Ingusia31 , su visa pagarba Jums , noriu priminti, kad šūkalioti forume ir tokiomis raidėmis yra nemandagu. Nesam nei kurčios nei aklos.
Neprivalau duoti ataskaitų, tačiau nariai įspėti ir raginami parašus susitvarkyti patys. Tik po to imamais veiksmų, bet Jūs ir pati tą žinote. Paskutinis Jūsų įkeltas parašo visai neturi, yra raidžių kratinys, kuris veda į niekur.
Labai tikiuosi, kad artimiausiu metu bus naujienų rankdarbių skyrelyje. Sekite naujienas.
Kiek laiko parasus tvarkytis reik? Kiek pamenu ansksciau niekas nelaukdavo, iskart nares tema tapdavo nematoma... Dabar naujos lengvatos?
12. Parašas neturi būti būti komercinės paskirties. Vadinasi, jokių kainų, kontaktų, rengiamų akcijų, nuorodos į rankdarbių temą, medžiagų pavyzdžių, pristatymo apibūdinimo ir pan. Radus netvarkingą parašą jis trinamas be atskiro perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas/ draudimas rašyti/ prisijungti forume/ ar visiškas parašo uždraudimas.
Paskutiniu metu man sunkiai sekasi su visu jusu taisykliu perpratimu tikriausiai Matomai perskaicius pazodziui as kazko nesuprantu cia beje kopija punkto is jusu taisykliu temos
12. Parašas neturi būti būti komercinės paskirties. Vadinasi, jokių kainų, kontaktų, rengiamų akcijų, nuorodos į rankdarbių temą, medžiagų pavyzdžių, pristatymo apibūdinimo ir pan. Radus netvarkingą parašą jis trinamas be atskiro perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas/ draudimas rašyti/ prisijungti forume/ ar visiškas parašo uždraudimas.
Paskutiniu metu man sunkiai sekasi su visu jusu taisykliu perpratimu tikriausiai Matomai perskaicius pazodziui as kazko nesuprantu cia beje kopija punkto is jusu taisykliu temos
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 31, 21:39)
Kiek laiko parasus tvarkytis reik? Kiek pamenu ansksciau niekas nelaukdavo, iskart nares tema tapdavo nematoma... Dabar naujos lengvatos?
Nebežinau nei kaip Jums paaiškinti, tačiau labai pabandysiu
Mes paprasti moderatoriai neturime galių, galimybių trinti parašą . Tai yra ilgesnis procesas nei vieno mygtuko paspaudimas.
Aš galiu suprasti Jūsų pyktį dėl dingusių foto, dingo ir mano, bet neinu ir nesidraskau ir neieškau kaltų. O suradus "kaltus" išlieti visą savo įtūžį irgi nėra labai gražu, nes mes dėl to nekaltos, pasikartosiu tai galėjo nutikti bet kur. Aš Jums pasakiau kas yra padaryta, nors to daryti iš vis neprivalau. Ir dar kartą sakau, sekite naujienas ...laukia naujovės. Dienos nepasakysiu, bet visi turėkime kantrybės ir šiek tiek tolerancijos. Daugiau neberašysiu, tik noriu palinkėti rimties ir susikaupimo , ateinančiam savaitgaliui. Visiems linkiu ramybės, išminties ir meilės. Gražaus savaitgalio.
QUOTE(Naktibalda @ 2013 10 31, 23:12)
Nebežinau nei kaip Jums paaiškinti, tačiau labai pabandysiu
Mes paprasti moderatoriai neturime galių, galimybių trinti parašą . Tai yra ilgesnis procesas nei vieno mygtuko paspaudimas.
Vat situ parasiniu galimybiu as nezinojau Bet labai gerai pamenu kad savo laiku, kai as atsidarinejau savo tema, tikrai grupes moderatoriai naudojosi kazkokiomis galiomis, kai ne parasus tryne o temas "dedavo i lentyna". Na palauksim mes tu naujienu... bet as jau dabar esu tikra, kad tie kas laikesi visu taisykliu eilini karta bus nuvilti Cia kaip ir valdzioje, tai priima kazka, tai atsaukia, tai puola draskytis, tai pro pirstus ziuri... Buvau tos nuomones kad taisykles padeda palaikyti tvarka ir svara "smelio dezeje", kaip ir samoningai norejosi kad visiems salygos butu vienodos, aiskios ir ju laikomasi. Dabar suprantu kad nieko neizeisiu jei "prasisuksiu" ir as lengva forma... Nei cia kam gaila ko nei kas nukentes... Ga galetumete priminti el pasta kuriuo butu galima savo issakytas mintis persiusti SM valdziai? Nes nu aisku jei moderatoriu permazai, arba ju galios tokios ribotos, o taisykles sukuria ir reikia priziureti visa tai, tai ir salygos turi buti sudartos tai kontrolei
Nežiūrim pro pirštus tikrai, bet turim ne vien rankdarbių skyrelį, ir jau kartojuosi, kaip sukuria temą parašai nulaižyti, bet juk būkim biedni bet teisingi, negalime du šimtus temų kasdien pertikrinti, ir nedarom to , nes Jūs visi suaugę žmonės. Mes turime ir darbus, ir šeimas, ir taip pat kuriame, ir t.t aš parašo neturiu nuo atėjimo į moderatorius, nes būtų sunkoka įrodyti Jums visiems kas yra juoda ir kas yra balta.
IV. Administracijos veiksmų apskundimo tvarka
1. Visi klausimai, pasiūlymai/pastabos/apeliacijos dėl Forumo moderavimo Forumo Administracijai turi būti užduoti tik el. paštu arba asmenine žinute, bet ne pačiame forume.
2. Rašydami el.laišką, nurodykite:
1. savo vartotojo vardą forume;
2. nuorodą į temą ir žinutės, kurią norite aptarti ar kuriai prieštaraujate, numerį;
3. argumentus, kodėl jūs nesutinkate su Administracijos sprendimu.
3. Forumo Administracija atsako tik į korektiškus bei neprieštaraujančius šioms Taisyklėms laiškus.
forumas@supermama.com
p.s Taisyklių privalo laikytis visi, ir tikrai žmogiškai žiūrint kas laikosi jų be botago, tai tiems gal ir yra nuoskaudos, nes atsiranda nemažai kurie piktnaudžiauja. Todėl jos nuolat keičiamos ir koreguojamos, kai kas pasitvirtina kai kas nelabai ir tai yra normalu, nesėdi gyvenimas vietoje viskas eina į priekį. Norisi auksinio viduriuko, bet čia kaip įstatymuose atrodo viskas apgalvota, bet jei yra įstatymas yra ir apstatymas taip ir čia... pas daugelį sąžinės nė už kapeiką nerasi.
IV. Administracijos veiksmų apskundimo tvarka
1. Visi klausimai, pasiūlymai/pastabos/apeliacijos dėl Forumo moderavimo Forumo Administracijai turi būti užduoti tik el. paštu arba asmenine žinute, bet ne pačiame forume.
2. Rašydami el.laišką, nurodykite:
1. savo vartotojo vardą forume;
2. nuorodą į temą ir žinutės, kurią norite aptarti ar kuriai prieštaraujate, numerį;
3. argumentus, kodėl jūs nesutinkate su Administracijos sprendimu.
3. Forumo Administracija atsako tik į korektiškus bei neprieštaraujančius šioms Taisyklėms laiškus.
forumas@supermama.com
p.s Taisyklių privalo laikytis visi, ir tikrai žmogiškai žiūrint kas laikosi jų be botago, tai tiems gal ir yra nuoskaudos, nes atsiranda nemažai kurie piktnaudžiauja. Todėl jos nuolat keičiamos ir koreguojamos, kai kas pasitvirtina kai kas nelabai ir tai yra normalu, nesėdi gyvenimas vietoje viskas eina į priekį. Norisi auksinio viduriuko, bet čia kaip įstatymuose atrodo viskas apgalvota, bet jei yra įstatymas yra ir apstatymas taip ir čia... pas daugelį sąžinės nė už kapeiką nerasi.
Tuoj merginos įkelsiu , už kantrybę
Atnaujinau villyte
Bet Alacka33 Jūsų nebuvo sąraše? ar aš nemačiau , bet įtraukiau
Atnaujinau villyte
Bet Alacka33 Jūsų nebuvo sąraše? ar aš nemačiau , bet įtraukiau
Dėkoju
Ačiū,na kad buvau
Atrodo kelis kartus žiūrėjau, bet nemačiau , gal kokia klaidelė . Na dabar tikrai esate
Prašom
Prašom
Vakar vienos narės padedama atnaujinau sąrašiuką ir pratryniau neaktyvias nuorodas. Ačiū jai už darbą, nes man beliko tik pratrinti tai kas buvo neaktyvu
Papildyta:
Gal kas nors turit neišsitrynusi mano žinutės kodėl netvirtinu rankdarbių temos. Vakar savo tekstą netyčia išsitryniau, tad būtų labai didelis ačiū jeigu man persiūstumėt
Papildyta:
Gal kas nors turit neišsitrynusi mano žinutės kodėl netvirtinu rankdarbių temos. Vakar savo tekstą netyčia išsitryniau, tad būtų labai didelis ačiū jeigu man persiūstumėt