kokias šešėlių paletes?
QUOTE(Tibė @ 2011 06 08, 18:43)
kokias šešėlių paletes?
Manau, kad kalba eina apie šias:
Essence puslapyje jos neatrodo blizgios.
aha,aš tos smėlinės labai norėjau
Ir kokiam Eurokos jūs jas radot?
Ir kokiam Eurokos jūs jas radot?
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 08, 18:00)
Essence puslapyje jos neatrodo blizgios.
Tai prisižiūrėjusi ir ėjau su mintimi pirkti. Man jų blizgumas nepatiko...kažkaip pigiai atrodė.
Papildyta:
QUOTE(Tibė @ 2011 06 08, 18:30)
Man irgi iš nuotraukų labiau patiko smėlinė. Bet realiai turbūt geriau atrodo ta kita, kur su žydromis keliomis spalvytėmis. Panoramoj
Gal kuri isbandete tusa melynoj pakuotej, atsparu vandeniui, bet nuvaloma siltu vandeniu?
aš bandžiau
Man visai patiko-gerai laikėsi,gražiai dažė ir netepė ir lengvai nusivalė.Netgi manau,kad kadanors kartosiu.
Man visai patiko-gerai laikėsi,gražiai dažė ir netepė ir lengvai nusivalė.Netgi manau,kad kadanors kartosiu.
Visgi zalioj pakuotej tusas nieko vertas,labai negraziai tepa,gumuliukai lieka,o blakstienos tokios sausos atrodo,nepadeda nei issukavimas papildomu sepetuku. Baisu
QUOTE(Tibė @ 2011 06 08, 22:20)
aš bandžiau
o kazin ezere kai vanduo jau buna siltas nenusivalytu tas tusas besimaudant ?
nežinau,aš jį turėjau žiemą tai sniegą/lietų/ašaras atlaikydavo.Kaip su didesniu kiekiu vandens-nenumanau
Akropoly rodos tikrai maciau,bet prie kasu buvo padeta
Kaune Pramonės Eurokose yra Bondi beach, bet labai giliai užkišta. Kai paklausiau pardavėjos, ar dar negavo, sakė ne, paskui priėjo kita ir parodė, kur ji guli Nusipirkau vieną iš šešėlių palečių, tą, kur su melsvais atspalviais, bet ir kita sudomino, gali būti, kad per išpardavimą imsiu Kitko nereikėjo, tai ir nežiūrėjau, atkreipiau dėmesį tik, kad labai gražios, ryškios nagų lakų ir žydro pravedimo spalvos