Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

O aš negavau nei atsakymo nei dėl temos patvirtinimo nei dėl ko ji būtų nepatvirtinta... kažin ką ne taip padariau?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 19, 11:03)
O aš negavau nei atsakymo nei dėl temos patvirtinimo nei dėl ko ji būtų nepatvirtinta... kažin ką ne taip padariau?

Turbūt juokaujat smile.gif Jūsų tema buvo patvirtinta 2013 08 13, 14:48 ir tikrai išsiunčiau Jums žinutę su temos nuoroda. 4u.gif

Papildyta:
Savo temą galite rasti čia
Atsakyti
Ačiū labai clap.gif clap.gif clap.gif
Bet žinutės aš negavau...
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 08 19, 08:45)
Iki rugsėjo 1-mosios  nebūsiu forume.
Temas kurios gali išvysti dienos šviesą- patvirtinau.  Jeigu prireiks pagalbos galite kreiptis į kitas moderatores, kurių sąrašą rasite čia

Na, mano tema "Odi Odi personalizuotos dovanos" taip pat nebuvo nei patvirtinta, nei atmesta... negavau jokios informacijos. Temą skelbiau 08.14 dieną. Gal netyčia ir mano tema jau yra patvirtinta, tik negavau žinelės? g.gif
Atsakyti
Sveiki, aš ir nesulaukiu temutės patvirtinimo, ar žinutės dėl ko nepatvirtinta. Gal, neišsisiunė mano žinutė, su naujos temos patvirtinimu.
Atsakyti
Sveiki, nesulaukiu temos patvirtinimo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Vakar buvo patvirtinta mano nauja tema. Norėjau paprašyti, kad Ieškome kas pagamintų temoje pirmame puslapyje, kur yra susistemintas rankdarbiautojų sąrašas, prie Mezgimas, nėrimas niko villyte būtų pakeista naujoji mano tema,
Dėkoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 10 spalio 2013 - 12:26
Sveiki protingieji kurmiai

pamenu pries kelis metus mus visas rankdarbiautojas, kaip avis, suvarete po savo sukurtais reikalavimu sablonais, privertete kisti savo darbu foto tik i jums vienoms zavingus albumu sandeliukus. Ir va siandien dienai norisi baisingai "padekoti" uz tai kad visas 5 metu darbas nuejo suniui ant uodegos (gal tiksliau butu pasakyti ant SM moderu uodegos?, nes prie ko cia tas kaltas suo...) Noriu prinesti jusu domen, kad jusu issireikalautas public fotki uzsilenke su vosm senom foto ir kazi ar su perspektyva kada atgauti prarastus failus. PAGALVOKITE GERAI, GAL DABAR KAZKA TURITE PASIULYTI? AR DAR KA NAUJO ISMASTYSITE AVIMS PASIULYTI?

Dabar truputi kita medalio puse. Kiek pamenu kas liecia parasus, tai demokratijos jiems irgi buvo atimtos, bet gal as klystu? Nes kazkaip idomiai kad moderu temoje, eina zinutes su "blogais" parasais, kuriuose drasios nuorodos i rankdarbiautojos temas su kvietimu "uzeiti i temute", kita deda tiesiogini savo FB profilio nuoroda ir sveciuojas su tokiu parasiuku visose bedravimo temose "i tema"

Noreciau paklausti grieztuju moderu, ar cia baigesi jusu koks uzsidegimas, ar viskas nusibodo ir pazaidete su taisyklemis ir uztenka?

Va cia tik paskutiniu dvieju puslapiuku atvirai "jums i veida" demonstruojami "netinkami" parasiukai! Akivaizdu kad tvarka seniai perejo i betvarke, tik butu smagu kad taip legtis butu leista visoms, nes "avys" ir toliau laikosi taisykliu....

QUOTE(Andrea85 @ 2013 07 09, 18:01)
Sveiki
Noreciau kad mane irasytumete i susistemintos ausksaranku paieskos sarasiuka. I skilti "Papuošalai, aksesuarai" - papuosalai mergaiciu plaukams
Is ankto dekoju smile.gif

QUOTE(almukass @ 2013 08 20, 11:42)
Ačiū labai  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Bet žinutės aš negavau...

QUOTE(JJ_M @ 2013 09 22, 16:46)
Sveiki, nesulaukiu temos patvirtinimo 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 spalio 2013 - 19:15
Jūsų public fotki veikia kuo puikiausiai.

Dėl kitų kaltinimų...O kaltinti turėtumėte ne moderus, o narius, kurie bet kokia kaina, bet kokiomis priemonėmis stengiasi apeiti, pažeisti taisykles iki jas "pagaus" . kaip pagauna tada prasideda ta pati dainelė, o ta tai gali, o aš tai negaliu. Nemaniau, nežinojau taip daugiau nedarysiu... Praeina laikas ir vėl tas pats, stengiamės būti žmoniškomis, tačiau daugelis piktų narių tuo naudojasi.

Kaip bus forume naujienų būtinai visi bus informuoti.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 10 13, 20:13)
Jūsų public fotki veikia kuo puikiausiai.
Dėl kitų kaltinimų...O kaltinti turėtumėte ne moderus, o narius, kurie bet kokia kaina, bet kokiomis priemonėmis stengiasi apeiti, pažeisti taisykles iki jas "pagaus" . kaip pagauna tada prasideda ta pati dainelė, o ta tai gali, o aš tai negaliu. Nemaniau, nežinojau taip daugiau nedarysiu... Praeina laikas ir vėl tas pats, stengiamės būti žmoniškomis, tačiau daugelis piktų narių tuo naudojasi.

Kaip bus forume naujienų būtinai visi bus informuoti.

Jis neveikia schmoll.gif dingo daugiu kaip puse ikeltu nuotrauku! Ir taip visoms! (as jau patikekite patikrinau... be to ju puslapyje ta tema yra oficialus pranesimas

Hello Fotki Users,

As many of you know we have opened our data center in Tallinn, Estonia. We have moved 80% of our equipment to the data center already. The new data center is working great! We have full control there and can do more things than we could do in our previous data center.

As you may remember, the main reason for the move of our servers was safety of your photos and videos. Unfortunately New York is not the safest place in the world for keeping your memories. Every year storms and hurricanes are hitting the New York area with disastrous outcomes. Estonia, on the other hand, has been named the safest places in the world according to EM-DAT. (You can read more at http://news.yahoo.co...1755-261.html.) Our office has been located in Estonia for the last 8 years. Having the data center there allows us to accomplish more: we can safely manage your photos and videos plus we can innovate and improve the site.

So now the time has come to move the rest of our equipment (about 20%) to our new data center. This means that about 20% of your photos will not be accessible for the next month or so. Please do not worry, we will do our best to keep your photos and videos as safe as possible. But any time data is moved there could be force majeure case which could affect your photos. This is why we have always encouraged you to keep your photos backed up. It is always a good idea to keep a backup of your important data. You could use external hard drives, cd’s dvd’s or even several online cloud providers.

This move will be much faster and efficient than the last one. We have prepared our data center for all the incoming equipment. As soon as the equipment arrives we will be able to plug it in and get it up and working with minimal time loss.

If there are important photos which you will need during this short transition (for your personal projects or for business needs) please let us know, and we will try our best to move your files over the internet to our new data center. We have hundreds of terabytes of data in NY so it is not feasible to move all the data over the internet. It could take over a year and would be very costly.
We would like to thank you in advance for your understanding and support. We will keep you updated about the progress of the move.

Dmitri Don,
Fotki Founder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 spalio 2013 - 19:20
Apgailestauju dėl dingusių foto. Na, jei problemos talpykloje, tai nei vienas neapsaugotas nuo tokių nesėkmių. Tai galėjo būti bet kuri talpykla ar ši (fotki) ar kita. Ir avys čia ne prie ko. Namų kompiuteryje dingsta daug nuotraukų tai čia situacija ,kuri mums nepriklauso. Pasitaiko, bet kur ir bet kam. Mano nuotraukos taip pat fotki, ir po Jūsų posto nueisiu pasižiūrėti kokia ten situacija.

Parašus peržiūrėsim, bet turit suprasti, kad čia ne vien mes kaltos, kad Jūs, narės, nesilaikote taisyklių. Prieš paleidžiant temą, Jūs perskaitote taisykles ir su jomis sutinkate, o paskui pačios joms nusiženginėjat. Čia reiktų dviejų etatinių darbuotojų (pabrėžiu ne moderų, o darbuotojų), kurie non stop Jus "medžiotų". Nes kol laukiat temos patvirtinimo parašai blizga, nepraeina nei savaitė po temos patvirtinimo jau parašas vertas dėmesio. Neabejoju, tie postai, kuriuos nurodėte parašuose "blizgėjo" ir parašai buvo tvarkingi mirksiukas.gif , praeina laikas ir vėl trukt už vadžių.

Šioje temoje galite kelti netvarkingus parašus, imsimės priemonių kaip įmanoma greičiau. Tik nepamirškit, kad mes moderuojame laisvu laiku nuo darbo ir nuo šeimos smile.gif. Taigi ir vaikai mūsų serga, ir darbuose bėdų būna . Pakantumo visiems , ir gražaus vakaro.

p.s laukime naujovių forume, kurie planuojami ir tikiuosi greitai atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 10 13, 20:49)
Apgailestauju dėl dingusių foto.Na jei problemos talpykloje, tai nei vienas neapsaugotas nuo tokių nesėkmių. Tai galėjo būti, bet kuri talpykla ar ši ar kita. Ir avys čia ne prie ko. Namų kompiuteryje dingsta daug nuotraukų tai čia situacija ,kuri mums nepriklauso. Pasitaiko , bet kur ir bet kam. Mano nuotraukos taip pat fotki, ir po Jūsų posto nueisiu pasižiūrėti kokia ten situacija.

Avys todel kad einam naiviai paklusniai vykdydamos nurodymus... O juk daugelis (tarp ju ir as) turejom savo internetinius puslapius, galima buvo ir FB be kainu pasidaryti albumukus, bet kategoriskai buvo leista rinktis tik is dvieju variantu ir TASKAS. Vat tas ir piktina, kad kai pati pasikasi sau duobe yra viena, o kai prievarta (del visai niekam neaiskiu motyvu) tave kazkur nuvaro ir paskui sudegi, tai tikrai yra ka kaltinti 4u.gif bet ne save schmoll.gif

As pati blyn nepatingesiu pereisiu per dauguma parasu nes uzkniso jaustis avimi biggrin.gif Reikia kazkaip kompesuoti ta isiuti kuri dabar jauciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 spalio 2013 - 19:55