Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

QUOTE(Mantas887 @ 2011 08 01, 12:01)
As busiu San Francisce ~Rugsejo 8-10 / Las Vegas ~Rugsejo 22-23 / New Yorkas ~Rugsejo 26-27 jei kam sutampa dienos (jos dar nera labai tikslios) tai galiu pagelbet su pigia nakvyne tose vietose. Kadangi dirbu Marriott'e tai turiu darbuotojo nuolaidas jos svyruoja, bet pvz New Yorke (New Ark) visai netoli Manheteno kambarys nakciai prabangiam viesbuti kainuoja ~39$ / Las Vegaso centre, prie pat Strip Drive, Marriott dangoraizy nakvyne taip pat ~39$. Nezmoniskos nuolaidos. Tai jei kam sutampa planai kreipkites pagelbesiu smile.gif

Mes turbūt būsim Las Vegase panašiom dienom. :] kaip tave galima būtų greičiau pasiekti? (el.paštas, facebook?)
Atsakyti
Mantai, ar turi amerikietišką mob tel nr? man ir las vegas gali būt kad sutaps
Atsakyti
Kaip ten chebra pirkot pernai tuos iPhone'us?
Cia buvo tokiu kas skelbesi, kad kelis eme ir siemet dar daugiau ims, tai kokiu budu ten tas sutartis pasirasinejat, kieno vardu ir kaip su saskaitom reikalai? nestuke.gif
Atsakyti
tai,kad regis eme mac book'us apple, o ne iphone'us ir be jokiu sutarciu.
Atsakyti
Gal kas žino, kiek markučių ant voko klijuoti, siunčiant laišką iš jav?
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2011 08 09, 22:30)

Priklauso nuo laisko storio, turinio ir kokiu pastu nori siust.

Jei paciu pigiausiu, kuris Lietuva pasiegs rugseji, kainos cia usps kainos first class international? LT priklauso 4 grupei.

Siaip as einu i pasta ir paprasau, kad ji issiustu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 10 rugpjūčio 2011 - 05:12
QUOTE(Medeinaa @ 2011 08 10, 05:30)

siunčiau atviruką, kainavo 0,98
Atsakyti
Noriu nusiųsti paprastą laišką, su paprastom markutėm. Turiu jų visą rinkinį, bet norėčiau, kad laiškas ateitų anksčiau nei rugsėjį...
Jei tiesiog įmesčiau į tą bendrą siuntimo dėžę, ar mano laiškas pasiektų LT?
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2011 08 10, 11:52)
Noriu nusiųsti paprastą laišką, su paprastom markutėm. Turiu jų visą rinkinį, bet norėčiau, kad laiškas ateitų anksčiau nei rugsėjį...
Jei tiesiog įmesčiau į tą bendrą siuntimo dėžę, ar mano laiškas pasiektų LT?

Jei tai 1 popieriaus lapas, tada nesvers daugiau 1 uncijos ir kainuos 0.98. Tai tiek markuciu ir klijuok. Beje, jei truks markuciu, ta laiskuti per pora dienu pastininkas grazins ir bus parasyta, kiek truksta, bet bus uzdetas stampas jau ant tu 98 centu ir turesi klijuot naujas markutes + trukstama kieki smile.gif

Eina laiskas teoriskai 14 darbo dienu, tad grubiai primesk 3 savaites (cia jau max). Gausis geriausiu atveju rugpjucio galas ar rugsejo pradzia.

Atsakyti
Ačiū, už atsakymą :]
Nusipirkau markučių rinkinį, tai manau kokių 3 turėtų užtekti.
Atsakyti
Skrydziam amerikos teritorijoje isbandykit www.southwest.com daugkas patare man sias oro linijas. Siu oro liniju bilietu paieskos sistemos neiesko, turite eiti tiesiogiai i ju tinklapi, bet nepasigailesite. Paprastai skrydziam amerikoje visos oro linijos praso moketi net ir uz pirma bagaza, o su southwest lagaminai skrenda uz dyka (2 lagaminai nemokami 3 jau mokamas). As radau bilietus su mokesciais su viskuo uz 144$ is Los Angelo i New Yorka. Kai visos kitos oro linijos siule ~200$+lagaminai 25$ pirmas ir 35$ antras. Tiksliai nezinau gal cia pigus skrydziai tik is Pietvakariu (South West) amerikos, bet pabandyti verta. Sios oro linijos neturi sedejimo vietu pasirinkimo ar panasiu dalyku, jei atvaziuosi pirmas i oro uosta is visu skrydzio keleiviu ir sedesi paciame priekyje. Be to girdejau kad labai smagus kolektyvas, skrydzio metu, pajuokauja, snekina.. Taigi tikiuos kam nors pravers mano patarimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 15 rugpjūčio 2011 - 23:47
http://www.cheapoair.com/ arba http://www.skyscanner.com/ (cia galima nurodyti vien miesta ar sali is/i kuri skrendi taip pat menesio ar net metu intervala) per kuri man suradao southwesta Honolulu-LA
Atsakyti