Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Niktė @ 2012 12 11, 09:18)
Man žinučių skaičius nesutampa. Pirmą žinutę aš matau 309 o Jūs tik 104. tai ar bent įsivaizduojate koks kiekis temoje yra žinučių? Negi taip sunku sudėti nuorodas? Manau kad kiekvienai narei savo žinutes surinkti yra daug lengviau. Jūsų žinutės yra
309
320. Ją ištrinti paprašėte tik  Vakar, 23:21 taigi kai dariau statistiką ji vis dar buvo aktyvi, tad įskaičiuojam į bendrą sąrašą. Jeigu pamiršote apie tai, palikau Jūsų žinutę laikinai čia kad matytumėt jog tikrai nieko neišsigalvoju.
381
399
462 O kaip suprasti pasakymą kad 5 darbai? Vien šioje nuotraukoje matau 4 skirtingus. Jeigu 5 darbai tai 5. Jeigu į vieną nuotrauką sudedate ką turite tai dar nereiškia kad tai galima. temoje ne daugiau kaip 5 aktyvūs darbai. Aš ir taip jau pažiūrėjau pro pirštus ir kaip atskirus daiktus pažymėjau tik kojines ir pirštines. O jeigu būčiau skaičiavusi sąžiningai, toli gražu nebūtų 6 darbai
-----------

Tai jau geriau parašykit, kad toks dalykas kaip rinkinys (tarkim savo atveju norėjau įdėti skelbimą 10 žaisliukų rinkinį) yra negalimas pagal jūsų taisykles. Ne vienos mano buvo tokie skelbimai rolleyes.gif Tada nereiktų mistinių žinučių ieškoti. smile.gif

Taip, vakar paprašiau ištrinti, o po ištrinimo turėtų 4 likti skelbimai. Dabar jei negalima ištrinkit žinutę 462 ir turėtų likti 3. Kaip ir viskas aišku pasidarė.

Rašiau Nr. kur yra dešinėj viršuj. Kažkodėl jūsų nuorodos rodo tik vieną ir tą pačią žinutę, bet nesvarbu, atrodo, kad viską išsiaiškinom.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 12 15, 09:09)
Paskutinį kartą prašau, kelkite atskirus darbus į atskiras žinutes.
Jūsų daug, o mes tik dvi, tad pagailėkite mūsų laiko. Daugiau žinučių redagavimais nebeužsiimsiu

Mano pasiūlymas būtų parašyti tai prie taisyklių pirmame puslapyje. Prieš keliant darbus peržiūrėjau dar kartą taisykles, ten tikrai reikalavimo kelti į atskiras žinutes nėra ax.gif Taip, suprantu, kad logiška, jog jums lengviau yra tiesiog ištrinti žinutę negu užsiimti redagavimu, bet vėlgi, čia jau yra išvedžiojimai, kai kėliau žinutę kažkaip nebuvo tokia mintis atėjusi (atsiprašau blush2.gif ).
Manau, pravers ir kitoms, o gal ir jums pačioms palengvins darbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 15, 11:58)
Mano pasiūlymas būtų parašyti tai prie taisyklių pirmame puslapyje. Prieš keliant darbus peržiūrėjau dar kartą taisykles, ten tikrai reikalavimo kelti į atskiras žinutes nėra  ax.gif  Taip, suprantu, kad logiška, jog jums lengviau yra tiesiog ištrinti žinutę negu užsiimti redagavimu, bet vėlgi, čia jau yra išvedžiojimai, kai kėliau žinutę kažkaip nebuvo tokia mintis atėjusi (atsiprašau  blush2.gif ).
Manau, pravers ir kitoms, o gal ir jums pačioms palengvins darbą  4u.gif

tema gyvuoja jau antri metai, natūralu,kad laikui bėgant ir dirbant atsiranda korekcijų. Norėdami šios temos visi turim įdėti kruopytę savo darbo. Papildysim taisykles, nes pradžioje atrodo kaip ir viskas gerai, bet trinant koreguojant temą, pamatai ko dar reiktų produktyvesniam darbui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 12 15, 12:19)
tema gyvuoja jau antri metai, natūralu,kad laikui bėgant ir dirbant atsiranda korekcijų. Norėdami šios temos visi turim įdėti kruopytę savo  darbo. Papildysim taisykles, nes pradžioje atrodo kaip ir viskas gerai, bet trinant koreguojant temą, pamatai ko dar reiktų produktyvesniam darbui  4u.gif

Taip, dėl to ir sakau, kad gal būtų gerai papildyti pirmą žinutę, jeigu tam yra techninės galimybės wink.gif Juk ne visos ignoruoja taisykles, tiesiog kartais jų nepamato bendrame žinučių sraute (arba neseka temos ir atitinkamai nepamato kai kurių prašymų/pageidavimų) 4u.gif
Atsakyti
Man toks vaizdas, kad daroma viskas taip, kad tik sau apsisunkintumėt darbą, na, tikrai merginos, aš puikiai viską suprantu, visos turim šeimas, vaikų ir to laiko nėra tiek, kad žinot apie kažkur kažkada viešai paskelbtą įspėjimą, jei tas įspėjimas man atėjęs būtų až, manau, nereikėtų vėliau "bausti"... Na, nemačiau, kad yra viešas linčiavimas, nežinojau, kad esu tarp per daug nuotraukų paskelbusių žmonių ir nežinau, koldėl taip atsitiko, gal tiesiog pamiršau apie parduotą daiktą pranešti, o gal tiesiog Jūs to pačios nepadarėt man prašius. Manau, nesąžininga taip elgtis.
Nemanau, kad kuri nors tyčia nesilaiko taisyklių, čia tik 'techninės' klaidos.
Bet kokiu atveju, linkiu geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 15 gruodžio 2012 - 17:21
Balte, rašiau až ir dar kartą pakartosiu. Iš minėtos temos netrinama nė viena žinutė . Visos žinutė iki vienos yra matomos forumo administracijai, todėl ir prašome dėti darbus į atskiras žinutes, kad nebūtų jokių redagavimų
Peržiūrėjau dar kartą visą temą, jau turbūt penktą. Nėra Jūsų nė vienos žinutė apie darbo pardavimą . Taigi, nėra jokios techninės klaidos ar mūsų aplaidaus darbo.
Pažiūrėkit kiek yra čia narių, negi kiekvienai kaip mažam vaikui turiu rašinėti až ir sakykit, nugi būkit gera, nedėkit daugiau negu 5 darbus? Gal būkit gera, praneškit kada parduodate savo darbus? Manau esame suaugę žmonės, ir kiekvienas už savo veiksmus nešame asmeniškai atsakomybę. O jeigu pamiršote pranešti, kaltinti galite tik save smile.gif
Atsakyti

i 
Kitas temų tvirtinimas bus prieš šventes, savaitgalį  
Atsakyti

Prašau įtraukti mano nick'ą ir temą į "Ieškome kas pagamintų. Susisteminta auksarankių paieška"į skyrelį "Siuvimas, siuvinėjimas".

Ačiū wub.gif

BA

Išskirtinės idėjos Jums ir Jūsų namams!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BA: 18 gruodžio 2012 - 16:19
QUOTE(BA @ 2012 12 18, 16:19)

Įtraukiau 4u.gif

i 
Kitas temų tvirtinimas bus po švenčių, t.y. 2012-12-27
Atsakyti
Prašau įtraukti mano nick'ą ir temą į "Ieškome kas pagamintų. Susisteminta auksarankių paieška" į skyrelį Veltinis

Nikas emissaa mano tema

Būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
Prašau pakeisti mano temos nuorodą (senos temos jau nebėra). Skyrelis "mezgimas, nėrimas"
nick'as aciai, tema http://www.supermama...?...19&t=863451

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 28 gruodžio 2012 - 21:05
Laba,
Maza pastabele: butu gerai, kad pratrintumet kelias nuorodas i temas kuriu jau net nebera.
Ir jei galite itraukite mano tema prie siuvimo ( ir jei galima prie papuosalu)
http://www.supermama...?...19&t=555308

Aciu
Atsakyti