Essence kosmetika daugelio mūsų pamėgta todėl, kad ji jaunatviška, nebrangi, daug siūlanti ir gan kokybiška. Taip pat Essence neseniai išleido visą krūvą naujų produktų, kurie pavieniui jau atsiranda pas mus parduotuvėse:
Jie štai čia
Essence taip pat garsėja trend editions, kuriomis pasigėrėti galima čia
Taip pat nevenkime pasinaudoti essence sukurtais make up tips'ais, kurie slepiasi štai čia
Gražios Jums vasaros su Essence
Sena tema
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 18, 15:44)
O paciu blakstienu nesuprastino? Del byrejimo tai dar surizikuociau bent pabandyti,kaip uz tokia kaina,bet svarbiau,kad nesausintu, kas nuo MF,panasu,darosi.
nieko blogo nepadarė, naudoju jau kokius 3-4 metus vieną po kito, tik pakeičiu kartais tai rožinį tai žalią, kartais (kaip ir šiuo metu) abu turiu ir jokių problemų
Rozinio siandien nebeturejo,apskritai sake ,kad ji isperka taip greit,kad net vezti nespeja. Pasiemiau zalia,ryt isbandysiu. Sepetelis gan didelis,bet manau gerai dazys.
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 19, 12:00)
Rozinio siandien nebeturejo,apskritai sake ,kad ji isperka taip greit,kad net vezti nespeja. Pasiemiau zalia,ryt isbandysiu. Sepetelis gan didelis,bet manau gerai dazys.
Žalias mane nuvylė
QUOTE(dontstop @ 2011 05 19, 12:50)
Žalias mane nuvylė
Kuo?
Praeitoj temoj skaiciau,kad kazkam netiko,trupejo,bet matyt sena pataike isigyti,nes kitoms nieko.
Aš žalią nusipirkau, tai man irgi trupa, bet buvo užklijuotas, tai nemanau, kad galėjo būti prasuktas visgi turbūt liksiu ištikima guminiams šepetėliams, beje Essence guminių turi ar tik paprasti?
Dar pirkau blizgį, mėginėlių nebuvo, sakė dar neturi nes naujas, ir spalvos tik kelios tai rizikavau
paėmiau trečią spalvytę nuo kairės, tai smagi spalva, labai vasariška, ypač nustebino teptukas, nes tokio ankščiau nebuvau mačius, bet šiek tiek man subėga ant lūpų, tačiau dėl spavos tai super
Dar pirkau blizgį, mėginėlių nebuvo, sakė dar neturi nes naujas, ir spalvos tik kelios tai rizikavau
paėmiau trečią spalvytę nuo kairės, tai smagi spalva, labai vasariška, ypač nustebino teptukas, nes tokio ankščiau nebuvau mačius, bet šiek tiek man subėga ant lūpų, tačiau dėl spavos tai super
QUOTE(blaze @ 2011 05 19, 14:32)
Dar pirkau blizgį, mėginėlių nebuvo, sakė dar neturi nes naujas...
Lipnus? Skonis neįkyrus? labiau suteikia šlapių lūpų efektą ar įprastas? mane irgi ši spalva labai vilioja, įdomu pamatyt būtų kaip ant lūpų atrodo
siuo metu jiems abiems akcija, kiek maciau. kainuoja 6Lt su kapeikom. jie abu tankina ir ilgina, tik raudonas dar ir uzriecia, jei nemaisau
Sveikos o gal kuri jau išbandėt oranžinį multiaction tušą?
QUOTE(Inspiratative @ 2011 05 19, 16:29)
Sveikos o gal kuri jau išbandėt oranžinį multiaction tušą?
visur ieškau jo šiuo metu
jo trūksta visai mano multi action kolekcijai
man tai labai šepetukas patiko, labai gerai tankina. seip kokybe nekokia, trupėdavo man, bet padažo tai gražiai.
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 19, 14:43)
Lipnus? Skonis neįkyrus? labiau suteikia šlapių lūpų efektą ar įprastas? mane irgi ši spalva labai vilioja, įdomu pamatyt būtų kaip ant lūpų atrodo
Vėliau nufotkinsiu ir įmesiu kaip ant lūpų atrodo lipnokas jis, bet kaip man aiškino konsultantė visi kurie ale longlasting yra lipnūs, bet nepasakyčiau kad man jis ilgai laiko
Oranžino to aš irgi ieškojau, bet nemačiau, man rodos gal dar neatvežė, nes sakė turi būti nauja kolekcija Eurokose