Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Niktė @ 2011 07 18, 10:30)
Jūs už parašą turėjote du asmeninius įspėjimus. Kadangi parašo savo vistiek neitvarkėte, Jums buvo apribota redaguoti parašą galimybė.  4u.gif

Aš jį susitvarkiau iškart po įspėjimo. Jeigu Jums vistiek atrodo, kad jis komercinis , kam tada laikyt g.gif -panaikinkit parašą su visom prieigom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 18 liepos 2011 - 10:43
QUOTE(baltė @ 2011 07 03, 23:28)
Tai jei parašas yra geras nėra nei kainų, nei kontaktų, kam jam bus taikomi ribojimai? Ar galima tai sužinoti ar irgi tik tarybos reikalas?

Pakartoju, nes matau, jog su savim pasikalbėjau, o juk gale sakinio yra klaustukas.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 07 18, 21:50)
Pakartoju, nes matau, jog su savim pasikalbėjau, o juk gale sakinio yra klaustukas.

Jeigu už parašą nėra skirta įspėjimų , jo galimybių niekas neapriboja. Jeigu yra du įspėjimai ir narys vis tiek nesitvarko parašo, tuomet jam apribojama galimybė naudotis parašo funkcija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 18, 11:43)
Aš jį susitvarkiau iškart po įspėjimo. Jeigu Jums vistiek atrodo, kad jis komercinis , kam tada laikyt g.gif -panaikinkit parašą su visom prieigom smile.gif

Jeigu būtumėte susitvarkiusi iškarto, tuomet galimybė redaguoti parašą nebūtų apribota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 07 18, 22:33)
Jeigu būtumėte susitvarkiusi iškarto, tuomet galimybė redaguoti parašą nebūtų apribota  smile.gif

doh.gif , tai kaip tada neturėdama prieigos prie parašo aš jį pakeičiau į dabartinį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 19, 12:59)
doh.gif ,  tai kaip tada neturėdama prieigos prie parašo aš jį pakeičiau į dabartinį  unsure.gif

Jūs 2 įspėjimą už parašą gavote 2011 03 22, o apribotos parašo galimybės yra nuo 2011 04 01 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 07 19, 15:38)
Jūs 2 įspėjimą už parašą gavote 2011 03 22, o apribotos parašo galimybės yra nuo 2011 04 01  smile.gif

Vistiek nesuprantu už ką? Už dabartinį parašą?
Puikiai prisimenu koks buvo parašas gaunant antrą įspėjimą: "Dalelė mano veikinėjimų asmeniniame tinklalapyje topsecret.gif "
Sunkiai supratau kas negerai, bet lyg ir supratau... Tą pačią dieną aš jį ir pakeičiau smile.gif
Mane labiausiai stebina, kad galimybė redaguoti atimta, o mano "komercinis/reklaminis" parašas egzistuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 07 18, 21:33)
Jeigu už parašą nėra skirta įspėjimų , jo galimybių niekas neapriboja. Jeigu yra du įspėjimai ir narys vis tiek nesitvarko parašo, tuomet jam apribojama galimybė naudotis parašo funkcija  4u.gif

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o kodel uzdaryta laisvu darbu tema? ar cia laikina?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 14, 09:58)
Sveikutes 4u.gif o kodel uzdaryta laisvu darbu tema? ar cia laikina?

Atsakymas yra čia 4u.gif
Atsakyti
Ar nebutu gaima sukurti svarbiu temoje dar vienos skirtos labdarai? Noreciau skirti savo dirbinuku pardavimui, kuriu visus pinigelius aukociau SM vaiku paramos skyreliu autorems. Pirkejas matytu koks darbelis parduodamas, kokia suma ir kuriam konkreciai vakuciui butu pervesti tie pinigeliai kaip parama... Tuo paciu gal noretu ir savarankiskai prisideti prie pagalbos prasanciai mamai ir jos mazyliui, nes daugelis praleidzia tokias temas, kad nesiskaudinti, nesigadinti nuotaikos ir panasiai... Sita tema grynai komerciska ir tikrai butu neblogai apjungti tokias dvi idejas kaip "auksarankiu' darbu pardavima ir "auksasirdziu" parama patiems maziausiems.

Temoje detume darbus, ivardintume kainas ir idetume nuoroda temukes kuriai pervestume visa uz darbeli gauta suma. Kiekviena galetu rinktis kam pervedama tokia parama, pirkejos galetu sisipazinti su istorijom, o paramos gavejos manau dziaugtusi kad supermamos yra ne tik auksiniu ranku, bet is auksines sirdies...

Atsakyti
o as pasikartosiu ir pasiulysiu sisteminti rankdarbiu skyrelio skelbimus...pirkejui butu zymiai paprasciau rasti tai ko nori...
o dabar kai biseris,dekupazas,mezginiai suplakta i viena labai nepatogu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 09 18, 11:44)
Ar nebutu gaima sukurti svarbiu temoje dar vienos skirtos labdarai?

esam darę vieną panašią temą narei a.a Ugn*Inei, manau pasitvirtino, bet ten buvo vienas gavėjas, o kaip suprantu pasiūlyme gavėjas būtų, bet kuris pasirinktas narys...jau kebloka, nes tas toks pinigų rinkimas, kur kažkas kažkur vaikšto po forumo "vėliava" ir kurio negali kontroliuoti kažin ar bus įmanomas g.gif , ir šiaip pinigų rinkimas be administracijos palaiminimo forume negalimas..., todėl galim pažadėti, kad tai bus svarstoma, o ar tai bus patvirtinta pažadėti negaliu.

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 18, 22:58)
o as pasikartosiu ir pasiulysiu sisteminti rankdarbiu skyrelio skelbimus...pirkejui butu zymiai paprasciau rasti tai ko nori...
o dabar kai biseris,dekupazas,mezginiai suplakta i viena labai nepatogu... verysad.gif

kol kas tokių pakeitimų nenumatyta. Be to yra pirmoje žinutėje susisteminti nariai kas ką gamina, padaryta Jūsų patogumui, tačiau turbūt niekas ja nesinaudoja?

http://www.supermama...howtopic=755206

Atsakyti