Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

aš buvau visas spalvas užmačius Flagmano Eurokos,bet vakar jau tik du atspalviai belikę buvo biggrin.gif
O saviškį (irig tokį patį kaip Orestes) pirkau CUP'e
Atsakyti
Taip laukiu, kada man pavyks visus atspalvius gyvai pamatyt ir pačiupinėt biggrin.gif Nes nooooriu, o nerandu ax.gif
Atsakyti
o kurioj klaipedos eurokos yra bondi beach (sun club) kolekcija? 4u.gif eiciau ir as tu seseliu paleciu gyvai apsiziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 13, 22:16)
o kurioj klaipedos eurokos yra bondi beach (sun club) kolekcija? 4u.gif  eiciau ir as tu seseliu paleciu gyvai apsiziuret bigsmile.gif

mačiau šiandien, kad yra vėtrungės eurokose, bet padėta buvo ne prie viso essence stendo o ant kažkokios spintos šalia visokių kremų nuo saulės
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 13, 23:16)
o kurioj klaipedos eurokos yra bondi beach (sun club) kolekcija? 4u.gif  eiciau ir as tu seseliu paleciu gyvai apsiziuret bigsmile.gif

akropoly prie kasos kairėje
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 06 13, 17:22)
aš buvau visas spalvas užmačius Flagmano Eurokos,bet vakar jau tik du atspalviai belikę buvo biggrin.gif
O saviškį (irig tokį patį kaip Orestes) pirkau CUP'e

Vakar CUP'e jau nebebuvo, likę tik dvi spalvos tamsios kažkokios doh.gif tai ta proga prigriebiau Catrice nagų laką smile.gif beje pasatebėjau kad Catrice lūpų blizgių spalvos analogiškos beveik Essence.
Atsakyti
Klaipedos Akropoly jau nebe prie kasos mirksiukas.gif O ten kur yra Essence stendas,ir salia lentynos su Belaton nagu lakais,tai ten padeta smile.gif Seseliai nuotraukose tikrai graziau atrodo nei realybej biggrin.gif
Atsakyti
Tvarkiausi ir sugalvojau surinkt į vieną krūvelę savo naudojamą Essence kosmetiką ir nufotografuot, gal kam nors įdomu bus, ar klausimų kokių turės, galėsiu pasidalint patirtim 4u.gif (Padariau ir Catrice nuotrauką, įdėsiu į tą temą)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kam kas aktualu, klauskit, pasistengsiu atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Man idomu kaip tas antakiu kit'as? Abi spalvas naudoji? ar geras sepetukas?
Atsakyti
Man tas tai jis nerealus wub.gif Naudoju tik tamsesnę spalvytę, nes esu juodaplaukė, tai ta kita man per šviesi. Labiausiai patinka tai, kad atrodo visiškai natūraliai, su pieštuku man niekada nepavykdavo taip gražiai pasidažyt, su šešėliais nesimato, kad kas nors tepta būtų, na nebent visai prisitrauktum ir žiūrėtum biggrin.gif Dėl šepetėlio - aš jį naudoju, man visai patogus, bet čia manau visiems skirtingai smile.gif
Atsakyti
As irgi naudoju tuos antakiu seselius, labai liuks, tik as naudoju sviesesne, nes blondine, ta tamsesne ruda man zenkliai per tamsi smile.gif
Atsakyti
Orestes turiu ir šioje temoje klausimą biggrin.gif
kaip jums tas blizgis Blossoms, nesausina lūpų?
pati vakar tokį nusipirkau, tai jis man lyg sausina... bet ne pačias lūpas, o tik lūpų kontūrus mastau.gif
Atsakyti