Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Niktė @ 2011 10 21, 18:39)
Pabandysiu patvirtinti visas likusias temas per šį savaitgalį.  4u.gif

sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 21, 18:44)
sveika sugrįžus  4u.gif

Pabandysiu. Žiūriu ten jų ohoho kiek. Gal ne visas iš karto, bet per savaitgalį manau įveiksiu. ax.gif Privalau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 10 21, 18:46)
Pabandysiu. Žiūriu ten jų ohoho kiek. Gal ne visas iš karto, bet per savaitgalį manau įveiksiu.  ax.gif Privalau  biggrin.gif

kai temu daug "prisiveis" vistiek man atrodo teks jas sisteminti 4u.gif nes bus bardakelis,daug spam'o ir kitu verzimusi i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 22, 10:58)
kai temu daug "prisiveis" vistiek man atrodo teks jas sisteminti 4u.gif nes bus bardakelis,daug spam'o ir kitu verzimusi i prieki smile.gif

vat ir man taip atrodo, prasidės šypsenėlių bumas, kad tik tema būtų viršuj, o ne kokiam 3-5 puslapy, kur dauguma nežiūri smile.gif
Atsakyti
Bučiau dėkinga, jei priskirtumėte susistemintoje prie veltinio: Draugystė su vilna: įvairūs veltinio gaminiai
Atsakyti
Peržiūrėjau ir kas buvo tinkama patvirtinau visas temas. Visos turėjot gauti žinutes. Jeigu kas nors negavot- sakykit.
Jeigu vė laiku neturėsiu galimybių patvirtinti- man pagelbės Naktibalda. Ačiū tau už didžiulę pagalbą aciuks.gif

Kad tem nusimeta į kažkurį lapą nematau problemos. Mano tema pastoviai galiorkoje. Nenoriu kelti ir sąmoningai nekeliu ne sezono metu darbų. Ar tai man trukdo? Ne. Mane mamos susiranda nepaisant to kuriame lape būna tema. ne tame esmė yra. jeigu darbai verti dėmesio, net jeigu ir 15 lape tema- tavimi susidomės. O jeigu tu esi pastoviai priekyje, bet darbuose nieko gero tai vėl gi naudos maža. Tad viską reikia užsidirbti savo darbu mirksiukas.gif Aš pati kai ieškau tarkim dovanai nežiūriu tik pirmų temų, perverčiu visas sąžiningai. ax.gif Jeigu žinau kad noriu tarkim būtent dekupažo- pasinaudoju susisteminta paieška. ax.gif

Apie susisteminimą buvo daug kalbėta, bet vieningos nuomonės neprieita, todėl palikta taip kaip yra. ax.gif

Temą tuoj įkelsiu į sąrašą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. .Buvau prašiusi įrašyti mane į veltinio susistemintą sąrašą. Kartoju savo prašymą. 4u.gif
http://www.supermama...?...&p=50542350
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Gavau Niktės laišką, tačiau atsakyti negaliu, nes pilna dėžutė doh.gif
Tai bandau atsakyti čia trumpai. Miestas - Naujoji Akmenė, o nuoroda į darbus matosi mano paraše. Tikiuosi taip supratau dėl galerijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 24, 07:54)
Laba diena. .Buvau prašiusi įrašyti mane į veltinio susistemintą sąrašą.  Kartoju  savo prašymą. 4u.gif
http://www.supermama...?...&p=50542350

Įkėliau 4u.gif

QUOTE(Elika @ 2011 10 24, 08:07)
Labas rytas.  4u.gif  Gavau Niktės  laišką, tačiau atsakyti negaliu, nes pilna dėžutė doh.gif
Tai bandau atsakyti čia trumpai. Miestas - Naujoji Akmenė, o nuoroda į darbus matosi mano paraše. Tikiuosi taip supratau dėl galerijos  g.gif

patvirtinau Jūsų temą 4u.gif

Dėžutė kosminiu greičiu prisipildo, nebuvau spėjusi dar visų laiškų peržiūrėti. Padariau vietos dar 50-čiai žinučių ax.gif
Atsakyti
Ir aš noriu būt susisteminta prie Veltinio ax.gif
http://www.supermama...?...778343&st=0
Atsakyti
Įrašykit prašau mane prie papuošalų , aksesuarų: Papuošalai plaukams ir ne tik. Ačiū.
Atsakyti
Įrašiau abi 4u.gif
Atsakyti