Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 05 31, 10:26)
o as pries smile.gif
man malonu skaityti kitu nuomone apie darbus savoje temoje,o kiti (perkantieji)gali susidaryti nuomone apie kitu pirkeju atsiliepimus ir pan.
beveik visos(o gal ir visos)auksarankes turi albumus,kuriu nuorodos yra ikeltos pirmame temos puslapyje-atsidarykit ir ziurekit,ten nera jokiu "grazu" ar pan...niekas neliepia kanisioti visu temos puslapių mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Aš esu prieš visokius balionėlius, šypsenėles ir kitokius dirbtinus savo temos kėlimo į pirmą psl. būdus. O tiek klientų, tiek kitų SM narių komentarai, pastabos manau yra reikalingos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 31, 10:11)
drinks_cheers.gif

Aš esu prieš visokius balionėlius, šypsenėles ir kitokius dirbtinus savo temos kėlimo į pirmą psl. būdus. O tiek klientų, tiek kitų SM narių komentarai, pastabos manau yra reikalingos wink.gif

tai kad pasiziurekit kas darosi, as cia kelias dienas turejau daugiau laiko ir pastebejau kas raso komentarus, vis tos pacios "etatines" komentatores, priraso "labai grazu" i koki 10 savo draugiu temu ir paskutini komentara i savo tema koki nors" vis dar laisvas tas ir anas..." cia jau net nebegrazu sakyciau.. manau moderatores turetu i tai atkreipti demesi..
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 05 31, 11:23)
tai kad pasiziurekit kas darosi, as cia kelias dienas turejau daugiau laiko ir pastebejau kas raso komentarus, vis tos pacios "etatines" komentatores, priraso "labai grazu" i koki 10 savo draugiu  temu ir paskutini komentara i savo tema koki nors" vis dar laisvas tas ir anas..." cia jau net nebegrazu sakyciau.. manau moderatores turetu i tai atkreipti demesi..

butent "etatines"
yra nemazai temu, kur is vis praktiskai nera tokio "tipo" komentaru (pvz pas mane lotuliukas.gif ) bet tai nereiskia kad negrazu ar pan, as pati to nemegstu, gal del to ir "etatiniu" pagyreju neturiu lotuliukas.gif verysad.gif unsure.gif

del parasu - pacios visos zinom ka darom, ka rasom ir ka dedam i tuos parasus, tai gal imkim ir rasykim cia viesai - bus savotiska savidrausme, jai matot kad parasas netinkamas - rasot i tema, ir visiems ramu, nereiktu to laikyti kaip skundimo, pavydo, konkurencijos ir pan., tai normalu ir taisykles visiems lygios..

as kartais beklaidziodama irgi sio to pastebiu, bet jai tai nereiksminga, gal ziopla "klaida" galima i AZ tam zmoguciui parasyt, o jai tai matosi kad tycia, pyktybiskai ar galvojama kad esu gudresnis uz kitus - tai reikia rasyti moderatorei ir tiketis kad jie imsis priemoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 31 gegužės 2012 - 10:58
QUOTE(Padangele @ 2012 05 31, 11:23)
tai kad pasiziurekit kas darosi, as cia kelias dienas turejau daugiau laiko ir pastebejau kas raso komentarus, vis tos pacios "etatines" komentatores, priraso "labai grazu" i koki 10 savo draugiu  temu ir paskutini komentara i savo tema koki nors" vis dar laisvas tas ir anas..." cia jau net nebegrazu sakyciau.. manau moderatores turetu i tai atkreipti demesi..

zinot,as kas kiek laiko,vis uzbegu pasiziuret i "kolegiu",t.y. panasiai rankdarbiaujanciu merginu temas,ir palieku ten komentarus,pagyrimu,konkreciai tiems darbams,kurie man patiko,ir nezinau rimtos priezasties,kodel to netureciau daryti bigsmile.gif
ir nesuprantu kodel jums del to taip skauda sirdi? bigsmile.gif
jei ko ieskote,eikit tiesiai i albumus/galerijas smile.gif
jau cia toks nusizengimas lotuliukas.gif

del balioneliu ir dirbtinio to paties zmogaus temos kelimo-sutinku-tai blogas dalykas ir tikrai nervina smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal būtų galima temoje "Ieškome, kas pagamintų" prirašyti pirmame pusl. ir mano temą, prie mezgimo ir nerimo?
Mano tema:
va čia
Atsakyti
Sveiki, ir as labai laukiu temos patvirtinimo (nuo 05.29). Jei kazka surasiau neteisingai, gerai butu zinot... ax.gif
Atsakyti
merginos paroje trūksta man valandų blush2.gif , bet rankdarbių skiltis nuplanuota šį savaitglį susitvarkyti 4u.gif Tikrai pasistengsiu viską susžiūrėti ir atsakyti, jei ne kiekvienai asmeniškai tai čia temoje parašysiu 4u.gif . Ačiū už kantrybę ir supratimą smile.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu blush2.gif
Ar galima/imanoma pakoreguoti dar nepatvirtintos temos pavadinima?
Aciu uz kantrybe, atsakant i kvailus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 06 02, 14:01)
Gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu  blush2.gif
Ar galima/imanoma pakoreguoti dar nepatvirtintos temos pavadinima?
Aciu uz kantrybe, atsakant i kvailus klausimus  4u.gif

galima, parašykite čia, arba man el.paštu, nes až dar nepatikrinau visos, ir galite ten netilpti ax.gif

kvailų klausimų nebūna mirksiukas.gif , jei kažkas neaišku geriau paklausti, nei graužtis, kad nepaklausei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 06 02, 14:16)
kvailų klausimų nebūna  mirksiukas.gif , jei kažkas neaišku geriau paklausti, nei graužtis, kad nepaklausei  4u.gif

drinks_cheers.gif uzsigrauzciau negyvai, jei nebuciau paklausius lotuliukas.gif
parasiau Jums email, tikiuosi tilpau ten smile.gif
aciu
Atsakyti
sveikos, kol kas suk4liau 5 s1ra61 norin2ias.
Atsakyti
Gal zinote per kiek dienu (apytikriai) patvirtina temute? Nes kazkaip reikia susigaudyti ar tinkamai padariau, o jei ne taisyti padeti ... : )
Atsakyti