Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Gal matėt nagų lakų papildymą kur nors? Nežmoniškai noriu naujų spalvų... smile.gif
Atsakyti
Aš irgi labai jų laukiu biggrin.gif Karts nuo karto vis pastebiu kokią naują spalvytę, bet kažkaip dar nepapildo normaliai stendų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 01, 18:45)
Įsigyjau:
Matinį bronzantą, spalva 02 Love to be matt - nelabai. Kaip ir pudra, labai prastai supresuotas, dulka, purvina viską aplink makaluojant šepetėliu. Spalva, vienas dalykas, man per šviesi, tik kokiu 1 tonu tamsesnė, nei odos spalva, antras dalykas, į ružavumą  sad.gif  Nerekomenduoju, kontūravimui visai netinka  schmoll.gif
Naujos kolekcijos nesudomino  unsure.gif

o man sis bronzantas patinka ax.gif , spalvyte visai nieko, be blizguciu tik gaila, kad greit jo nebelieka g.gif ax.gif
o naujos kolekcijos bus visos? (ta prasme ir sun club, ir ten kazkokia?) as pas mus maciau tik holographics g.gif

ir dar is busimu naujienu kazin kokia kolekcija pas mus bus? laabai noreciau ballerina ir 50's girls bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 01, 22:49)
o naujos kolekcijos bus visos? (ta prasme ir sun club, ir ten kazkokia?) as pas mus maciau tik holographics g.gif

O Lietuvoj jau Holografics yra? bigsmile.gif
Atsakyti
vakar cup'o eurokose uzmaciau down on the beach kolekcija tai pagriebiau bronzata ir blizgesiuka wub.gif wub.gif (kaip visada, likau maloniai nustebinta) dar paemiau vandeniui atsparu tusa tai dovanu gavau essence prancuzisko manikiuro piestuka. bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal matėt,kiek kainuoja šėšėlių paletės?
Atsakyti
Kaune Saulėteky ir Pramonėj dar jokių naujų kolekcijų, o ir senos nenukainuotos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 03, 14:12)
Kaune Saulėteky ir Pramonėj dar jokių naujų kolekcijų, o ir senos nenukainuotos  unsure.gif

Prie Ožeškienės stotelės jau yra nauja kolekcija thumbup.gif Bet senoji irgi dar neatpiginta.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 06 01, 22:31)
O Lietuvoj jau Holografics yra?  bigsmile.gif

Yra Oze 4u.gif
Atsakyti
siandien Holographics Panoramoj apziurejau, kazkaip niekas nesuzevejo. Visi seseliai i violetine nesa, bet tekstura labai maloni. Rozinis blizgesys galvojau, kad nieko, bet uztepus ant rankos tokia auksine spalva blizga. Lakai taip pat nepatrauke kazkaip. Nieko is sios kolekcijos man nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 04 birželio 2011 - 12:32
Kaune Laisvės al prie fontano Blossoms kolekcijai 40 % nuolaida. Naujos kolekcijos lyg nėra, atidžiai nežiūrėjau ax.gif Iš Blossoms paėmiau blizgį, tamsesnio atspalvio. Šiaip labai geras, nelipnus, spalva graži, laikosi ok, šepetukas patogus, tik kvepia man per saldžiai ir per stipriai smile.gif
Atsakyti
Kiek lankausi Eurokos'e, tai nebematau šaldančių blizgių, kažką praleidau ar iš tikrųjų nebėra? g.gif
Atsakyti