Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

Sveiki,

Noriu paprašyti ištrinti reklaminę žinutę, kurią į mano temą parašė nuotakeke šati čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 08 vasario 2013 - 20:37

QUOTE(villyte @ 2013 02 08, 20:37)
Sveiki,

Noriu paprašyti ištrinti reklaminę žinutę, kurią į mano temą parašė nuotakeke šati čia

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 02 08, 23:54)

dekoju smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Jeigu galite, ištrinkite Koaladi žinutę iš mano temos: http://www.supermama...?...&p=60951019

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 14, 16:48)
Laba diena.
Jeigu galite, ištrinkite Koaladi žinutę iš mano temos: http://www.supermama...?...&p=60951019

Ačiū  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti atidaryti temą skelbimuose, kur rankdarbiaujančios mamos galėtų įdėt sklebimus ir parduoti savo siūlų likučius, ar dovanoti ir .t..t. Nes dabar kaip ir nėr kur tokio skelbimo patalpinti. O kai būtų vienoje temoje, paprasta būtų, ir rasti ir pranešti, kad turi tokių ar tokių likutį ir .t.t.t
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 02 28, 12:14)
Noriu pasiūlyti atidaryti temą skelbimuose, kur rankdarbiaujančios mamos galėtų įdėt sklebimus ir parduoti savo siūlų likučius, ar dovanoti ir .t..t. Nes dabar kaip ir nėr kur tokio skelbimo patalpinti. O kai būtų vienoje temoje, paprasta būtų, ir rasti ir pranešti, kad turi tokių ar tokių likutį ir .t.t.t

Temą galite rasti čia. Rankdarbių skyrelyje nemanau kad tokia tema būtų tikslinga smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
nesu tikra dėl tų parašo taisyklių, tai galvoju geriau pasiklausiu:) Ar galima savo paraše naudoti nuorodą į savo facebook puslapį, kuriame dedu rankdarbius?
Atsakyti
sveikos,
Jeigu galite, istrinkite 162 ir 199 zinutes laisvu darbu temoje, buvau nukopijavusi nuoroda, bet gal ka ne taip padariau 4u.gif
aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 14, 09:00)
sveikos,
Jeigu galite, istrinkite 162 ir 199 zinutes laisvu darbu temoje, buvau nukopijavusi nuoroda, bet gal ka ne taip padariau  4u.gif
aciu wink.gif

mes matome kitokius skačius. Tada cituokiite savo postą, nes kitaip tikrai nerasime 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu susikurti savo tema, todel pries tai noriu pasitikslinti dle kaikuriu dalyku.
Temos tvirtinamos kuriose yra:
• Galerija
• Miestas (kontaktai)
• Darbų nuotraukos
• LT raidės

Galerija tai cia turima omenyje, kad turiu turet parasa su nuoroda i savo darbus?
Miesta turiu nurodyti temoje, ar uztenka, kad yra mano informacijoje?
Atsakyti
Sveiki,

Kada planuojamas temų tvirtinimas?
Atsakyti