QUOTE(estetė @ 2012 03 21, 18:57)
Sveiki,
Noriu sužinoti kas konkrečiai netinka mano paraše? Nes II.12 punktas platus.
Pakoregavau savo albume informaciją, bet nesu tikra, gal paties parašo tekstas blogas?
Pažiūrėjau vienos dalyvės parašą, tai spustelėjus nukreipiama į svetainę, kur net kainos surašytos. Gal tai mokama paslauga?
Jau iš viso nebeleidžia man parašo uždėti. Tik ryte gavau įspėjimą, o vakare, nespėjus išsiaiškinti, nebeleidžia iš viso dėti.
Paraše negali būti jokių užuominų apie rankdarbių pardavimą. Vadinasi jokių kainų, kontaktų, email, laisvų darbų... Mes tai traktuojame kaip skelbimą, o skelbimai forume draudžiami. pas Jus paraše buvo laisvi darbai.
Pirmą įspėjimą gavote dėl parašo buvau skyrusi aš 2010 11 26, 20:06 tąkart jeigu Jums kilo klausimų apie parašą buvo jie atsakyti. Nuo to laiko parašų taisyklės tikrai nesikeitė, tad kas galima paraše, o kas negalima žinojote.
Kai skiriamas antras įspėjimas už parašą- jis yra atjungiamas. Vakar Jums buvo antras įspėjimas, tad parašo galimybė yra atjungta ir Jūs nebegalite turėti parašo.
Yra dalyvių, kurios turi išsipirkusios temas, tad tuo pačiu gali turėti ir parašą su kainomis ir kontaktais. Ar jos parašas nėra leistinas, ar ji turi išsipirkusi temą, galėsiu atsakyti tik sužinojusi jos niką. Galite man jį parašyti nikte.sm@gmail.com jeigu nenorite jos skelbti viešai. Šiai minutei mano až pilnas, nes nespėju atsakyti į visus susikaupusius laiškus