Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 14:52)
Man tas tai jis nerealus  wub.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat tai nepamainomas daiktas smile.gif Naudoju tamsią spalvą, nes esu tamsiaplaukė ax.gif Bet ta tamsi spalva puikiai tinka ir ryškiam vakariniam akių makiažui vietoj paprastų šešėlių - išbandyta, bet to, labai gerai laikosi smile.gif Tik man tas šepetėlis nepatinka - naudoju savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 15, 15:11)
Orestes turiu ir šioje temoje klausimą biggrin.gif
kaip jums tas blizgis Blossoms, nesausina lūpų?
pati vakar tokį nusipirkau, tai jis man lyg sausina... bet ne pačias lūpas, o tik lūpų kontūrus mastau.gif

Žinok sausina doh.gif O man jis taip patinka.. verysad.gif Spalvytė man jo nereali, būtų tobulas, jei nesausintų šitaip stipriai.. Pas mane lūpos šiaip labai jautrios, tikrai ne visos priemonės joms tinka. Ir va su šituo blizgiu užtenka vieną kartą pasidažyt, ir po to visą dieną turėsiu drėkint lūpas, kad nesijaustų to sausumo doh.gif Bet kartais vistiek neatsispiriu ir pasidažau, per daug jis man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 16:00)
Bet kartais vistiek neatsispiriu ir pasidažau, per daug jis man patinka  biggrin.gif

man jo spalva irgi nereali wub.gif tik va, tą minusą tokį riebų turi
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 15, 15:11)

kaip jums tas blizgis Blossoms, nesausina lūpų?
pati vakar tokį nusipirkau, tai jis man lyg sausina... bet ne pačias lūpas, o tik lūpų kontūrus mastau.gif

Ir man sausina unsure.gif O dar kvapas nepatinka - per saldus ir per stiprus. Ir šepetėlis ne itin patogus, mažai blizgio paima, reikia daug kartų maknoti unsure.gif
Atsakyti
Na taip, bet ir pati blizgio tūtelė maža ir siaura, nesukiši ten didelio šepetėlio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 15, 14:30)
Tik man tas šepetėlis nepatinka - naudoju savo ax.gif

Nu va,as vos ne del sepetuko ir pirkti galvojau. Bet siandien isbandziau dar karta savo matinius sokoladinius seselius antakiams,tai pakako efekto,labai gerai atrode, gal su kirstu sepeteliu butu dar preciziskesnis vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 15, 20:48)
Nu va,as vos ne del sepetuko ir pirkti galvojau. Bet siandien isbandziau dar karta savo matinius sokoladinius seselius antakiams,tai pakako efekto,labai gerai atrode, gal su kirstu sepeteliu butu dar preciziskesnis vaizdas g.gif

Na, tas komplekte esantis šepetėlis man asmeniškai per kietas, naudoju savo tokį pat, tik minkštesnį, bet gal jums tiks ir patiks mirksiukas.gif O jei visgi vien dėl šepetėlio norit, tai tikrai geriau pirkti tiesiog šepetėlį smile.gif
Atsakyti
Orestes, norėjau paklaust kaip tas prancūziško manikiūro pieštukas?
Atsakyti
Nepatinka man jis biggrin.gif Gavau kaip ir dauguma už 1ct, kai pirkau blizgesį, tai pabandžiau vieną kartą pasižaidimui, nesužavėjo, tai taip ir guli nenaudojamas ax.gif
Atsakyti
Orestes, o gal kur neseniai užmatėt tų servetėlių blizgeziui regiliuot? Kažkaip neužmatau smile.gif
Atsakyti
Orestes, o kaip akių makiažo valiklis (tas ne aliejinis)? Ar nedirgina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 16 birželio 2011 - 11:52
QUOTE(rimmaa @ 2011 06 16, 09:57)
Orestes, o gal kur neseniai užmatėt tų servetėlių blizgeziui regiliuot? Kažkaip neužmatau smile.gif

Aš jas pirkau, kai buvo Return To Paradise kolekcija, tai man rodos nebėr jau jų niekur smile.gif UMA turi pastoviai servetėles, sako, kad niekuo neprastesnės už šitas Essence, tai galit jas pabandyt wink.gif

QUOTE(chérie @ 2011 06 16, 12:29)
Orestes, o kaip akių makiažo valiklis (tas ne aliejinis)? Ar nedirgina?

Čia mano mylimukas wub.gif Man jis taaaaip patinka! Mano akys gan jautrios, bet visai nedirgina, puikiai nuvalo makiažą (jeigu neatsparus vandeniui). Kai naudoju lainerį ar vandeniui atsparų tušą, tada naudoju tą mėlyną valiklį, bet šiaip rožinis man geriau, nes nelabai mėgstu aliejinius produktus. Šiaip labai džiaugiuosi atradusi tokį gerą valiklį už tokią nedidelę kainą smile.gif Jau sunaudojau ne vieną buteliuką ir žinau, kad pirksiu tik jį ir toliau smile.gif
Atsakyti