Atsakyti

O čia tas matinis tai koks? nes prisiminiau, kad turiu iš essence matinį top coat tai man jis nerealus, visiem rekomenduočiau thumbup.gif
[/quote]

apie top coata matini ir kalbejau, na man jis geras nebent del to, kad greit dziuna, bet siaip tai - doh.gif

Papildyta:
jus taip isgyret ta antakiu rinkinuka, tai ir as susigundziau nusipirkt ax.gif
as siaip tamsiaplauke, o antakiai sviesesni nei plaukai, tai isbandziau ta tamsesne spalva, ir labai nedaug tepiau, tai atrodziau siaubingai, kaip cigone kokia.. doh.gif sviesesne spalva, tai spalvos nekeicia, tai tik isbandziau ir dabar guli nenaudojamas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miau* @ 2011 06 16, 18:30)
jus taip isgyret ta antakiu rinkinuka, tai ir as susigundziau nusipirkt  ax.gif
as siaip tamsiaplauke, o antakiai sviesesni nei plaukai, tai isbandziau ta tamsesne spalva, ir labai nedaug tepiau, tai atrodziau siaubingai, kaip cigone kokia.. doh.gif  sviesesne spalva, tai spalvos nekeicia, tai tik isbandziau ir dabar guli nenaudojamas.. schmoll.gif

Gal jūs tiesiog per daug šešėlių tepėt? 4u.gif Nes kaip ir su bet kokia kosmetika, reikia pasibandyti ir surasti tą tinkamą kiekį smile.gif Man tai puikiai pavyksta tik pasiryškinti antakius ir nebūti panašiai į čigonę biggrin.gif
Atsakyti
Neatsilaikiau pagundos ir nusipirkau smile.gif Mielos spalvytės ir bent jau man užtenka pigmentacijos. Su šešėlių pagrindu atlaikė visą dieną, kaip ir visi kiti šešėliai paprastai.

user posted image

Dar prigriebiau gelinį linerį (Midnight in Paris) bei teptuką jam. Mėginau tik ant rankos kol kas - neturiu laiko neįgudusia ranka iš ryto tepliotis. Savaitgalį reiks pasipraktikuoti ir kaip reikiant išbandyti.

user posted image
Atsakyti
user posted image
As pirkausi ana diena gelini laineri-violetini, galvojau pati gelio konsistencija bus kietesne, pasirode gal skystokas(grietines kietumo lotuliukas.gif ) . Sepetelio nepirkau, turejau savo sena is kitu slystu laineriu pasilikusi buvau ax.gif , siap tepesi visai smagiai, spalva ryski ir laikesi ir pakankamai gerai, buvau naudojusi seseliu pagrinda, tai gal del to. Stai tokie pastebejimai
Atsakyti
Neatsispyriau pagundai, ir nusipirkau 01 BBC PINK HEAT nagų laką wub.gif

user posted image

user posted image

Tikiuosi ir ant nagų atrodys taip pat gražiai, kaip buteliuke wub.gif Labai norėjau ir tos šviesiausios spalvos, bet visos išpirktos buvo verysad.gif
Atsakyti
O aš šiandien nusipirkau visgi šią šešėlių paletę, reiks isbandyt. Pirmas įspūdis- šešėliai kiek kietoki, bet šių spalvų tik dvi spalvos labai blizgios, kitos ne taip.

user posted image

Jei kam aktualu, sakykit, bandysiu ant rankos swatch'ą padaryt ir nufotkint 4u.gif

Atsakyti
Gal yra panevėžiečių? Kur yra sunclub kolekcija? O gal kuri ir tų stay with me blizgių matėt? g.gif
Atsakyti
Man sunclub paletes nepatiko,nes jau tooookios blizgutines ,siaip pavienes spalvos ok,bet kombinuojant jas su kazkokiom matinem.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 17, 12:07)
Jei kam aktualu, sakykit, bandysiu ant rankos swatch'ą padaryt ir nufotkint 4u.gif

laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 17, 13:59)
Gal yra panevėžiečių? Kur yra sunclub kolekcija? O gal kuri ir tų stay with me blizgių matėt? g.gif

Blizgesių tai mačiau Laisvės aikštėj esančioj parduotuvėje. Buvo likę tik kelios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2011 06 16, 20:45)
Dar prigriebiau gelinį linerį (Midnight in Paris) bei teptuką jam. Mėginau tik ant rankos kol kas - neturiu laiko neįgudusia ranka iš ryto tepliotis. Savaitgalį reiks pasipraktikuoti ir kaip reikiant išbandyti.

user posted image

kiek kainavo sepetelis ir gelinis llineris bigsmile.gif

QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 17, 12:07)
O aš šiandien nusipirkau visgi šią šešėlių paletę, reiks isbandyt. Pirmas įspūdis- šešėliai kiek kietoki, bet šių spalvų tik dvi spalvos labai blizgios, kitos ne taip.

user posted image

idekit swatcha, siandien ant greituju pralekiau pro klaipedos eurokos ir visgi neapsisprendziu del siu paleciu, nes nebuvo testeriuku unsure.gif verysad.gif
Atsakyti