o kaip sis lakosi?
Giriu stay on lupu blizgesi me and my icecream -grazi spalva, nesausina, malonus ant lupu. Sepetukas gal nelabai patogus, nelygiai dengia, bet kartu patrynus lupas viena su kita, issilygina. Jau svajoju apie kita-(as) spalvas.
Taip pat volume and gloss lip maximizer, permatomos orandzines spalvos. Spalvos beveik neduoda, vesina, suteikia slapiu lupu efekta. Kol kas patinka.
Toliau, isisgyjau matt nagu lako coat'a. Savo dar neisbandziau, bet bandziau seses, tai labiau patiko uz mano turima rimmel, kuris ir brangesnis uz essence, bet ant sviesiu nagu laku palieka tokiu kaip baltu milteliu ar ko tai, kas matosi ant lako. O su essence to nepastebejau, todel labiau patinka. O ir kaina geresne
Neseniai pirkau taip pat ir 2in1 kajal pencil pilkos ir violetines spalvu. Sie per minksti pasirode ir ne per geriausiai pigmentuoti. Bebandinejant nuluzo vienas galas, bet ji ejo prikibdyt.
Bandysiu saldytuve palaikyt, gal kas gausis
Dar turiu antakiu seselius, kurie man patinka (sviesesne spalva), o tamsesne bandysiu kaip akiu seseli sunaudot, pravedimui gal.
Taip pat volume and gloss lip maximizer, permatomos orandzines spalvos. Spalvos beveik neduoda, vesina, suteikia slapiu lupu efekta. Kol kas patinka.
Toliau, isisgyjau matt nagu lako coat'a. Savo dar neisbandziau, bet bandziau seses, tai labiau patiko uz mano turima rimmel, kuris ir brangesnis uz essence, bet ant sviesiu nagu laku palieka tokiu kaip baltu milteliu ar ko tai, kas matosi ant lako. O su essence to nepastebejau, todel labiau patinka. O ir kaina geresne
Neseniai pirkau taip pat ir 2in1 kajal pencil pilkos ir violetines spalvu. Sie per minksti pasirode ir ne per geriausiai pigmentuoti. Bebandinejant nuluzo vienas galas, bet ji ejo prikibdyt.
Bandysiu saldytuve palaikyt, gal kas gausis
Dar turiu antakiu seselius, kurie man patinka (sviesesne spalva), o tamsesne bandysiu kaip akiu seseli sunaudot, pravedimui gal.
QUOTE(Kristalė* @ 2011 06 07, 21:57)
o kaip sis lakosi?
man tai labai nepatiko-trupėjo ir tepė paakius bet gal aš prasuktą nusipirkau
QUOTE(Tibė @ 2011 06 07, 21:37)
man irgi tas pats buvo
ateinu su tokiais pastebėjimais apie Multi action false lash tušą
čia buvo dvi stovyklos, kurioms jis l.patiko ir kurioms l.nepatiko, tai va, iš pradžių buvau prie pirmųjų, man l.patiko viskas buvo gerai, tik truputį reikėjo palaukti (padžiovinti) man jį nes šviežias labai tepliojo o paskui buvo tiesiog
na bet kaip ir visi geri dalykai, taip ir šis ne išimtis ėmė vieną dieną ir baigėsi
Taigi nusipirkau antrąjį. Na padėjau jį pasidžiovinti (~ 1 mėn) šią savaitę išsitraukiau jau pasidažyti, bet vis tiek nepatiko kaip dažė
kadangi dar nebuvau išmetusi senojo, galvojų palyginsiu, nu ir ką, šepetukas visiškai skiriasi, senojo gerojo gerokai didesnis, net pynimas visai kitoks, taigis išsiploviau senojo šepetuką ir pasikeičiau su naujuoju, ir ką vėl jis dažo man kuo puikiausiai
Taigi manau, kad esmė yra tame, kad kai kurių jų šepetėliai skiriasi, todėl vienoms jis kuo puikiausiai dažo, kitoms nė velnio
čia buvo dvi stovyklos, kurioms jis l.patiko ir kurioms l.nepatiko, tai va, iš pradžių buvau prie pirmųjų, man l.patiko viskas buvo gerai, tik truputį reikėjo palaukti (padžiovinti) man jį nes šviežias labai tepliojo o paskui buvo tiesiog
na bet kaip ir visi geri dalykai, taip ir šis ne išimtis ėmė vieną dieną ir baigėsi
Taigi nusipirkau antrąjį. Na padėjau jį pasidžiovinti (~ 1 mėn) šią savaitę išsitraukiau jau pasidažyti, bet vis tiek nepatiko kaip dažė
kadangi dar nebuvau išmetusi senojo, galvojų palyginsiu, nu ir ką, šepetukas visiškai skiriasi, senojo gerojo gerokai didesnis, net pynimas visai kitoks, taigis išsiploviau senojo šepetuką ir pasikeičiau su naujuoju, ir ką vėl jis dažo man kuo puikiausiai
Taigi manau, kad esmė yra tame, kad kai kurių jų šepetėliai skiriasi, todėl vienoms jis kuo puikiausiai dažo, kitoms nė velnio
QUOTE(Tibė @ 2011 06 07, 22:37)
man lygiai tas pats. + labai nepatogus, gigantiškas šepetėlis..
vienareikšmiškai, man geriausias iš essence - multi action (riužavas) tušas
Pagaliau Siauliuose raday "Stay with me" lupu blizgi ( jei kam idomu dvaro gatves eurokose) Labai patenkinta siuo blizgiu !
As vakar Vilniuj Flagmane pirkau sita:
Labai grazi spalva
Bet man niekas islgai nesilaiko, nusivalgo
Labai grazi spalva
Bet man niekas islgai nesilaiko, nusivalgo
aha,aš irgi šitą turiu,tai man labai patinka,ir kažkaip laikosi ilgiau nei kiti mano turimi blizgiai
QUOTE(Almost @ 2011 06 08, 11:53)
įsigijau šį su nuolaida. patinka, kaip dažo (pailgina, atskiria), bet dienos pabaigoj nutrupa siaubingai
Man visiškai neilgina, bet gražiai atskiria ir tankina. Ir netrupa, bet man retas tušas trupa apskritai (L'orealio tik)
Apžiūrėjau dvi paskutines kolekcijas ir supratau, kad man taaaip nieko nereikia Kažkaip už nieko akis neužkliuvo. Maniau pirksiu tas šešėlių paletes, bet labai jau blizgios. Čiupinėjau čiupinėjau ir nieko...tik prigriebiau eilinį nagų laką iš Color&Go, spalva "you belong to me":