Gal kas pasikeitė, nauja RNKDARBIUOSE tema būdavo patvirtinta per 2-3 dienas...dabar laikiu savaitę
Pastebėjau, kad mano temutės nėra sąraše, noriu ten patekti
Noriu glausti prie velenčių merginų, VELTINIS grupėje, mano tema- http://www.supermama...;#entry59330201
Ačiū
Noriu glausti prie velenčių merginų, VELTINIS grupėje, mano tema- http://www.supermama...;#entry59330201
Ačiū
Man labai patiko/nka tema "Laisvų darbų tema" Ir niekaip nesuprantu, kam toks griežtumas. Tegul merginos, turinčios temeles, rodosi laisvus darbus ir pardavinėja...
Pabaigus tema, sukurti naują, o seną nuleisti žemyn. Kai pasieks dugną trinti...
Pabaigus tema, sukurti naują, o seną nuleisti žemyn. Kai pasieks dugną trinti...
Griežtumas yra tam, kad būtų lygybė.
Tema yra skirta UŽSILIKUSIEMS darbams parduoti. Visa ką turite galite pardavinėti savo asmeninėje rankdarbių temoje.
O koks būtų šios temos tikslas? Kam tada asmeninės temos skirtos? Pasvarstykim: viena papuošalus gaminanti narė sukeltų 50 auskarų, kita dar 30? Dvi dienos ir tema perpildyta. O kas sutikrins kurie darbai parduoti o kurie ne? Jau ir dabar sužiūrėti yra darbo iki kaklo. Tad daugiau būtų fiziškai neįmanoma.
Tema yra skirta UŽSILIKUSIEMS darbams parduoti. Visa ką turite galite pardavinėti savo asmeninėje rankdarbių temoje.
O koks būtų šios temos tikslas? Kam tada asmeninės temos skirtos? Pasvarstykim: viena papuošalus gaminanti narė sukeltų 50 auskarų, kita dar 30? Dvi dienos ir tema perpildyta. O kas sutikrins kurie darbai parduoti o kurie ne? Jau ir dabar sužiūrėti yra darbo iki kaklo. Tad daugiau būtų fiziškai neįmanoma.
Aš tik dabar pastebėjau, kad galima prašyti, jog tavo tema būtų įtraukta į "Ieškome, kas pagamintų". tad aš irgi norėčiau, kad manąją temą įtrauktumėte prie mezgimo ir nėrimo (tiksliau ten kur kepuryčių ieško )
mano tema čia:
http://www.supermama...howtopic=848614
dėkui
mano tema čia:
dėkui
QUOTE(Niktė @ 2012 11 24, 13:24)
Griežtumas yra tam, kad būtų lygybė.
Aš nesutinku. Tema galėtų būti skirta ne tik užsistovėjusiems, bet ir naujiems darbams parodyti (kaip dažnai ir buvo). Limitas gali būti (gal ir turėtų).
Paprasčiausiai skubantys ir mažai laiko turintys potencialūs pirkėjai nesiknaisioja po visą rankdarbiu temą, kad kažką rasti... Aš visada peržiūrėdavau "Laisvų darbų tema", bet labai retai užsuku į kiekvienos narės atskirai temą, kur neaišku kokie ir kiek laiko stovintys darbai ar naujų iš vis nėra... Sakykim taip - "Laisvų darbų tema" labai pagyvino Rankdarbių skiltį, gaila, kad jos nebeliko.
QUOTE(milereta @ 2012 11 25, 23:06)
Aš nesutinku. Tema galėtų būti skirta ne tik užsistovėjusiems, bet ir naujiems darbams parodyti (kaip dažnai ir buvo). Limitas gali būti (gal ir turėtų).
Paprasčiausiai skubantys ir mažai laiko turintys potencialūs pirkėjai nesiknaisioja po visą rankdarbiu temą, kad kažką rasti... Aš visada peržiūrėdavau "Laisvų darbų tema", bet labai retai užsuku į kiekvienos narės atskirai temą, kur neaišku kokie ir kiek laiko stovintys darbai ar naujų iš vis nėra... Sakykim taip - "Laisvų darbų tema" labai pagyvino Rankdarbių skiltį, gaila, kad jos nebeliko.
taigi aiškiai Niktė pasakė, kam tada Jūsų asmeninės temos? Turite temas ir pardavinėkite darbus , kad ir šimtą vienetų.
taigi yra laisvų darbų tema , ar esama netinka?
laisvų darbų tema yra sekama, ir beveik šimtu procentu užtikrina, kad rodomas, esamas darbas yra . Patogumas iki negalėjimo, nes jei pamatytumėte kaip atrodo ši tema su jau parduotais darbais, pačios nusisuktumėte galvas. Dabar matote nulaižytą temą todėl ir atrodo, kad tema tai baikė lai kelia kas netingi... mėginom leisti pradžioje be limito tai tema prisipildė per dieną dvi , o gausa darbų ir jau nebeaišku ar dar jie laisvi. Kitaip nebus, bus tik taip
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 11 24, 16:28)
Aš tik dabar pastebėjau, kad galima prašyti, jog tavo tema būtų įtraukta į "Ieškome, kas pagamintų". tad aš irgi norėčiau, kad manąją temą įtrauktumėte prie mezgimo ir nėrimo (tiksliau ten kur kepuryčių ieško )
mano tema čia:
dėkui
mano tema čia:
dėkui
įtraukiau
QUOTE(Naktibalda @ 2012 11 26, 01:12)
Dabar jau yra. Tinka.
Prieš tai mažiausiai 2 dienas man jos nerodė... Tai ir pagalvojau - panaikinta, nes per daug vargo su ja...
QUOTE(milereta @ 2012 11 26, 08:19)
Dabar jau yra. Tinka.
Prieš tai mažiausiai 2 dienas man jos nerodė... Tai ir pagalvojau - panaikinta, nes per daug vargo su ja...
kartais vyksta tvarkymo darbai, ir taip atsitinka, kad ją kol tvarkome jos nematote . Ji bus manau dar ilgai, kol kas merginos gan tvarkingai ja naudojasi.
QUOTE(medlink @ 2012 11 26, 12:25)
Sveiki, buvau prašiusi, bet kol kas manęs sąraše nėra... Laukiu, kol įkelsite
atsiprašom, nepamatėm . Įkėliau