Naktibalda, Pasitaiko ačiū
QUOTE(Yyy @ 2011 10 12, 19:10)
Naktibalda, Pasitaiko ačiū
, gerai, kad pastebėjot
mergaitės tvirtinau temas, jei nėra patvirtinta turėjote gauti laiškelį, jei negavote tai matyt tema kažkur buvo giliai pasislėpusi , sakykit ir eisim ieškoti kas ten nutiko
ačiū visoms už kantrybę, kam teko ilgėliau palaukti kam mažiau, bet pasistengiau perversti viską
žadėjau šįvakar tvirtinti temas, bet palikau darbe pakrovėją ir pelę kompui , pc jau miršta, tai visgi teks atidėti rytojaus vakarui :ax , dar truputuką merginos palaukit
Sveiki,norėjau paklausti. Kodėl sakykim nėra temos kur galėtų įkelti savo darbukus kurios neturi savo temų? Jos tai jau turi savo asmenines temas ir dar joms laisvų darbų tema,o aš sakykim padarau du darbukus per mėnesį,tai man tarkim nelabai apsimoka kurti savo asmeninės temos,o norėtusi parduoti ir įkelti į sm.
Laba diena, laukiu temos patvirtinimo ir tuo pačiu noriu paprašyti, kad ji būtų priskirta prie "Veltinis",( na dar galima ir pynimas iš vytelių)
Kadangi asmeninės žinutės vis nepavyksta išsiųsti, tai rašau čia.
Turiu prašymą įrašyti mane į vėlėjų susistemintą sąrašiuką. Mano tema žollios veltinukai
Turiu prašymą įrašyti mane į vėlėjų susistemintą sąrašiuką. Mano tema žollios veltinukai
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 13:33)
Sveiki,norėjau paklausti. Kodėl sakykim nėra temos kur galėtų įkelti savo darbukus kurios neturi savo temų? Jos tai jau turi savo asmenines temas ir dar joms laisvų darbų tema,o aš sakykim padarau du darbukus per mėnesį,tai man tarkim nelabai apsimoka kurti savo asmeninės temos,o norėtusi parduoti ir įkelti į sm.
ne nebus, nes jei žmogus neturi temos, ir prekiauja rankų darbo gaminiais forume, tai traktuojame kaip komerciją ir narys yra baudžiamas. Ši tema neanalizuojama, nes viskas parašyta taisyklėse.
QUOTE(dzūkė @ 2011 10 19, 14:00)
Laba diena, laukiu temos patvirtinimo ir tuo pačiu noriu paprašyti, kad ji būtų priskirta prie "Veltinis",( na dar galima ir pynimas iš vytelių)
šįvakar su temom imsiuosi
QUOTE(žollia @ 2011 10 19, 14:43)
Kadangi asmeninės žinutės vis nepavyksta išsiųsti, tai rašau čia.
vakare
tvirtinau temas, visos turėjote gauti nors kokį laiškelį
sąrašo pildymą pasiliksiu kitam vakarui
ačiū už kantrybę
sąrašo pildymą pasiliksiu kitam vakarui
ačiū už kantrybę
Kaip visada moderatorės turi darbo, jų až pilnos
Prie visų taisyklių man dar iškilo klausimas. Kadangi parašu nesinaudoju,noriu paklausti ar mano puslapyje/galerijoje(kuris yra tik profilio infirmacijoje ir rankdarbių temoje) gali būt prie laisvų darbų kainos?
Prie visų taisyklių man dar iškilo klausimas. Kadangi parašu nesinaudoju,noriu paklausti ar mano puslapyje/galerijoje(kuris yra tik profilio infirmacijoje ir rankdarbių temoje) gali būt prie laisvų darbų kainos?
QUOTE(dzūkė @ 2011 10 20, 09:13)
Kaip visada moderatorės turi darbo, jų až pilnos
gali būti kainos, kontaktai ir t.t profilio informacijoje ,
tik paraše, kuriame yra tiesioginė nuoroda į albumą tame kainų ir viso kito neleistino būti negali
až pravalysiu, tik ar ilgam...
Pabandysiu patvirtinti visas likusias temas per šį savaitgalį.