Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos

QUOTE(Erikos skrynelė @ 2012 03 21, 11:51)
Nikte - negaliu susisiekti su jumis per asmeninę žinutę, nes jūsų pašto dėžutė perpildyta, taigi rašau čia... Labai atsiprašau už parašą, tikriausiai neįsiskaičiau taisyklių... blush2.gif  Jau jis pašalintas  ax.gif

Pašto dėžutėje per tą savaitę susikaupė labai daug laiškų. Kiek galėjau atsakiau, bet į jų vietas kosminiu greičiu dėžutė prisipildo. Tad jeigu ir kuriai kitai parašiau kad trūksta kažkokių duomenų, o atsiųsti neina, tuomet rašykite šioje temoje. 4u.gif Pas Jus bėda buvo tik paraše- tad tuoj patvirtinsiu temą.

Temas, kaip ir visada, tvirtinu nuo seniausiai paskelbtos smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai clap.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu sužinoti kas konkrečiai netinka mano paraše? Nes II.12 punktas platus.
Pakoregavau savo albume informaciją, bet nesu tikra, gal paties parašo tekstas blogas?
Pažiūrėjau vienos dalyvės parašą, tai spustelėjus nukreipiama į svetainę, kur net kainos surašytos. Gal tai mokama paslauga?

Jau iš viso nebeleidžia man parašo uždėti. Tik ryte gavau įspėjimą, o vakare, nespėjus išsiaiškinti, nebeleidžia iš viso dėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 21 kovo 2012 - 19:01
QUOTE(estetė @ 2012 03 21, 18:57)
Sveiki,
Noriu sužinoti kas konkrečiai netinka mano paraše? Nes II.12 punktas platus.
Pakoregavau savo albume informaciją, bet nesu tikra, gal paties parašo tekstas blogas?
Pažiūrėjau vienos dalyvės parašą, tai spustelėjus nukreipiama į svetainę, kur net kainos surašytos. Gal tai mokama paslauga?

Jau iš viso nebeleidžia man parašo uždėti. Tik ryte gavau įspėjimą, o vakare, nespėjus išsiaiškinti, nebeleidžia iš viso dėti.

Paraše negali būti jokių užuominų apie rankdarbių pardavimą. Vadinasi jokių kainų, kontaktų, email, laisvų darbų... Mes tai traktuojame kaip skelbimą, o skelbimai forume draudžiami. pas Jus paraše buvo laisvi darbai.
Pirmą įspėjimą gavote dėl parašo buvau skyrusi aš 2010 11 26, 20:06 tąkart jeigu Jums kilo klausimų apie parašą buvo jie atsakyti. Nuo to laiko parašų taisyklės tikrai nesikeitė, tad kas galima paraše, o kas negalima žinojote.
Kai skiriamas antras įspėjimas už parašą- jis yra atjungiamas. Vakar Jums buvo antras įspėjimas, tad parašo galimybė yra atjungta ir Jūs nebegalite turėti parašo.
Yra dalyvių, kurios turi išsipirkusios temas, tad tuo pačiu gali turėti ir parašą su kainomis ir kontaktais. Ar jos parašas nėra leistinas, ar ji turi išsipirkusi temą, galėsiu atsakyti tik sužinojusi jos niką. Galite man jį parašyti nikte.sm@gmail.com jeigu nenorite jos skelbti viešai. Šiai minutei mano až pilnas, nes nespėju atsakyti į visus susikaupusius laiškus
Atsakyti
Kiek buvo temų tvirtinimui, peržiūrėjau visas. Jeigu negalėjau patvirtinti, tai parašiau žinutę kodėl dar nėra patvirtinta tema. Jeigu kas nors negavote žinutės- sakykit, galbūt per gausybę praleidau kurią nors nenorom 4u.gif

Į susistemintą paiešką atrodo įrašiau visas norinčias. Taip pat pasitikslinkite ar esate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 03 22, 13:44)
Kiek buvo temų tvirtinimui, peržiūrėjau visas. Jeigu negalėjau patvirtinti, tai parašiau žinutę kodėl dar nėra patvirtinta tema. Jeigu kas nors negavote žinutės- sakykit, galbūt per gausybę praleidau kurią nors nenorom  4u.gif

Į susistemintą paiešką atrodo įrašiau visas norinčias. Taip pat pasitikslinkite ar esate  4u.gif

Sveiki, norėčiau kad ir mane itrauktumėte i susistemintą sąrašiuką auksarankių prie siuvinėjimo kryželiu ir nėrimo...
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 03 22, 09:45)
Yra dalyvių, kurios turi išsipirkusios temas, tad tuo pačiu gali turėti ir parašą su kainomis ir kontaktais. Ar jos parašas nėra leistinas, ar ji turi išsipirkusi temą, galėsiu atsakyti tik sužinojusi jos niką.  Galite man jį parašyti nikte.sm@gmail.com jeigu nenorite jos skelbti viešai. Šiai minutei mano až pilnas, nes nespėju atsakyti į visus susikaupusius laiškus

g.gif Kažkada klausiau apie mokamą paslaugą, bet man nebuvo atsakyta, kad tuo naudotis galiu.Tai čia kaip ne visi gali naudotis mokama paslauga jei jos nori? g.gif Jei tokia paslauga yra, tai turi būti nurodyta taisykėse, mano manymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 24 kovo 2012 - 23:04
QUOTE(Niktė @ 2012 03 22, 11:44)
Į susistemintą paiešką atrodo įrašiau visas norinčias. Taip pat pasitikslinkite ar esate  4u.gif

Aš taip pat norėčiau būti įtraukta į susistemintą paiešką prie papuošalų, aksesuarų...
pavadinimu "Erikos skrynelė" ir nuoroda http://www.supermama...howtopic=824447

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 03 22, 19:49)
Sveiki, norėčiau kad ir mane itrauktumėte i susistemintą sąrašiuką auksarankių prie siuvinėjimo kryželiu ir nėrimo...

sąraše galite būti vieną kartą, todėl turite pasirinkti vieną sritį 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2012 03 24, 22:50)
g.gif Kažkada klausiau apie mokamą paslaugą, bet man nebuvo atsakyta, kad tuo naudotis galiu.Tai čia kaip ne visi gali naudotis mokama paslauga jei jos nori?  g.gif Jei tokia paslauga yra, tai turi būti nurodyta taisykėse, mano manymu.

šiai dienai tokią galimybę turi tik paslaugų forumo narės. Tai kaip matome, visiškai nesusiję su rankdarbiais 4u.gif . Jei bus pakeitimų bus tikrai viskas įtraukta į taisykles ir bus pranešta. Rankdarbiuose kol kas tokios galimybės nėra .

QUOTE(Erikos skrynelė @ 2012 03 25, 17:29)
Aš taip pat norėčiau būti įtraukta į susistemintą paiešką prie papuošalų, aksesuarų...
pavadinimu "Erikos skrynelė" ir nuoroda http://www.supermama...howtopic=824447

Ačiū

įtraukiau
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 03 25, 23:00)
šiai dienai tokią galimybę turi tik paslaugų forumo narės. Tai kaip matome, visiškai nesusiję su rankdarbiais  4u.gif . Jei bus pakeitimų bus tikrai viskas įtraukta į taisykles ir bus pranešta. Rankdarbiuose kol kas tokios galimybės nėra .

Taip pat išsipirkti temas gali drabužiuose, avalynėje ar pan. mirksiukas.gif Bet vien tik rankdarbiuose to daryti nėra galimybės smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
na jau nemazai laiko praejo, o ziniu jokiu sad.gif
Labai kerta per nervus verysad.gif
Gal galit kazka pasakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 03 25, 23:00)
sąraše galite būti vieną kartą, todėl turite pasirinkti vieną sritį  4u.gif

hm, keista... na tai tada mane prie siuvinejimo idekite...
Atsakyti