Prašau įtraukti ir mano temą prie VELTINIO
MANO TEMA
Ačiū
QUOTE(AušraTa @ 2011 11 01, 21:35)
QUOTE(IngridaGal @ 2011 11 01, 22:05)
prašom
Sveiki
kadangi Niktės dėžutė pilna, rašau čia . Temai trūkstamą galeriją sukūriau - "Veni nertainiai". Galbūt dabar jau bus galima patvirtinti
Ačiū
kadangi Niktės dėžutė pilna, rašau čia . Temai trūkstamą galeriją sukūriau - "Veni nertainiai". Galbūt dabar jau bus galima patvirtinti
Ačiū
as taip pat negaliu issiusti zinutes Niktei tai rasau cia.
Labas:)
na miesta lyg parasiau - Vilnius
pries kurdama tema as klausiau ar butinai reikalinga galerija , sakete kad tinka ir blogas tai ir idejau nuoroda i bloga . dar karta pakartosiu adresa www.aderavi.blogspot.com
o del paraso, gal galetumet trumpai paaiskint kas negerai ? ten yra nuoroda i ta pati bloga.
pries kurdama tema as klausiau ar butinai reikalinga galerija , sakete kad tinka ir blogas tai ir idejau nuoroda i bloga . dar karta pakartosiu adresa www.aderavi.blogspot.com
o del paraso, gal galetumet trumpai paaiskint kas negerai ? ten yra nuoroda i ta pati bloga.
QUOTE(ader @ 2011 11 04, 14:34)
as taip pat negaliu issiusti zinutes Niktei tai rasau cia.
Pas Jus žinutėje nuoroda neatsidarė- buvo blogas adresas. ir dabar kai vedu tą adesą man išmeta kad jis yra neteisingas
Kai siunčiau Jums žinutę, ten buvo viskas surašyta. Duota temos nuoroda- joje viskas papunkčiui surašyta. Skaitėte temą? Jeigu taip, turėjote matyti kas yra parašyta 17 punkte
17. Parašas neturi būti būti komercinės paskirties. Vadinasi, jokių kainų, kontaktų, rengiamų akcijų, nuorodos į rankdarbių temą, medžiagų pavyzdžių, pristatymo apibūdinimo ir pan. Radus netvarkingą parašą jis trinamas be atskiro perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas/ draudimas rašyti/ prisijungti forume/ ar visiškas parašo uždraudimas.
jus neteisingai irasote blogo adresa . ne lt turi buti o .com
tiek to, as vakar jums i AZ parasiau fotki galerijos adresa. tai galima ji tada ikelt vietoj nuorodos. tikiuosi jau viskas bus gerai
tiek to, as vakar jums i AZ parasiau fotki galerijos adresa. tai galima ji tada ikelt vietoj nuorodos. tikiuosi jau viskas bus gerai
QUOTE(ader @ 2011 11 05, 09:23)
jus neteisingai irasote blogo adresa . ne lt turi buti o .com
aš rašiau kas buvo temoje. neatitinka galūnė- todėl ir mesdavo blogai. Pakeisiu galūnę ir galiu bet kurią galeriją patvirtinti, kurią labiau norite.
Dabar belieka parašą susitvarkyti ir patvirtinsiu temą. Toks blogas koks yra dabar pas Jus paraše negalimas. Konkrečiai kliūna ši vieta
aciu, supratau. jei galima tuomet i nuoroda idekite fotki galerija, o bloge as pataisysiu ka reikia kad nekliutu. ir visgi noreciau kad jis parase butu, nes naudojamas ne tiek komerciniais kiek informatyviais tikslais. aciu uz pagalba
norejau pasiteirauti per kiek laiko galima tiketis kad bus pakoreguota pirma temos zinute?
Aš pamiršau prie patvirtinimui išsiųstos temos jums, parašyt miestą. Darašykit. AČIŪ.
TELŠIAI
TELŠIAI
Kol kas pas mane užtrigę kažkas. negaliu redaguoti žinučių, nes visas prieš tai buvęs tekstas dingsta. nežinau ar čia forume bėda ar mano kompiuteryje. bandžiau pati kiek galiu tvarkyti, bet priežasties neradau. vakare pažadėjo vyras per naujo visą naršyklę įdiegti. Tad tikiuosi tada galėsiu patvirtinti temas. nes dabar ir iš geriausių norų man nieko neišeina