QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 22, 19:08)
As irgi visada taip darau ir dabar darysiu. Skrendu i Londona is vakaro ir tada tik po 14 valandu i JAV.
Jeigu tu turi su avialinijom daug patirties, labai gerai gaudaisi orouostuose, zinai visas subtilybes ir moki kalba (lenku, anglu) tai tau tos 1h gal ir uzteks... Bet as to daryt nerekomenduociau - nes ne vienas ir ne du simtai litu pastatyti ant kortos, o tukstanciai. Kam tuos nervus gadintis - lakstyt su cimodanais, prakaituot... Be to pries tarpatlantini skrydi 1h tikrai per mazai. Jeigu tu pvz skirstum is vilniaus i varsuva tai tau 1h per akis. O ten dar taves klausines (panasiai kaip ambasadoj), kur skrendi, ka dribsi, kada planuoji grizt ir t.t. (mane 10min pralaike). Plius reikes chek-in padaryt, priduot bagaza, praeit pro rimta apsaugos punkta (o jeigu dar prades ten krausyt ir tikrint tai isvis laiko uzims...).
Todel as siulyciau skirsti is vakaro - ramiai praleist nakti orouoste ir uzsitikrint sekminga didziosios keliones pradzia.
Kas skrendas su amerikieciu avialinijom "delta airlines", tai galit nebijot ir snaust - jie prikelia, kai duoda valgyt. Beje man tas lektuvinis maistas tikrai paliko ispudi.

Visad imu vistiena
P.S. vel issiverze islandijoj ugnikalnis, gali but dideliu problemu... mano skrydis birzelio 2d.