Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

o kaip sis lakosi?
user posted image
Atsakyti
Giriu stay on lupu blizgesi me and my icecream -grazi spalva, nesausina, malonus ant lupu. thumbup.gif Sepetukas gal nelabai patogus, nelygiai dengia, bet kartu patrynus lupas viena su kita, issilygina. Jau svajoju apie kita-(as) spalvas. biggrin.gif

Taip pat volume and gloss lip maximizer, permatomos orandzines spalvos. Spalvos beveik neduoda, vesina, suteikia slapiu lupu efekta. Kol kas patinka. ax.gif

Toliau, isisgyjau matt nagu lako coat'a. Savo dar neisbandziau, bet bandziau seses, tai labiau patiko uz mano turima rimmel, kuris ir brangesnis uz essence, bet ant sviesiu nagu laku palieka tokiu kaip baltu milteliu ar ko tai, kas matosi ant lako. O su essence to nepastebejau, todel labiau patinka. O ir kaina geresne thumbup.gif

Neseniai pirkau taip pat ir 2in1 kajal pencil pilkos ir violetines spalvu. Sie per minksti pasirode ir ne per geriausiai pigmentuoti. Bebandinejant nuluzo vienas galas, bet ji ejo prikibdyt. biggrin.gif
Bandysiu saldytuve palaikyt, gal kas gausis cool.gif

Dar turiu antakiu seselius, kurie man patinka wub.gif (sviesesne spalva), o tamsesne bandysiu kaip akiu seseli sunaudot, pravedimui gal. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 06 07, 21:57)
o kaip sis lakosi?

man tai labai nepatiko-trupėjo ir tepė paakius sad.gif bet gal aš prasuktą nusipirkau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 06 07, 21:37)
man tai labai nepatiko-trupėjo ir tepė paakius sad.gif bet gal aš prasuktą  nusipirkau mastau.gif

drinks_cheers.gif man irgi tas pats buvo
Atsakyti
ateinu su tokiais pastebėjimais apie Multi action false lash tušą hihihi.gif
čia buvo dvi stovyklos, kurioms jis l.patiko ir kurioms l.nepatiko, tai va, iš pradžių buvau prie pirmųjų, man l.patiko viskas buvo gerai, tik truputį reikėjo palaukti (padžiovinti) man jį nes šviežias labai tepliojo biggrin.gif o paskui buvo tiesiog wub.gif
na bet kaip ir visi geri dalykai, taip ir šis ne išimtis ėmė vieną dieną ir baigėsi biggrin.gif
Taigi nusipirkau antrąjį. Na padėjau jį pasidžiovinti (~ 1 mėn) šią savaitę išsitraukiau jau pasidažyti, bet vis tiek nepatiko kaip dažė mastau.gif
kadangi dar nebuvau išmetusi senojo, galvojų palyginsiu, nu ir ką, šepetukas visiškai skiriasi, senojo gerojo gerokai didesnis, net pynimas visai kitoks, taigis išsiploviau senojo šepetuką ir pasikeičiau su naujuoju, ir ką vėl jis dažo man kuo puikiausiai assa.gif

Taigi manau, kad esmė yra tame, kad kai kurių jų šepetėliai skiriasi, todėl vienoms jis kuo puikiausiai dažo, kitoms nė velnio hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

įsigijau šį su nuolaida. patinka, kaip dažo (pailgina, atskiria), bet dienos pabaigoj nutrupa siaubingai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 06 07, 22:37)
man tai labai nepatiko-trupėjo ir tepė paakius sad.gif bet gal aš prasuktą  nusipirkau mastau.gif

man lygiai tas pats. + labai nepatogus, gigantiškas šepetėlis..

vienareikšmiškai, man geriausias iš essence - multi action (riužavas) tušas ax.gif
Atsakyti
Pagaliau Siauliuose raday "Stay with me" lupu blizgi ( jei kam idomu dvaro gatves eurokose) Labai patenkinta siuo blizgiu ! thumbup.gif
Atsakyti
As vakar Vilniuj Flagmane pirkau sita:

user posted image

Labai grazi spalva wub.gif

Bet man niekas islgai nesilaiko, nusivalgo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juse: 08 birželio 2011 - 13:37
aha,aš irgi šitą turiu,tai man labai patinka,ir kažkaip laikosi ilgiau nei kiti mano turimi blizgiai
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 08, 11:53)
įsigijau šį su nuolaida. patinka, kaip dažo (pailgina, atskiria), bet dienos pabaigoj nutrupa siaubingai  doh.gif  unsure.gif

Man visiškai neilgina, bet gražiai atskiria ir tankina. Ir netrupa, bet man retas tušas trupa apskritai (L'orealio tik) ax.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau dvi paskutines kolekcijas ir supratau, kad man taaaip nieko nereikia biggrin.gif Kažkaip už nieko akis neužkliuvo. Maniau pirksiu tas šešėlių paletes, bet labai jau blizgios. Čiupinėjau čiupinėjau ir nieko...tik prigriebiau eilinį nagų laką iš Color&Go, spalva "you belong to me":
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 08 birželio 2011 - 17:39