Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

Naktibaldos pranešimas pilnas, tai klausiu čia:

kur galiu įdėti skelbimą, kad noriu parduoti megztą vilnonę kepurytę?
Užsakymams negaminu, tiesiog mano vaikas jos nenori nešioti, o siūliukai per daug faini, todėl nesinori ardyt arba dovanot smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galima būtų pradėti naują „ieškome kas pagamintų“ temą? Norėjau įdėti skelbimą kad ieškau auksarankės siuvinėjimo meistrės, tačiau šios temos uždarytos. Nebuvau tikra ar galiu pradėti naują.

Ačiū!
Atsakyti
Laba diena visoms auksarankėms ir joms prijaučiančioms 4u.gif

Tema "Ieškome, kas pagaminta" yra patvirtinta ir prisegta prie "Svarbių".

Atsiprašome, bet šio skyrelio moderatorė dėl techninių trikdžių šiuo metu negali Jums padėti. Kai tik problemos bus išspręstos, tai visos iki šiol nepatvirtintos temos bus peržiūrėtos ir patvirtintos šio skyrelio moderatorių.

Tuo pačiu Jums bus atsakyta į šioje temoje užduotus klausimus.

Dėkojame Jums už kantrybę!

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 09, 16:01)
Laba diena visoms auksarankėms ir joms prijaučiančioms 4u.gif

Tema "Ieškome, kas pagaminta" yra patvirtinta ir prisegta prie "Svarbių".

Atsiprašome, bet šio skyrelio moderatorė dėl techninių trikdžių šiuo metu negali Jums padėti. Kai tik problemos bus išspręstos, tai visos iki šiol nepatvirtintos temos bus peržiūrėtos ir patvirtintos šio skyrelio moderatorių.

Tuo pačiu Jums bus atsakyta į šioje temoje užduotus klausimus.

Dėkojame Jums už kantrybę!

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Visos temos, kurios laukė patvirtinimo yra peržiūrėtos. Tad jeigu kuri negavote atsakymo, parašykite man až 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu pazeisti taisykliu, taciau nezinau kokios jos yra siuo metu galiojancios. Laisvalaikiu ka nors sukurpiu savo mergaitems, kartais nutinka taip, kad daikto/ rubo nepanaudojam ir nezinau ka su juo daryti. Kazkada labai senai ikeliau skelbimu skiltyje i kepuriu tema pora ranku darbo kepuraiciu ir gavau ispejima, kad cia talpinti rankdarbiu negalima. O gal jau galima? Laisvu darbu temoj kelti ir negalima, nes neturiu savo asmenines temos. Siuo metu turiu ranku darbo skrybelaite, mergaitei ji nepatinka, butu neiskrakmolyta, tai isardyciau, o dabar reikia....
Variantas A. Del vienos kepures susikurti tema, kad galeciau patalpinti ja i laisvu rankdarbiu tema.
Variantas B. Kelti i kepuriu tema ir apsimesti, kad tai ne mano ranku darbas, o tiesiog...
Variantas C. Tiesiog patalpinti ja ne SM.

Kuri varianta man patartumet rinktis? 4u.gif
Atsakyti
Ar galima kažkokiu būdu susisiekti su Nikte ar Naktibalda? SM pašto dėžutės visada perpildytos, elektroniniu paštu taip pat jokio atsakymo... sad.gif Trečia savaitė laukiu temos patvirtinimo.
Atsakyti
Patvirtinau Jūsų temą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš irgi laukiu temos patvirtinimo 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, kadangi nežinau, ar Niktė gavo žinute, nes ji man grįž lyg sau siunčiau, bandau klausti čia :

Per kiek laiko patvirtinama tema rankdarbių skyrelyje ?
Aš noriu pasikeisti savo niką ir tada jau dėl temos savo kreiptis. O gal žinote ar nikai jau keičiami ? nes dėl forumo sutrikimų žinau kad nekeitė, o info ar jau vėl keičia nėra.
Dar norėjau paklausti, viena iš reikalavimų dėl savo temos turėjimo yra galerija. Ar tai yra tiesiog nuotraukos temoje, ar rekia kažkur susikurti tą galeriją ir nuorodą įkelti ?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Esu parašiusi Niktei asmeninę žinutę, bet tikriausiai jos negavo dėl trikdžių. Noriu pasiteirauti ar patvirtinsite mano temą rankdarbiuose? Lyg viską pagal taisykles surašiau...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šiandien peržiūrėjau visas temas ir tinkamas patvirtinau 4u.gif
Atsakyti