Pabandykit pasirasinet agentam kelioniu... Nieko tai nekainuoja.. Pvz, parasiau Es Travel i pasta ir pasiule 500lt pigesni bilieta i vakaru pakrante nei siule kiti .. Daugkam Es Travel papigino skrydi, ir siaip mano nuomone jau senai tokia, kad agentai pasiulo pigesnius variantus gerokai ...

QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 21, 11:37)
Per paskaitėlę PLC darbuotojai sakė, kad negalima vežtis jokio maisto. Tai čia tik didžiajam bagaže, taip? nekonfiskuos iš manęs kokio suši jei susisuksiu namie, kad lėktuve pagraužt biskį?
Aš kai per Intrax važiuoju, tai jokių paskaitėlių man neskaitė ir neskaitys, išvis nežinau ką ten vežtis ko ne, paskaitau iš forumo ir naujienų sužinau.

QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 21, 10:37)
Per paskaitėlę PLC darbuotojai sakė, kad negalima vežtis jokio maisto. Tai čia tik didžiajam bagaže, taip? nekonfiskuos iš manęs kokio suši jei susisuksiu namie, kad lėktuve pagraužt biskį?
O manai, kad verta? Juk ten duoda valgyti. Pernai kai skridau tuo transantlantiniu skrydžiu, nespėji kažko suvalgyti, paguli pilva išvertus, pažiūri kokį filmą ir vėl ką nors atveža valgyti...

o tarkim elektros adapterį čia geriau pirkti ar Amerikoje?ten pigiau?
QUOTE(egliuna @ 2011 05 21, 11:14)
o tarkim elektros adapterį čia geriau pirkti ar Amerikoje?ten pigiau?
Čia geriau pirkti

Kaip del vaistu gal kas zinot? Kaip juos vezti? paprastai tasei ar reikia kur nors sakyti kad vezi vaistu?
Jei stipresni vaistai, kiek zinau, reikia gydytojo recepto. Ar cia nesamonė?
Vaiva, visada leidžia rinktis, ką nori valgyti. Būna keli variantai. Paprastai vienas būna pasirinkimas vegetariškas maistas, o kitas su mėsa. Mano bendrakeleivei pernai labai patiko tas lėktuvinis maistas. Man tai kažkaip nieko ypatingo nepasirodė...
Vaiva, visada leidžia rinktis, ką nori valgyti. Būna keli variantai. Paprastai vienas būna pasirinkimas vegetariškas maistas, o kitas su mėsa. Mano bendrakeleivei pernai labai patiko tas lėktuvinis maistas. Man tai kažkaip nieko ypatingo nepasirodė...