Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 04, 13:48)
Gal zinote per kiek dienu (apytikriai) patvirtina temute? Nes kazkaip reikia susigaudyti ar tinkamai padariau, o jei ne taisyti padeti ...  : )

prisėsiu šiandien vis pribėgdama iki ryt ryto turėtumėte viso būti peržiūrėtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 06 04, 13:01)
prisėsiu šiandien vis pribėgdama iki ryt ryto turėtumėte viso būti peržiūrėtos  4u.gif

Ačiū už operatyvų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 04, 14:13)
Ačiū už operatyvų atsakymą  4u.gif

pas Jus labai didelės foto , ištmapo puslapį

merginos atkreipkite dėmesį kaip kuriate temas, turite kurti pagal numatytas taisykles

miestas,
šriftas LT raidėmis,
nuotraukų albumas,
bent keleto darbų nuotraukos

parašai turi atitikti taisykles, susitvarkykit merginos parašiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 06 04, 13:19)
pas Jus labai didelės foto , ištmapo puslapį

merginos atkreipkite dėmesį kaip kuriate temas, turite kurti pagal numatytas taisykles

miestas,
šriftas LT raidėmis,
nuotraukų albumas,
bent keleto darbų nuotraukos

parašai turi atitikti taisykles, susitvarkykit merginos parašiukus  4u.gif

Tiek vargau, atrodo mazinau per part.lt doh.gif , na bandysiu vel is naujo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 04, 19:57)
Tiek vargau, atrodo mazinau per part.lt  doh.gif , na bandysiu vel is naujo. unsure.gif

Jums patikslinau į až

merginos peržiūrėjau temas, kai kam atrašiau. Kadangi mano mažylis serga tai forume neužsibūsiu, todėl susimatysime tik rytoj ir tai nežinau kuriam laikui ir kada .
Atsakyti
Ačiū Naktibaldai už pavadavimą 4u.gif aciuks.gif

Temas vėl tvirtinsiu aš. Bet paprašysiu kantrybės, nes forumui dar labai daug laiko neturiu galimybės skirti. Jeigu neturite atsakymo kodėl tema nėra patvirtinta, vadinasi ji dar nėra peržiūrėta 4u.gif
Atsakyti
O ką daryti, jei temoje neberodo nuotraukų, o tik liko nuorodos ir jas paspaudus išmeta į neveikianti puslapį? g.gif
Atsakyti
Gal ir nešioj temoj rašau, bet kur dingo tema: Priemonės rankdarbiams? Niekur neberandu g.gif
Papildyta:
Tema priemonės rankdarbiams jau radau blush2.gif ax.gif seniai besilankiau toj temoj ir pamiršau kur ji besiranda, dar karta atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Primenu, kad temos su "vienadieniais" skelbimais netvirtinamos. pav. parduodu dvi nertas kepurytes. Taip pat netvirtinamos ir tos temos, kuriose norima parduoti rankdarbių medžiagas, pav. siuvinėjimui skirtus paveiksliukus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėjau paprašyti įdėti į susistemintų rankdarbių temą ir nuorodą į mano paveikslų temelę.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, ar galima ištrinti savo darbus kitų žmonių temose reklamuojančius asmenų pasisakymus, nėra labai malonu, kai teršia kitų žmonių temas savo darbų nuotraukomis, kainomis ir asmeniniais duomenimis... Pvz. cia COCOS pasisakymas mano temoje... ax.gif , o gal tokiu yra ir daugiau kitų žmonių temose.... Toks asmuo turėtų gauti įspėjimą.....
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti ar galima pakeisti Temos pavadinimą? smile.gif
Atsakyti