Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Naktibalda @ 2012 11 26, 13:29)
atsiprašom, nepamatėm  ax.gif . Įkėliau  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2012 11 25, 23:06)
Aš nesutinku. Tema galėtų būti skirta ne tik užsistovėjusiems, bet ir naujiems darbams parodyti (kaip dažnai ir buvo). Limitas gali būti (gal ir turėtų).
Paprasčiausiai skubantys ir mažai laiko turintys potencialūs pirkėjai nesiknaisioja po visą rankdarbiu temą, kad kažką rasti... Aš visada peržiūrėdavau "Laisvų darbų tema", bet labai retai užsuku į kiekvienos narės atskirai temą, kur neaišku kokie ir kiek laiko stovintys darbai ar naujų iš vis nėra... Sakykim taip - "Laisvų darbų tema" labai pagyvino Rankdarbių skiltį, gaila, kad jos nebeliko.

Trukt už vadžių vėl iš pradžių.... Jūsų teisė nesutikti, bet taisyklės galioja visiems nariams ir jų švelninti artimiausiu metu neketinama. 4u.gif

Dabar antra savaitė laiko bandau suvesti šios temos statistiką. Atrodo kas čia tokio, bet Jūs matote tik labai mažytę dalelę jos. Kad ir paprastas pavyzdys: šį savaitgalį panaikinau nežinau kiek skelbimų nes neberodė nuotraukų. O kuri narė pasivargina pažiūrėti ar su jos skelbimais viskas tvarkoje? Kartais atrodo kad ši tema reikalinga tik moderatorėms, bet išties ji suteikia daug patogumo įsigyti norimą daiktą ar ieškant dovanos bigsmile.gif
Atsakyti

I "Laisvu darbu" tema reiktu kelti po max 1-2 darbus, kurie jau padaryti kaip laisvi, ir jau uzsilike, kuri laika neparduoti

o ne taip,kad padarome nauja darba ikeliam i savo tema ir iskart skubam ikelti i laisvu darbu tema...

tema "Ieskome, kad pagamintu" manau aktualesne tema, nei kad "Laisvu darbu" tema.. cia mano tokia nuomone rolleyes.gif

vat perziurejau viena puslapi ir yra ikeltas darbas, kuris kaip ir turi/turejo uzsakova o ne kaip laisvas smile.gif ..arba koks vardinis darbas bet prierasas - gali buti su kitu vardu lotuliukas.gif .. nu ir tt smile.gif

tad kai taip elgiames nieko nuostabaus, kad tema nuolat uzrakinama biggrin.gif

Atsakyti
Jei nebūtų sunku, atnaujinkit mano temukę prie Dekupažo , ji ČIA, mat ten dabar nuoroda į jau negaliojančią 4u.gif
Atsakyti
Prašau ištrinkite mano temą http://www.supermama...;#entry59486990, nes su užsakymais daugiau nedirbsiu. Taip pat išimkite nuorodą iš sąrašo. Ačiū
Atsakyti
Laba diena
Prašau ištrinti mano temą http://www.supermama...howtopic=684981 , taip pat ir iš sąrašo temoje "ieškome kas pagamintų"
Reikia "prašišluoti" prieš Kalėdas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
prašau įtraukti mano temą
http://www.supermama...;#entry59616276

į susistemintą sąrašą temoje "Ieškome kas pagamintų" prie siuvimo

Ačiū.
Atsakyti
Į sąrašą norinčias įtraukiau, pasitikrinkit ar gerai 4u.gif

Iš sąrašo taip pat ištryniau 4u.gif

Tik labai gaila dėl tokio Esprit sprendimo, nes darbai išties nerealūs yra rolleyes.gif

Kaip pastebėjot kad keletą temų patvirtinau kur trūksta vieno kažkurio punkto. Labai tikiuosi, kad nereikės trinti tokių temų, o antroje žinutėje rasiu ko trūksta. Tiesiog serga mano vaikai, tad nesu garantuota kad galėsiu kasdien prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2012 10 05, 08:17)
Prašau įtraukti mane ir mano temą į rankdarbiautojų sąrašą temoje "Ieškome kas pagamintų", skyrelyje mezgimas/nėrimas.
Jei įmanoma, galima net tiesiai šviesiai parašyti - kepurės, šalikai, pirštinės.
Dėkuj  4u.gif

Labai gaila, bet mano temos šiame sąraša 2 mėnesius dar nėra... Ar galėčiau žinoti, už kokias nuodėmes? Per tą laiką jau ir tema visai į pabaigą, bet vistiek norėčiau žinoti priežastis.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2012 12 05, 11:33)
Labai gaila, bet mano temos šiame sąraša 2 mėnesius dar nėra... Ar galėčiau žinoti, už kokias nuodėmes? Per tą laiką jau ir tema visai į pabaigą, bet vistiek norėčiau žinoti priežastis.

per neapsižiūrėjimą unsure.gif tikrai ne iš blogos valios, jeigu pamirštam- garsiai sakykit ir priminkit 4u.gif
Atsakyti
Laisvų darbų tema laikinai uždaryta iki baigsiu sutvarkyti 4u.gif

Galit pačios pasiūlyti nuobaudas toms narėms kurios nesilaiko taisyklės jog kelti tik 5 darbus. nekalbu apie nares kurios galbūt įkėlė 6 darbus. Galima nurašyti tai neapsižiūrėjimui. Bet išties pikta kai randi po "niolika" pridėtų darbų ir nėra nė vienos žinutės apie ištrynimą.
Galbūt nedrąsu rašyti temoje, tuomet galite parašyti man až ir viskas bus apsvarstyta. O kol nesugalvosim ką daryti su nesilaikančiomis taisyklių, tema liks uždaryta. smile.gif
Atsakyti
Toms kurios nesilaiko taisykliu, turi buti uzdrausta koki menesiuka kita kelti laisvus darbus
Atsakyti