Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 19, 00:45)
Be to yra pirmoje žinutėje susisteminti nariai kas ką gamina, padaryta Jūsų patogumui, tačiau turbūt niekas ja nesinaudoja?

http://www.supermama...howtopic=755206

bet tas sąrašas matomai neatnaujinamas, nes ne visos auksarakės jame... kaip į jį papulti?
Atsakyti
esam darę vieną panašią temą narei a.a Ugn*Inei, manau pasitvirtino, bet ten buvo vienas gavėjas, o kaip suprantu pasiūlyme gavėjas būtų, bet kuris pasirinktas narys...jau kebloka, nes tas toks pinigų rinkimas, kur kažkas kažkur vaikšto po forumo "vėliava" ir kurio negali kontroliuoti kažin ar bus įmanomas  g.gif , ir šiaip pinigų rinkimas be administracijos palaiminimo forume negalimas..., todėl galim pažadėti, kad tai bus svarstoma, o ar tai bus patvirtinta pažadėti negaliu.
kol kas tokių pakeitimų nenumatyta. Be to yra pirmoje žinutėje susisteminti nariai kas ką gamina, padaryta Jūsų patogumui, tačiau turbūt niekas ja nesinaudoja?

turbut nelabai smile.gif
bet mano vardo prie nerianciu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 18, 23:45)
kol kas tokių pakeitimų nenumatyta. Be to yra pirmoje žinutėje susisteminti nariai kas ką gamina, padaryta Jūsų patogumui, tačiau turbūt niekas ja nesinaudoja?

Kiek iš pažįstamų teko gordėt, nieks į tą sąrašą nežiūri, visi pusdienį landžioja "rankdarbių labirintuose", kol peržiūri visas tarkim dekupažo ar mezgėjų puslapius smile.gif

Tikrai geras pasiūlymas dziaugsmelis7x7 Padaryt rankadarbiuose kelis poskyrius: ieškau kas pagamintų, lasvų darbų tema, mezgimas/nėrimas, dekupažas, papuošalai ir t.t.

dziaugsmelis7x7 manęs (ir ne tik) irgi tam sąraše nebuvo, parašiau moderatorei ir viskas labai greitai buvo sutvarkyta (už ką didelis AČIŪ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 19 rugsėjo 2011 - 08:09
esam darę vieną panašią temą narei a.a Ugn*Inei, manau pasitvirtino, bet ten buvo vienas gavėjas, o kaip suprantu pasiūlyme gavėjas būtų, bet kuris pasirinktas narys...jau kebloka, nes tas toks pinigų rinkimas, kur kažkas kažkur vaikšto po forumo "vėliava" ir kurio negali kontroliuoti kažin ar bus įmanomas  g.gif , ir šiaip pinigų rinkimas be administracijos palaiminimo forume negalimas..., todėl galim pažadėti, kad tai bus svarstoma, o ar tai bus patvirtinta pažadėti negaliu.

Gal as ne aiskiai parasiau blush2.gif SM yra jau palaimintos prasytoju temos, ten ir lankomi vaiku namai, ir atskiri prasymai sergantiems vaikams, sunkiai besiverciantiems ir t.t. Niekas neturetu isgalvoti nauju nei temu, nei gaveju paramos, tiesiog vienas skyrelis RANKDARBIAI paremia kita skyreli. Nemanau kad butet tose temose turetume vaikstineti su savo parasais, kazkaip save reklamuoti, VISISKAI NE! Tiesiog idedi darbeli parduoti, kaip laisvu darbu temoje viska surasai, tik pinigu gavejas iskart galetu buti nuorodoje esantis asmuo (rankdarbiautojai atsiusti pakaktu tik pavedimo kopija) arba pati rankdarbiautoja pervestu gautus pinigelius butent ten kur deklaravo. Juk geriems darbams nereik tokie viesumo kad kievienas sauktu, kur kiek jis pervede ir panasiai... Tiesiog pamaniau kad tema grynai komercine, o gal net pirkejai butent tokiu budu nores paremti tam tikras istorijas, jos bus platesnei masei pateiktos susipazinti ir vienu suviu du zuikiai butu nusauti. Tarkim as mieliau pirksciau darbeli jei zinociau kad jo pingeliai aukojami kazkam, nei tiesiog laisvu darbu temoje ieskociau kas pas ka like nerealizuoto 4u.gif

del rankdarbiautoju susiteminimo, tai tiesiog reiktu iskelti ta zinute i atskira temuke SAVRBU o ne tiesiog prei laisvu darbu imesti ta sarasa. Logiskai mastant, jei man reikia pacio zmogaus asmeniniam uzsakymui, tai as net nesukciau i laisvu darbu tema o eiciau ir ieskociau per visas temas, o niekur niekur nera parasyta kad pirmoje zinuteje rasite palengvinancia sistema auksarankiu paieskai. Tiesiog iskelkite tai i pirmaji puslapi prie skyrelo temu kaip atskira temuke su viena vienintele zinute ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 19, 08:29)
turbut nelabai smile.gif
bet mano vardo prie nerianciu nera verysad.gif

yra tie nariai, kurie prašė įrašomi, ne visi gal nori būti suskaičiuoti 4u.gif

QUOTE(aciai @ 2011 09 19, 09:06)
Kiek iš pažįstamų teko gordėt, nieks į tą sąrašą nežiūri, visi pusdienį landžioja "rankdarbių labirintuose", kol peržiūri visas tarkim dekupažo ar mezgėjų puslapius smile.gif

Tikrai geras pasiūlymas dziaugsmelis7x7  Padaryt rankadarbiuose kelis poskyrius: ieškau kas pagamintų, lasvų darbų tema, mezgimas/nėrimas, dekupažas, papuošalai ir t.t.

o kodėl nežiūri? temos antraštėje parašyta, kad susistemintos auksarankės g.gif , tema pridėta prie svarbių.

merginos, sakau dar kartą, kad neįsiaudrintų diskusijos, kol kas nenumatyta jokių pakeitimų, jei tokių bus pamatysite pačios pirmos, šia tema daugiau nediskutuosim 4u.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2011 09 19, 09:32)
Gal as ne aiskiai parasiau  blush2.gif

svarstysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 19, 10:43)
yra tie nariai, kurie prašė įrašomi, ne visi gal nori būti suskaičiuoti  4u.gif

tuomet prasyciau kad irasytumete ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 19, 11:26)
tuomet prasyciau kad irasytumete ir mane 4u.gif

įrašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 19, 11:30)
įrašyta  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Naktibalda, mieloji, tavo inbox perpildytas jau kelios dienos, niekaip negaliu susisiekti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 25, 15:04)
Naktibalda, mieloji, tavo inbox perpildytas jau kelios dienos, niekaip negaliu susisiekti  unsure.gif  4u.gif

buvau savaitgalį iš vis atitrūkus, man galima rašyti el paštu http://www.supermama...?...0&MID=17042

pravaliau až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 26, 11:23)
buvau savaitgalį iš vis atitrūkus, man galima rašyti el paštu http://www.supermama...?...0&MID=17042

pravaliau až  ax.gif

Dekui, Naktibalda, na tu tiesiog paaati paaaati geriausia - wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 18, 21:58)
o as pasikartosiu ir pasiulysiu sisteminti rankdarbiu skyrelio skelbimus...pirkejui butu zymiai paprasciau rasti tai ko nori...
o dabar kai biseris,dekupazas,mezginiai suplakta i viena labai nepatogu... verysad.gif

Jau daug kas šį klausimą kėlė, bet kiek pamenu vistik neįmanoma, nes yra auksarankių, kurios ne tik mezga, bet ir papuošalus veria, ne tik dekoruoja, bet ir skrapina ir t.t. smile.gif
Atsakyti