Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Nusipirkau ir aš šią
user posted image
Bent jau tamsi ruda tai netgi labai pigmentuota, man visi šešėliai puikiai laikosi, tad ir šie ne ką prasčiau ax.gif
Atsakyti
Gražios paletės, kokios jų kainos?
Atsakyti
vakar nuspirkau zalsva laka is sun club kolekcijos, ir paprasta geltona, tai gavau manikiuro piestuka uz 1 ct (jau trecias biggrin.gif ) ir pedikiuro laka (dave pasirinkt is 5 spalvu, tai emiau tamsiai violetini) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 12, 14:36)
Gražios paletės, kokios jų kainos?

13,90 Lt
Atsakyti
QUOTE(miau* @ 2011 06 12, 14:45)
vakar nuspirkau zalsva laka is sun club kolekcijos, ir paprasta geltona, tai gavau manikiuro piestuka uz 1 ct  (jau trecias  biggrin.gif ) ir pedikiuro laka (dave pasirinkt is 5 spalvu, tai emiau tamsiai violetini)  thumbup.gif

O kaip jų lakai laiko/tepasi/džiūna? Ar verti dėmesio? nes spalvų tai visai gražių mačiau yra smile.gif tą manikiūro pieštuką vis dar prastuminėja, man vėl siūlė ale aš jau nebeėmiau, nepatiko man jis visiškai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 06 12, 16:10)
tą manikiūro pieštuką vis dar prastuminėja, man vėl siūlė ale aš jau nebeėmiau, nepatiko man jis visiškai schmoll.gif

Už 1 ct galėjot ir paimt, būtumėt kokiai draugei atidavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 06 12, 15:10)
O kaip jų lakai laiko/tepasi/džiūna? Ar verti dėmesio? nes spalvų tai visai gražių mačiau yra smile.gif tą manikiūro pieštuką vis dar prastuminėja, man vėl siūlė ale aš jau nebeėmiau, nepatiko man jis visiškai schmoll.gif

man tai lakai labai patinka, gerai tepasi, be dryziu, taip pat labai greit dziusta, spalvos tokios pat kaip buteliukuose, bet siandien bandziau nusilakuot su tuo laku pedikiurui tai visiska nesamone, sluoksniais lakuoja, tris kartus bandziau viena naga, bet ir tai nusivaliau doh.gif reikes ant ranku nagu bandyt, gal normliau bus.. g.gif
dar tas matinis lakas man nelabai, vienintelis jis dryziais lakuoja.

o del to manikiuro piestuko, tai kaip uz 1 centa tai visai nieko, nes lipduku nenaudoju, o su paprastu baltu laku labai reikia terliotis, nors sitas po 1 dienos apsilaupo, bet pakoreguoju ir man gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 12, 17:21)
Už 1 ct galėjot ir paimt, būtumėt kokiai draugei atidavusi biggrin.gif

Na aš jau tokia, kad perleidžiu tai kas man netinka, o apie šitą pieštuką ne mano vienos tokia nuomonė buvo, nors tikiu kad yra kam ok jis smile.gif

QUOTE(miau* @ 2011 06 12, 19:45)
dar tas matinis lakas man nelabai, vienintelis jis dryziais lakuoja.

O čia tas matinis tai koks? nes prisiminiau, kad turiu iš essence matinį top coat tai man jis nerealus, visiem rekomenduočiau thumbup.gif
Atsakyti
oo kokios paletės! reiks bėgt ryt įsigyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, pagaliau ir aš įsigijau Stay With me blizgesį, ėmiau My Favorite Milkshake

user posted image

Spalvytė nerealiiiiii wub.gif Ir pats blizgesys labai malonus ant lūpų, nėra per daug lipnus, laikosi gan gerai, bet nu tas šepetėlis doh.gif Prisiskaičiau SM apie jį, bet galvoju reik pačiai išbandyt vistiek, nu tai siaubas, dar neturėjau blizgesio su tokiu nepatogiu ir nesuvokiamu šepetėliu doh.gif Matyt reiks kažkaip priprasti, nes šiaip man labai patinka ir noriu dar kitų kelių spalvyčių ax.gif

Apžiūrėjau dar Sun Club kolekciją, tai niekas kažkaip nesužavėjo, tik nagų lakai labai patiko, aš ryškių spalvų mėgėja patapau biggrin.gif Tai va lakus kelis manau nusipirksiu, bet va šešėliai man pasirodė per daug blizgūs, turiu jau panašių, kažkaip dabar labiau prie matinių traukia smile.gif

Beje, viską Panoramoj radau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 13, 13:15)
Na ką, pagaliau ir aš įsigijau Stay With me blizgesį, ėmiau My Favorite Milkshake

Kaip aš šito blizgio noriu, bet kiek ieškojau nerandu..visi yra o šitos spalvos nu niekaip nėra kaip tyčia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 06 13, 13:28)
Kaip aš šito blizgio noriu, bet kiek ieškojau nerandu..visi yra o šitos spalvos nu niekaip nėra kaip tyčia doh.gif  biggrin.gif

Aš jį irgi pirmą kartą užtikau biggrin.gif O daugiau mačiau tik tamsesnes spalvas, turbūt dar kurį laiką bus neįmanoma visas užmatyt vienoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti