Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Niktė @ 2012 12 10, 18:28)
Su keliom narėm pabandėm kopijuoti nuorodas. Nugi joms viskas gerai gaunasi, vadinasi problema ne techninė. Jeigu ji būtų, negalėtų to daryti ir kiti nariai mastau.gif
Ką aš surašysiu Jums mažai bus naudos, nes aš turiu susižymėjusi jog Jūsų žinutės yra 157; 172; 174; 203; 298; 339; 370. Tad be nuorodų ar citatų nepagalbėsiu nes aš žinutes matau kitaip nei Jūs  4u.gif

Gal tuomet čia mano PC vėl streikuoja blink.gif
Žinutė, kurią reikia ištrinti su darbais yra:
Paskelbta: #127
2012 11 04, 10:53

Aiškinsiuos pati kur problema. Daugiau nebetrukdau 4u.gif Ir taip daug darbo turit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BA: 10 gruodžio 2012 - 18:41
Laba diena,

Pas mane įdėtas vienas darbelis ( ne trys ), tik skelbimas kartotas mažinant kainą. Jei įmanoma, ištrinkit tuos skelbimus, kad nebūtų balagano,ačiū 4u.gif

Nuododas keldama darau taip, kaip reikia, tik kažkodėl neperkelia į tą skelbimą, tad pacituosiu žinutes:

QUOTE(Auksas+ @ 2012 04 28, 21:01)
Nertas sijonas, siūlai - medvilnė ( mėlyni, šviesiai mėlyni ), ir medvilnė su akrilu ( raudoni )
ilgis 77 cm, plotis 47 cm, be pasijonio, kaina su registruotu siuntimu 60 lt, Vilnius

user posted image

QUOTE(Auksas+ @ 2012 07 18, 00:33)
Mažinu kainą.  40 lt  4u.gif

QUOTE(Auksas+ @ 2012 07 24, 11:55)
Mažinu kainą, 40 lt ->  Dar kartą mažinu -  Galutinė kaina 20 lt su registruotu siuntimu 25 lt, Vilnius 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2012 12 10, 18:42)
Laba diena,

Pas mane įdėtas vienas darbelis ( ne trys ), tik skelbimas kartotas mažinant kainą. Jei įmanoma, ištrinkit tuos skelbimus, kad nebūtų balagano,ačiū  4u.gif

Nuododas keldama darau taip, kaip reikia, tik kažkodėl neperkelia į tą skelbimą, tad pacituosiu žinutes:

Trumpa atmintis 4u.gif

QUOTE(Auksas+ @ 2012 08 11, 13:29)
Šalikas, 100 proc. vilna. Ilgis 3 metrai , plotis 0,30 cm, labai šiltas ir jaukus smile.gif kaina 30 lt su registruotu siuntimu. Vilnius

user posted image

Mini sijonukas, Siūlai: 100 proc.vilna , pusvilnė, ilgis 40 cm, plotis 45/47 cm,
20 lt su registruotu siuntimu . Vilnius

user posted image

Šalikas. Siūlai : vilna, pusvilnė, karoliukai, ilgis 120x15cm, kaina 15 lt su registruotu siuntimu. Vilnius

user posted image

QUOTE(Auksas+ @ 2012 11 21, 20:22)
Parduodu rankų darbo skareles, 25 lt su reg. siuntimu 4u.gif

Dydis 50x100 cm, siūlai - mohera ( 35%mohera, 20% vilna, 45 % akrilas) arba  pusvilnė ( 50 %vilna , 50 % akrilas )

Spalvos: juoda, dramblio kaulo, violetinė ( šviesi ir tamsi ), tamsiai mėlyna,  tamsiai pilka, raudona, ruda

Nuotraukoje - viena iš skarelių:
user posted image

Vilnius per až.

Atsakyti
Peržiūrėjau visą temą . Radau 5 aktyvius skelbimus, žinutės 104, 107, 132, 139 ir 171. Kur 6 g.gif
Atsakyti
Sveiki, bet savo darbus radau tik 5 ???

Prasau istrinti antra darba - Afrika
parduoda

Aciu
http://www.supermama...?...&p=58990031
Atsakyti
blink.gif siaubas kiek "knysalynes"... gerai kai moderatoriai turi tiek daug laisvo laiko, kad visa
si balagana sutvarkyt doh.gif doh.gif as ko gero is vis panaikinciau sita tema... uztenka ieskanciu temos - kas iesko paraso, o jau mes pasiulom smile.gif
Atsakyti
Nepykit merginos, bet šiandien jau nebesutikrinsiu. Jeigu padariau klaidą ištaisysiu rytoj. O kad suklydau tai gali būt. Visą informaciją rinkau dvi savaites, tikrinau dar du kartus. gali būti kad tiesiog perrašant į žinutę įvėliau klaidą ax.gif bet kaip ir sakiau, šiandien jau vėlu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2012 12 10, 21:47)
Peržiūrėjau visą temą . Radau 5 aktyvius skelbimus, žinutės 104, 107, 132, 139 ir 171. Kur 6 g.gif

Man žinučių skaičius nesutampa. Pirmą žinutę aš matau 309 o Jūs tik 104. tai ar bent įsivaizduojate koks kiekis temoje yra žinučių? Negi taip sunku sudėti nuorodas? Manau kad kiekvienai narei savo žinutes surinkti yra daug lengviau. Jūsų žinutės yra
309
320. Ją ištrinti paprašėte tik Vakar, 23:21 taigi kai dariau statistiką ji vis dar buvo aktyvi, tad įskaičiuojam į bendrą sąrašą. Jeigu pamiršote apie tai, palikau Jūsų žinutę laikinai čia kad matytumėt jog tikrai nieko neišsigalvoju.
381
399
462 O kaip suprasti pasakymą kad 5 darbai? Vien šioje nuotraukoje matau 4 skirtingus. Jeigu 5 darbai tai 5. Jeigu į vieną nuotrauką sudedate ką turite tai dar nereiškia kad tai galima. temoje ne daugiau kaip 5 aktyvūs darbai. Aš ir taip jau pažiūrėjau pro pirštus ir kaip atskirus daiktus pažymėjau tik kojines ir pirštines. O jeigu būčiau skaičiavusi sąžiningai, toli gražu nebūtų 6 darbai

-----------
Žinučių skaičius rašau sau, nes man taip lengviau susigaudyti temoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Defliune @ 2012 12 10, 21:54)
Sveiki,  bet savo darbus radau tik 5 ???
Prasau istrinti antra darba - Afrika
parduoda

Aciu
http://www.supermama...?...&p=58990031

Jums ir moderatorė Naktibalda yra sakiusi kad dėti daiktus reikėtų į atskiras žinutes. mes kiekvieną ištrintą daiktą ir Jūsų prašymą ištrinti pasiliekame administracijai kaip įrodymą kad nieko neišsigalvojome. Kai suplakate daiktus į vieną žinutę, apsunkinate mums darbą, tada turime daryti "printscrenus" ir t.t. nu negi taip sunku neskelbti vienoje žinutėje?

Taip, pataisau kad pas Jus 5 darbai ir viešą įspėjimą išimu.

Duotoje nuorodoje tokio darbo nėra 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz tokius sutrukdymus
Zinutes rasau atskiruose, bet kai viena po kitos eina, tai gaunasi "papildyta", turbut reikia pasivaikscioti ir kavos isgerti, kad sekanti zinute pasirodytu sekanciame lange. Stengiesi taisykliu laikytis, bet vis tiek visada ne taip...
O pastaroji zinute gavosi vienoje, nes isstrine citatos skliautai

Sekmes darbuose
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 10, 22:20)
blink.gif siaubas kiek "knysalynes"... gerai kai moderatoriai turi tiek daug laisvo laiko, kad visa
si balagana sutvarkyt  doh.gif  doh.gif  as ko gero is vis panaikinciau sita tema... uztenka ieskanciu temos - kas iesko paraso, o jau mes pasiulom smile.gif

Laiko turim ne daugiau negu Jūs biggrin.gif Temos sumanymas buvo kilnus. tai buvo noras padėti parduoti užsilikusius darbus. Žinutės sąžiningai buvo netikrintos daugiau negu metai laiko, blush2.gif tad dauguma atsipalaidavo ir krovė visus iš eilės sukeptus savo darbus. Kitos išvis net nepasivargino parašyti kad daiktai jau parduoti. trečios aplamai padarė ją kaip vos ne savo asmeninę temą. Be galo pikta kai sukelia vos ne 20 ar 30 darbų doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Defliune @ 2012 12 11, 09:23)
Atsiprasau uz tokius sutrukdymus
Zinutes rasau atskiruose, bet kai viena po kitos eina, tai gaunasi "papildyta", turbut reikia pasivaikscioti ir kavos isgerti, kad sekanti zinute pasirodytu sekanciame lange. Stengiesi taisykliu laikytis, bet vis tiek visada ne taip...
O pastaroji zinute gavosi vienoje, nes isstrine citatos skliautai

Sekmes darbuose

Jeigu neklystu turi nariams praeiti 20 minučių kad dautųsi atskiros žinutės
Randu Jūsų dar vieną žinutę čia bet vėlgi nematau darbo. gal jis jau ištrintas nes prašymas yra g.gif
Atsakyti
Nikte, viskas gerai, visi darbai, kurie siuo metu yra, jie ir turi buti, aciu
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 12 11, 09:32)
Nikte, viskas gerai, visi darbai, kurie siuo metu yra, jie ir turi buti, aciu

Kitą kartą kai dėsit, įkelkit vieną darbą ir pastebėkit kada praeis 20 minučių. ir tada kelkit kitą 4u.gif
Atsakyti