Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 13, 20:54)
Avys todel kad einam naiviai paklusniai vykdydamos nurodymus... O juk daugelis (tarp ju ir as) turejom savo internetinius puslapius, galima buvo ir FB be kainu pasidaryti albumukus, bet kategoriskai buvo leista rinktis tik is dvieju variantu ir TASKAS. Vat tas ir piktina, kad kai pati pasikasi sau duobe yra viena, o kai prievarta (del visai niekam neaiskiu motyvu) tave kazkur nuvaro ir paskui sudegi, tai tikrai yra ka kaltinti  4u.gif bet ne save  schmoll.gif

As pati blyn nepatingesiu pereisiu per dauguma parasu nes uzkniso jaustis avimi  biggrin.gif Reikia kazkaip kompesuoti ta isiuti kuri dabar jauciu  4u.gif

Ne visai Jūs teisi, profilyje Jūs ir galėjote pasilikti savo internetinį puslapį ir niekas prie jo nesikabinėtų. O paraše taip, norėjom visiems lygiavos, bet pačios iškreipiat visą reikalą. Mums taip pat nėra malonu nei bausti, nei purtyti ir t.t

Mes tikrai būsime dėkingos, jei parašiukus čia sukelsite. Gal netyčia suveiks nariams viešumas. Tik turiu draugiškai perspėti tapsite liaudies priešu Nr. 1 jei tas nebaugina lauksim ir pasistengsim kuo greičiau sutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Kada tvirtinu temą, visų parašai būna idealūs, kol neišsilaižo jų- tema neišvysta pasaulio. Bet kas kaltas jeigu patvirtinus temą parašas jau tą patį vakarą būna įkrautas toks koks tikrai neleistinas.
Esu lygiai toks pat žmogus kaip ir kiti- turiu darbą, turiu vaikus tad kiaurą parą sėdėti ir sekti kas kada kokį parašą įsikels , net iš geriausių norų negaliu.

Dabar klausimas ne kaip moderatorės, o kaip paprastos narės. negi kai keliat į internetą niekas nuotraukų kompiuteryje nesisaugot unsure.gif Pas mane tam atvejui jeigu kada kur nors internetas užlūžtų nupirktas atskirai hardas ir jame visa informacija saugoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 10 13, 21:20)
Kada tvirtinu temą, visų parašai būna idealūs, kol neišsilaižo jų- tema neišvysta pasaulio. Bet kas kaltas jeigu patvirtinus temą parašas jau tą patį vakarą būna įkrautas toks koks tikrai neleistinas.
Esu lygiai toks pat žmogus kaip ir kiti- turiu darbą, turiu vaikus tad kiaurą parą sėdėti ir sekti kas kada kokį parašą įsikels , net iš geriausių norų negaliu.
Dabar klausimas ne kaip moderatorės, o kaip paprastos narės. negi kai keliat į internetą niekas nuotraukų kompiuteryje nesisaugot  unsure.gif Pas mane tam atvejui jeigu kada kur nors internetas užlūžtų nupirktas atskirai hardas ir jame visa informacija saugoma  smile.gif

Mano nuomone tokius dalykus kaip parasu keitimas po temos patvirtinimo, reiktu ptraktuoti kaip piktavaliska nusizengima. Nes vadinas zino taisykles, prasant temos sugeba jas igyvendinti, tai grynai tai padaroma bandant apeiti taisykles. Ypac kai pakeitimai daromi tokie kardinalus (kaip fb profilio nuoroda parase, kaip kvietimas uzeiti i tema). Buna kokie smulkus kaip klientu uzklausos po nuotrauka ir atsakymas kokios kainos vienos... juk negali kitaip tam zmogui atsakyti... As manau kad tokie nusizengimai specialiai turi buti baudziami terminuotu suspendavimu temos gana jauciamam laikotarpiui. Juk paskutiniu dvieju puslapiuku net matosi kad patvirtintos tik keliu menesiu begyje temos, o parasai jau isdarkyti doh.gif

As kazka turiu issisaugojus, bet tikrai labai maza dali... nes rankdarbiauju jau tiek daug metu, kad keitesi ir profiliai darbo... Kai kurie darbai itariu nuejo i nieka verysad.gif Reikes bent seimos nuotraukas saugotis papildomai, nes tikrai kai sitaip viskas del sistemos dingsta buna liudna...

permeciau idomumo delei vien sios temos paskutinius 4 puslapius ir radau vos 3 parasus normalius doh.gif o siaip dedama ziuriu ir blogai ir FB ir SM temos nuorodos doh.gif Tikrai jauciu likau mazumoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 spalio 2013 - 20:37
Yra forume parašų nuobaudų sistema. Tikrai yra ne viena ir ne 10 narių gavusios įspėjimus. jeigu pakartotinai įsikeliamas neleistinas parašas, tada imamasi skausmingų priemonių- parašo uždraudimas.
Atsakyti
Ką radau temas, patvirtinau. Dėl ligos esu priverst trauktis gydytis, tad visais iškilusiais klausimais, ar dėl tolimesnių temų patvirtinimo galite kreiptis į Naktibaldą arba Rustę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 13, 19:55)

Kazko as nesuprantu? sudejau tiesiogiai zinutes kuriose blogi parasai ir prasau savaite laiko viskas tvarkingai taip pat? g.gif Jei truksta laiko ar ranku gal as galeciau pramoderuoti? g.gif Nes kaip suprantu pralojau cia be reikalo, o karavanas toliau naro savo keliu ane? Kazkaip kvepia man tiesiog atsifutbolinimu lengvu g.gif MAnau butu padoru bent apsimesti kad kazkas tvarkoma... doh.gif
Atsakyti
Norėčiau, jog būčiau įtraukta į temos "Ieškome kas pagamintų..." sąrašą.
harilla http://www.supermama...?...=943527&hl= , megztos kojinės ir pirštinės (į "Mezgimas, nėrimas" skiltį)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 19, 19:48)
Kazko as nesuprantu? sudejau tiesiogiai zinutes kuriose blogi parasai ir prasau savaite laiko viskas tvarkingai taip pat?  g.gif Jei truksta laiko ar ranku gal as galeciau pramoderuoti?  g.gif Nes kaip suprantu pralojau cia be reikalo, o karavanas toliau naro savo keliu ane? Kazkaip kvepia man tiesiog atsifutbolinimu lengvu  g.gif MAnau butu padoru bent apsimesti kad kazkas tvarkoma...  doh.gif

Niktė serga, likau viena. Pamėginsiu kažkiek šįvakar sutvarkyti, kai kurioms narėms jau išsiųsti įspėjimai parašo susitvarkymui. Na apsimetinėti nelabai išeina, čia ne dramos būrelis. O laiko ir rankų tikrai trūksta mirksiukas.gif

Jūs visada galite siųsti savo anketą moderatoriaus pareigoms užimti, maloniai lauksime.

p.s Norėčiau dar priminti, kad aš neturiu galios trinti, naikinti parašus, tą gali daryti tik administracija. Todėl nesusidarykit klaidingos nuomonės, kad sutvarkysiu parašus per akimirką. Nariai informuojami apie neleistinus parašus. Vėliau nepaisant įspėjimų imamasi kitų veiksmų. 4u.gif

QUOTE(harilla @ 2013 10 23, 20:36)
Norėčiau, jog būčiau įtraukta į temos "Ieškome kas pagamintų..." sąrašą.
harilla http://www.supermama...?...=943527&hl= , megztos kojinės ir pirštinės (į "Mezgimas, nėrimas" skiltį)

Įtraukiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 23 spalio 2013 - 22:28
Sveiki.

Gal galetumet istrinti (arba paslepti ) mano tema is rankdarbiu skyrelio ...Kepurytes vaikams...ir ne tik

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2013 10 24, 18:26)
Sveiki.

Gal galetumet istrinti (arba paslepti ) mano tema is rankdarbiu skyrelio ...Kepurytes vaikams...ir ne tik

Aciu.  4u.gif

Įvykdyta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paprašyti, kad temoje "Ieškome, kas pagamintų" prie "mezgimas nėrimas" atnaujintumėte nuorodą į mano temą, nes ana jau baigėsi ir yra sukurta nauja. Mano tema štai čia Mano nikas čia
Dėkoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 31 spalio 2013 - 19:41
QUOTE(Simpatukas_ @ 2013 06 03, 22:28)
Sveiki, labai laukiu temos patvirtinimo smile.gif Kažin kada galima tikėtis?

QUOTE(almukass @ 2013 08 19, 11:03)
O aš negavau nei atsakymo nei dėl temos patvirtinimo nei dėl ko ji būtų nepatvirtinta... kažin ką ne taip padariau?

QUOTE(JJ_M @ 2013 09 22, 16:46)
Sveiki, nesulaukiu temos patvirtinimo 4u.gif

QUOTE(MagnolijaB @ 2013 10 30, 10:33)
Gaila, kad pirmajame psl, sąlygose, nenurodėte, kiek užtrunka laiko nuo užsakymo prekių (avanso sumokėjimo) iki išsiuntimo į LT.
Jau praėjo 2 savaitės nuo mano avanso įmokėjimo (tikrai nesitikėjau, kad tiek užtruks) ir jokių žinių. vadinasi kaip Jus minite, kad ketvirtadieniais išsiunčiat į Lt, tai ir  šį ketvirtadienį, mano prekės nepajudės.... verysad.gif

KELINTA KARTA DEDU NUORODAS!!! PARASAI BLOGI!!! AKIS BADO!!! JUSU SITOJE TEMOJE!!! PASKUTINIAI KELI PUSLAPIAI!!! VISUR FB!!!

Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 05, 13:05)
Sveiki, su Naujais!Sekmingu ir prasmingu metu  4u.gif

Noriu paprasyti moderatoriu  itraukti mano temele i "Ieškome kas pagamintų. Susisteminta auksarankių paieška" skyreli ''Paveikslai"
Mano temele cia: http://www.supermama...=tapybos darbai

QUOTE(odeta123 @ 2013 01 16, 09:49)
Labas rytas,
Įtraukite prašau mano temą į "Ieškome kas pagamintų, Susisteminta auksarankių paieška" sarasiuko
Mano tema  http://www.supermama...?...=796045&hl=

įrašykite i skiltį Nerimas,Mezgimas.

Dekoju 4u.gif

QUOTE(AisLu @ 2013 03 21, 14:03)
Sveiki,
Noriu susikurti savo tema, todel pries tai noriu pasitikslinti dle kaikuriu dalyku.
Temos tvirtinamos kuriose yra:
• Galerija
• Miestas (kontaktai)
• Darbų nuotraukos
• LT raidės

Galerija tai cia turima omenyje, kad turiu turet parasa su nuoroda i savo darbus?
Miesta turiu nurodyti temoje, ar uztenka, kad yra mano informacijoje?

QUOTE(varla @ 2013 05 02, 00:43)
Prašau ištrinti mano temą iš Rankdarbių skyrelio:
http://www.supermama...?...=426995&hl=

QUOTE(*Radvileee @ 2013 05 24, 16:07)
Sveiki, prašau pridėti mano temą prie "Ieškome kas pagamintų. Susisteminta auksarankių paieška" skyrelio ''Siuvinėjimas rankomis"
Mano temos nuoroda: http://www.supermama...?...=906392&hl=

Tai cia tik jusu sioje temoje matomos aiskiausiai zinutes su tokiais parasais! Jau niekur nereikia nei eiti, nei ieskoti! Atvirai sakau AS TIKRAI SUSIDESIU KAINAS IR SAVO FB PROFILI IR JEIGU KAZKA MANE BAUSITE IESKOSIM TEISYBES!!!

Neuztrukau ne 5 minuciu kad juos cia sudeciau.
Atsakyti