QUOTE(Mililė @ 2012 12 10, 21:47)
Peržiūrėjau visą temą . Radau
5 aktyvius skelbimus, žinutės 104, 107, 132, 139 ir 171. Kur 6
Man žinučių skaičius nesutampa. Pirmą žinutę aš matau 309 o Jūs tik 104. tai ar bent įsivaizduojate koks kiekis temoje yra žinučių? Negi taip sunku sudėti nuorodas? Manau kad kiekvienai narei savo žinutes surinkti yra daug lengviau. Jūsų žinutės yra
309
320. Ją ištrinti paprašėte tik Vakar, 23:21 taigi kai dariau statistiką ji vis dar buvo aktyvi, tad įskaičiuojam į bendrą sąrašą. Jeigu pamiršote apie tai, palikau Jūsų žinutę laikinai
čia kad matytumėt jog tikrai nieko neišsigalvoju.
381
399
462 O kaip suprasti pasakymą kad 5 darbai? Vien šioje nuotraukoje matau 4 skirtingus. Jeigu 5 darbai tai 5. Jeigu į vieną nuotrauką sudedate ką turite tai dar nereiškia kad tai galima. temoje ne daugiau kaip 5 aktyvūs darbai. Aš ir taip jau pažiūrėjau pro pirštus ir kaip atskirus daiktus pažymėjau tik kojines ir pirštines. O jeigu būčiau skaičiavusi sąžiningai, toli gražu nebūtų 6 darbai
-----------
Žinučių skaičius rašau sau, nes man taip lengviau susigaudyti temoje
Papildyta:
QUOTE(Defliune @ 2012 12 10, 21:54)
Sveiki, bet savo darbus radau tik 5 ???
Prasau istrinti antra darba - Afrika
parduoda
Aciu
http://www.supermama...?...&p=58990031
Jums ir moderatorė Naktibalda yra sakiusi kad dėti daiktus reikėtų į atskiras žinutes. mes kiekvieną ištrintą daiktą ir Jūsų prašymą ištrinti pasiliekame administracijai kaip įrodymą kad nieko neišsigalvojome. Kai suplakate daiktus į vieną žinutę, apsunkinate mums darbą, tada turime daryti "printscrenus" ir t.t. nu negi taip sunku neskelbti vienoje žinutėje?
Taip, pataisau kad pas Jus 5 darbai ir viešą įspėjimą išimu.
Duotoje nuorodoje tokio darbo nėra