Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(_sala_ @ 2011 06 10, 15:05)
Nusipirkit, nedaug kainuoja gi smile.gif

Na, taip, bet jokių essence šešėlių dar nesu turėjusi, tai įdomu, kaip čia man su jais seksis biggrin.gif
Atsakyti
Ooo kokia palete.. eina sikt.. bigsmile.gif reiks kiba imt bigsmile.gif bet pas mane jau daug pan spalvu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 10, 21:21)
Ooo kokia palete.. eina sikt..  bigsmile.gif reiks kiba imt bigsmile.gif bet pas mane jau daug pan spalvu unsure.gif

O tau vis negana seseliu biggrin.gif
Atsakyti
Kokios gražios tos šešėlių paletės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 10, 21:27)
O tau vis negana seseliu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man taip protarpiais, tai ant bronziku patraukia, tai ant blizgiu.. o seseliu NIEKAD nereikejo.. kol nepradejau dometis SM doh.gif n i e k a d a.. dabar reik visu
Atsakyti
nebenoriu šešėlių sad.gif
Mįlynos spalvos akims iš vis nemėgstu,o tos kitos labai blizgios
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 10, 14:27)
Tai taip, spalvos tikrai nėra tokios šviesios kaip nuotraukoje. Tik aišku kadangi nėra labai gerą šešėlių pigmentacija, spalvos labai tamsios ir nesigauna. Be to, nuotraukoje veidrodinis paletės atspindys smile.gif

Va dar foto:
user posted image
user posted image

O čia swatchai abiejų palečių:

Essence Sun Club

Nežinau, čia labai graži nuotrauka šešėlių - bandžiau pas draugę, tai nesužavėjo, mažai pigmentuoti, kietoki, draugei greit nubyra, man irgi greitai dingo nuo vokų (nors man visi šešėliai taip doh.gif). O šiandien nusipirkau blizgį Stay with me, 03 Candy bar, nereali spalva, pažiūrėjau swatch'us - pasakiška tongue.gif O ant mano lūpų gaunasi kažkokia avietinė lotuliukas.gif Mano pigmentas gana ryškus, todėl spalva visiškai kitokia, bet ji man vis tiek patinka, norėjau vasarai ryškesnės, tai sunausosiu thumbup.gif Šepetėlis tragiškai nepatogus doh.gif pasibandžiau namuose, tai pirmas vaizdas nelabai - nelygiai užsitepė, dryžuota, bet po kelių minučių kažkaip išsilygino, spalva vienoda, vasariška, laikėsi tikrai puikiai, nors ir kalbėjau, valgiau, bet blizgis liko savo vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 11 birželio 2011 - 13:25
Kai tokie dviprasmiški atsiliepimai, tai kaip man dabar žinot reik man tos paletės ar ne doh.gif g.gif O Eurokose šitų palečių testeriai yra? 4u.gif
Atsakyti
Testerių nėra, bent jau Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 11, 16:10)
Kai tokie dviprasmiški atsiliepimai, tai kaip man dabar žinot reik man tos paletės ar ne doh.gif  g.gif  O Eurokose šitų palečių testeriai yra?  4u.gif

Šiandien buvau PC Parkas Eurokos'e, tai nebuvo testerių ax.gif Bet ir be testerio, atrodo jos prasčiau nei nuotraukose smile.gif Nors,aišku, kiekvienai skirtingai 4u.gif
Atsakyti
As sia turiu
user posted image

Spalvos labai grazios, ryskumo man uztenka, dengiasi smagiai, bet laikosi tai nelabai. Po pusdienio praktiskai nieko nebeliko

O tas candy bar blizgis, matyt man vienai nelabai biggrin.gif Ant mano lupu koralinio atspalvio anei pedsako, grynai rozine ryski intensyvi gaunasi
Ziuriu swatchus internete - nu nieko panasaus....ir nepasakyciau kad naturaliai mano lupos kokios tai ryskios butu ar pan
Atsakyti
aš tai turiu 02 My favorite milkshake, tai ant mano lūpų praktiškai nesimato,tik prigesina mano natūralią lūpų spalvą ir tokio labai gražaus blizgumo priduoda.Bet šiaip tai labai patinka
Atsakyti