Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(smilsee @ 2011 06 09, 10:57)
Akropoly rodos tikrai maciau,bet prie kasu buvo padeta mirksiukas.gif

Idomu ar tik nebusiu jusu apgavusi blush2.gif Siandien praejau pro Eurokos,tai toj vietoj kur buvo stendas dabar stovi one by one tusai.Bet garbes zodis,neseniai ten maciau naujaja kolekcija padeta g.gif
Atsakyti
Mane tikriausiai galima pavadinti nagų lakų maniake. ;DDD
Šiandien apsilankiau Eurokose ir, be abejo, nusipirkau kelis Essence lakus.
Pirmasis, tai @ holografics.com kolekcijos lakas Blue Ray. Tik pamačiusi jį iš karto griebiau. ;D Patinka man jis, greitai išdžiūvo, tik gaila, jog nusilakavus retai pasirodo violetinė spalvytė.
Matt top coat man labai labai patiko. Kelios sekundės ir viskas. : )
Dar pagriebiau Blossoms etc forget-me-not nagų laką su nuolaida. : )
O dėl to, kad pirkau du lakus, dar už vieną centą gavau Show Your Feet nagų laką išsirinkti. Ėmiau hot red spalvytę. Labai lengvai tepasi ir atrodo tiesiog super. thumbup.gif
Dar nusipirkau tą visų išgirtą stay with me blizgį Candy Bar. Teptukas ne itin patogus, tačiau spalva nereali. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 09, 14:11)
Kaune Pramonės Eurokose yra Bondi beach, bet labai giliai užkišta. Kai paklausiau pardavėjos, ar dar negavo, sakė ne, paskui priėjo kita ir parodė, kur ji guli  doh.gif  Nusipirkau vieną iš šešėlių palečių, tą, kur su melsvais atspalviais, bet ir kita sudomino, gali būti, kad per išpardavimą imsiu  ax.gif Kitko nereikėjo, tai ir nežiūrėjau, atkreipiau dėmesį tik, kad labai gražios, ryškios nagų lakų ir žydro pravedimo spalvos  4u.gif

Kokia kaina tos šešėlių paletės? smile.gif Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Man tai stay on blizgesiai laabai patinka, grazios spalvos, malonus ant lupu, nesausina thumbup.gif
Taip pat patiko ir is xxl nudes nr. 3 nude kiss. Manau, bus vieni si favoritu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijaber @ 2011 06 09, 17:02)
Dar nusipirkau tą visų išgirtą stay with me blizgį Candy Bar. Teptukas ne itin patogus, tačiau spalva nereali.

Aš irgi šitą nusipirkau drinks_cheers.gif Jei ne teptukas, tai viskas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 08, 21:30)
Gal kuri isbandete tusa melynoj pakuotej, atsparu vandeniui, bet nuvaloma siltu vandeniu?

dabar naudoju. ezeruose nardau ir puikiai atlaiko, tik vat karsciui visai neatsparus schmoll.gif pasideginu sauleje ir nutrupa, nubega. unsure.gif o dazo tikrai graziai. nemanau, kad kartosiu. 7/10
Papildyta:
o seip, gal zinot ar 50's girls reloaded pas mus atkeliaus? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Vakar įsigijau šia paletę (kaina 13.91 Lt). Nuotraukoje tiesą pasakius šiek tiek kitaip spalvos atrodo. Spalvos mane ir sužavėjo, tikrai puikios smile.gif Tik va šiandien pabandžiau, tai manau trūksta pigmentacijos. Be to, šiek tiek trupa kai dažausi (naudoju ecotools šepetukus), gana stambios pačių šešėlių dalelės. Na bet va jau 6 val kaip pasidažiusi esu, tai niekas nesubėgę, laikosi gerai (bet čia ant akių makiažo pagrindo, tai gal dėl to).
Va, radau internete realią foto:
user posted image
Atsakyti
Geras.. atrodo kaip visiskai skirtingos dvi paletes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 10, 13:25)
Geras.. atrodo kaip visiskai skirtingos dvi paletes smile.gif

Tai taip, spalvos tikrai nėra tokios šviesios kaip nuotraukoje. Tik aišku kadangi nėra labai gerą šešėlių pigmentacija, spalvos labai tamsios ir nesigauna. Be to, nuotraukoje veidrodinis paletės atspindys smile.gif

Va dar foto:
user posted image
user posted image

O čia swatchai abiejų palečių:

Essence Sun Club
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 10 birželio 2011 - 12:30
QUOTE(lady_m @ 2011 06 09, 20:31)
Kokia kaina tos šešėlių paletės? smile.gif Kokie atsiliepimai?

user posted image
Kaina 13,90 lt.
Atsiliepimai: nė nemaniau, kad man gali taip patikti Essence šešėliai smile.gif Prieš tai pirkau keletą kartų ir keliavo į šiukšlinę po kelių bandymų. Visai netiko ir nepatiko iš pastovaus asortimento mono šešėliai, dvigubi, 4 spalvų, iš Twilight LE, iš I love Berlin .. Net nežinau, kodėl po tiek nesėkmigų bandymų nusipirkau vėl, gal kad tos paletės realybėje labai patraukliai atrodo smile.gif Ir ką, pliusai:
1. labai geras spalvų derinys, pats tas vasariškiems makiažams
2. viskas, ko reikia ir dieniniam, ir vakariniam, ir ryškiam makiažui vienoj paletėj, ryt imsiu su savim į kelionę ir manau, nieko kito man nereikės
3. gan gera pigmentacija, nepalyginama su kitais Essence šešėliais blink.gif
4. ant manęs laikosi visą dieną (tiesą, ant manęs viskas gerai laikosi)
5. minkšti, lengvai tepasi, gerai sklaidosi
6. iš bėdos galima naudoti ir pridėtą šepetuką, yra ir mažytis veidrodėlis (vėlgi kaip patogu bus kelionėje)
Minusas, mano akim, tik vienas:
1. 2 iš 8 atspalvių yra gan blizgūs. Tai yra tamsiai ruda ir auksinė spalvos, matyt, šitie du atspalviai skirti vakariniam makiažui g.gif Ir blizgučiai nubyra ant veido

Overall:
turbūt pirksiu ir antrą paletę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 10, 13:27)

Na, kur ant rankos patepliota, tai atrodo gana pigmentuoti g.gif Nebežinau, ką daryti, verta ar ne juos pirkti. O realybėj abi paletės gražesnės nei foto essence puslapyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 10, 14:29)
Na, kur ant rankos patepliota, tai atrodo gana pigmentuoti  g.gif  Nebežinau, ką daryti, verta ar ne juos pirkti. O realybėj abi paletės gražesnės nei foto essence puslapyje bigsmile.gif

Nusipirkit, nedaug kainuoja gi smile.gif O ant primerio dar ryškesnės tos palvos gaunasi. Man gal dar nepigmentuoti pasirodė, nes pastaruoju metu naudoju brangesnės kosmetikos priemones, o jos matyt vis delto geresnes kokybes smile.gif Pvz matinis rudas gaunasi pakankamai ryškus, o pvz tas persikinis kažkaip išsisklaido ir nebelieka tokios ryškios spalvos, šitoje foto irgi tai matosi. Šiaip dar nebandžiau visų spalvų, gal pasikeis dar nuomonė.
Atsakyti