as del moderatores komentaro laisvu darbu temoj...
"ar sunku perskaityti temos taisykles? dar vienas pažeidimas temą rakinsiu. Ypač liečia naujokus. Atsiverčiat taisykles ir perskaitote kas gali į šią temą kelti savo darbus. Skelbimas taip pat turi tam tikras taisykles, privalomi punktai turi būti skelbime. "
tai senbuves tu taisykliu laikosi ir saziningai viska daro, o tos kurios uzeina, paraso savo skelbima ir daugiau cia nebeuzsuka joms tai dzin kad Jus tema uzrakinsit...
O ką siūlote daryti? Jau ir taip temoje kasdien po kelis kartus, po kiekvieno naujo komentaro lekiam vis žiūrėti kas kelia darbus, ar nepažeistos temos taisyklės. Yra ir senbuvių kurios toli gražu ne po 5 darbus kelia. Ar vienai temai ne per daug dėmesio? Mes kaip su kuoka turim stovėti ir stebėti kiekvieną temoje pasisukimą. Tema gyvuoja 2 metus, bet kaip niekas neišmoko skaityti 1-mos temos žinutės, taip neišmoko. Kaip aš savo vaikams sakau kantrybė yra dorybė, bet ir ji turi ribas
QUOTE(Padangele @ 2012 10 23, 01:02)
tai jei Jūs darote viską pagal taisykles tai šis įspėjimas Jūsų neliečia .
kurį laiką su Nikte turėjom ribotą laiką SM, vakar kaip atėjau pasižiūrėti į laisvus darbus užtrukau keletą valandų kol išvaliau temą nuo netinkamų skelbimų. Taip ši tema privilegija kas turi temas, ir suprantu, kad ji reikalinga, tai jei jau taip ant mūsų "piktaujate" kuomet pamatot netinkamą skelbimą parašykit asmeninę žinutę nedrausmingai narei, kad pasiskaitytų temos taisykles . Nes tikrai stengiamės, kad pirkėjas lengvai rastų laisvą darbą, pavartęs temą tikrai žino,kad jis toks yra , tema itin tvarkinga ir informatyvi. Deja senbuvės taip pat ne visai laikosi taisyklių, pvz. nėra kainų, siuntimo kaštų ir panašiai( tokius trinam skelbimus kaip neinformatyviais)... tai karts nuo karto praverčia ir senbuvėms pasiskaityti .
QUOTE(Niktė @ 2012 10 23, 07:17)
O ką siūlote daryti? Jau ir taip temoje kasdien po kelis kartus, po kiekvieno naujo komentaro lekiam vis žiūrėti kas kelia darbus, ar nepažeistos temos taisyklės. Yra ir senbuvių kurios toli gražu ne po 5 darbus kelia. Ar vienai temai ne per daug dėmesio? Mes kaip su kuoka turim stovėti ir stebėti kiekvieną temoje pasisukimą. Tema gyvuoja 2 metus, bet kaip niekas neišmoko skaityti 1-mos temos žinutės, taip neišmoko. Kaip aš savo vaikams sakau kantrybė yra dorybė, bet ir ji turi ribas
tai uzdekit koki slaptazodi norint ideti skelbima ir ji duokit tik toms kurios turi temas... manau galima rasti koki nors "technini " sprendima
QUOTE(Padangele @ 2012 10 23, 09:45)
tai uzdekit koki slaptazodi norint ideti skelbima ir ji duokit tik toms kurios turi temas... manau galima rasti koki nors "technini " sprendima
ši tema yra mūsų su Nikte geranoriškumo iniciatyva ji gyvuos su sąlyga, kad bus kuruojama itin atidžiai. Tikrai niekas forumui netaikys techninių sprendimų dėl šios vienos temos. Gaila kad niekaip neišeina Jums paaiškinti... geriausias sprednimas techniškai būtų, kad jos nebūtų visai tai ir bėdų nebūtų . Todėl turėkim ir džiaukimės, kad ją turime, o ne priekaištaukime ar ne...
Papildyta:
QUOTE(alinukas29 @ 2012 10 18, 16:20)
Sveiki,aš irgi norėčiau turėti čia savo temelę bet nežinau nuo ko pradėti nes šiaip paprastai čia neina užsiregistruoti,gal galite padėti?
pirmiausiai turite aktyviai dalyvauti forume ir turėti 100 žinučių. Čia yra taisyklės ką turėtumėte toliau daryti
http://www.supermama...howtopic=648852
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 06, 11:29)
Mergaitės mano tema ne ten patalpinta
Neįsivaizduoju kaip dėl vienos temos reikėtų dėti slaptažodžius. Visų pirma forume temų ne šimtas ir toli gražu ne tūkstantis. Tad dėl vienos temos tikrai niekas net nesvarstys galimybės ir nesikreips į programuotojus, kad būtų galima kažkokias tai sankcijas pritaikyti. Net nežinau kaip tai turėtų vykti. Pagal žinučių parašymą? bet ir temos tvirtinamos nuo 100 žinučių, o dažnai narės pagudrauja ir susirenka spamu. tada prieš tvirtinant temas einu paskui ir kiekvieną žinutę tiriu ir jeigu ji tinkama skaičiuoju. Būna kad liepiu iš naujo žinutes rinktis, arba tiesiog adminės sumažina.
Dalinti slaptažodžius? O kas bus tikras kad senesnės narės jų neatskles kitiems nariams?
Ši tema, kaip Naktibalda ir minėjo, yra iš mūsų gražių norų. Ji ir gyvuos tol, kol mes ja tikėsim, kol norėsim kad ji būtų, ir neatsibos kaskart trinti skelbimų kurie yra netinkantys.
Ir jeigu matot kad netinkamas skelbimas, galit ir mums parašyti. Jeigu až pilna, visuomet žinutes galite palikti e.pašte nikte.sm@gmail.com
Ir tikra tiesa, kad narės pajutusios jog mes mažiau aktyvios. Nieko, man kursai baigsis iki lapkričio galo, tad tada ir bus griežčiau viskas prižiūrima, tiek "Laisvų darbų tema", tiek asmeninės temos ar parašai
Papildyta:
O kur ji patalpinta? Aš jos net nematau
Dalinti slaptažodžius? O kas bus tikras kad senesnės narės jų neatskles kitiems nariams?
Ši tema, kaip Naktibalda ir minėjo, yra iš mūsų gražių norų. Ji ir gyvuos tol, kol mes ja tikėsim, kol norėsim kad ji būtų, ir neatsibos kaskart trinti skelbimų kurie yra netinkantys.
Ir jeigu matot kad netinkamas skelbimas, galit ir mums parašyti. Jeigu až pilna, visuomet žinutes galite palikti e.pašte nikte.sm@gmail.com
Ir tikra tiesa, kad narės pajutusios jog mes mažiau aktyvios. Nieko, man kursai baigsis iki lapkričio galo, tad tada ir bus griežčiau viskas prižiūrima, tiek "Laisvų darbų tema", tiek asmeninės temos ar parašai
Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 23, 11:20)
Mergaitės mano tema ne ten patalpinta
O kur ji patalpinta? Aš jos net nematau
QUOTE(Padangele @ 2012 10 23, 09:45)
dėl vienos temos viską tvarkyt..... Pastebėjau, kad net kai kurios senbuvės deda daugiau nei po 5 skelbimus, neparašo kainos (kad neduok die sužinotų kitos auksarankės), pašto išlaidų, miesto...
Beje mačiau ir vienos iš auksarankių paraše nuorodą į laisvų darbų albumą, kurio turėt negalima.
Tai ko norėt iš naujokų, jei senbuvės vis apeina tas taisykles?
Niktė supiks vieną dieną, ir nebeliks šitos temos Visiem bus ramu.
Aš tai stebiuos moderatorių kantrybės
tai as ne programuotoja ka as zinau kaip vyksta slaptazodzio uzdejimas bet gi klauset "ka siulot"? tai pasiuliau
QUOTE(Niktė @ 2012 10 23, 12:08)
ji patalpinta "ieškome kas pagamintų"
Rankų darbo foto albumai- knygelės
irmulia ir jos tema čia
kristi13 ir jos tema čia
saulyte2 ir jos tema čia
o turėtų būtį "Rankų darbo lėlės"
Saulyte2 , pataisiau
Kol aš čia būsiu moderatore, tema tikrai bus. Taškas Ji palikta Jūsų pasiūlymams, pastebėjimams, galiausiai jeigu kyla klausimų o až perpildyta galima čia palikti savo klausimus ir jeigu negaliu aš, atsako kita moderatorė Ne visada yra glimybė kiauras dienas mirkti internete
Dėl laisvų darbų temos... svarsčiau galimybę, kad įkelti į temą žinutes galėtų tik moderatorės, o visą kitą laiką ji būtų užrakinta. Bet... tikriausiai ne... visų pirma až prisipildo ir taip gana greitai, tai dėl kiekvieno darbo įkėlimo ar pašalinimo neįsivaizduooju kiek ji galėtų laikyti. Kitas niuansas, jeigu tarkim aš keliu žinutes, bijau kad narės dėl darbų pradės man rašyti. Daugelis narių pamatę patinkantį daiktą, apačioje dažniausiai spaudžia po profiliu "až". Tad bijau kad tas moderatorius kuris įkėlinės liks apsunkintas bereikalingomis žinutėmis
Nikte