Aš taip pat norėčiau būti įtraukta į sąrašus, kur ieško kas pagamintų... Dekupažas VasareV ir jos tema čia Mezgimas, nėrimas VasareV ir jos tema čia Ačiū
Galbūt galėtumėte įtraukti ir mane į temą "Ieškome kas pagamintų" prie deginti medžio darbai , mano puslapiukas: http://www.supermama...howtopic=840336 Iš anksto dėkoju
Norėjau paklausti, kodėl netvirtinama mano tema? darbų galerija ta pati, visi parašymai tokie patys, nes nukopinau kad ko nepamirščiau....dar persitikrinau. Gal užkliuvo komentarai mano fotki albumėlyje? negi ir dėlto esu kalta??? aš juos ištryniau. Jei dar kas netinka, tiesiog gal aš pati jau čia nebetinkama?
Į susistemintą sąrašą galima būti įtrauktai tik vienoje skiltyje, tad prašymai kur nurodytos kelios skiltys į kurias norite būti įrašytos, nebus išpildyti. Nurodykite tiksliau.
Atsakymo ar temos patvirtinimo gali tekti palaukti, nes Naktibalda atostogauja, nuo penktadienio aš taip pat išvažiuoju. Atsiprašome už nepatogumus.
Į susistemintą sąrašą galima būti įtrauktai tik vienoje skiltyje, tad prašymai kur nurodytos kelios skiltys į kurias norite būti įrašytos, nebus išpildyti. Nurodykite tiksliau.