Norėčiau, kad temoje "Ieškome kas pagamintų" būtų įtraukta ir mano tema prie Veltinio
Tema ,,Vilnelės karalystėje''
Nikas Karalyste
Ačiukas
Sveiki,kažko man sunkiai kuriasi ta nauja tema pirmą tai be galerijos kūriau,paskui pasitaisiau ir bandziau antrają kurti tik dabar neaišku ar viskas gerai,per kiek laiko užtvirtina arba atmeta?ir ar tą praneša ..atsiprašau ,kad trukdau bet man tikrai tamsus miškas ,juolab pirmą kartą
Sveiki,
gal vertėtų sudėti nuorodas "Juodojo sąrašo" prie Skelbimų skyrelio. Dabar gaunasi, kad juodi sąrašai yra keli, o apgavikių pavardės kartojasi. Pvz. aš tik dabar sužinojau, kad yra daugiau sąrašų.
Pasiūlymas: visus Juoduosius sąrašus susieti nuorodomis. Ačiū.
gal vertėtų sudėti nuorodas "Juodojo sąrašo" prie Skelbimų skyrelio. Dabar gaunasi, kad juodi sąrašai yra keli, o apgavikių pavardės kartojasi. Pvz. aš tik dabar sužinojau, kad yra daugiau sąrašų.
kazkur anksciau buvo SM mainu rankdarbiais tema,ar vis dar ji yra?kur ja rasti?
QUOTE(RamCamCam @ 2012 09 24, 21:17)
Sveiki, įtraukite mane prašau į temą "Ieškau kas pagamintų":
į naują "STIKLO DEKORAS" - "AlfaLi stiklo dekoras" Ramcamcam
į esančią temą "PAVEIKSLAI" - Ramcamcam
į naują "STIKLO DEKORAS" - "AlfaLi stiklo dekoras" Ramcamcam
į esančią temą "PAVEIKSLAI" - Ramcamcam
nesupratau kur Jus įkelti . Priminius sąraše galite būti tik vieną kartą
QUOTE(kanapecia @ 2012 09 27, 12:51)
Sveiki,kažko man sunkiai kuriasi ta nauja tema pirmą tai be galerijos kūriau,paskui pasitaisiau ir bandziau antrają kurti tik dabar neaišku ar viskas gerai,per kiek laiko užtvirtina arba atmeta?ir ar tą praneša ..atsiprašau ,kad trukdau bet man tikrai tamsus miškas ,juolab pirmą kartą
Niktė tvirtina temas, manau artimiausiu metu peržiūrės ir tuomet praneš kas negerai arba patvirtins
QUOTE(Viotinola @ 2012 09 29, 13:23)
Sveiki,
skelbimų lentoje yra visai kitokio pobūdžio tema. Čia yra rankdarbiams skirta. Todėl plakti viską į vieną nėra jokios prasmės, nes tai visiškai skirtingi dalykai
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 09 30, 14:01)
kazkur anksciau buvo SM mainu rankdarbiais tema,ar vis dar ji yra?kur ja rasti?
čia
http://www.supermama...amp;hl=barteris
Prašau pakeisti nuorodą į mano temą skyrelyje "Ieškome kas pagamintų, Susisteminta auksarankių paieška" "Mezgimas,nėrimas" į naują nuorodą Ačiū
ir mano temuke gal įtrauktumeteį paieškos sąrašiuką.papuošaliukai http://www.supermama...;#entry58479007