Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

apsidraust nebūtina tik patartina
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2011 06 07, 19:13)
O sakykit esam apdrausti po 09 09 tą keliavimo mėn?

Esam apdrausti ir jeigu neklystu, tai iki rugsėjo 30d. smile.gif
Atsakyti
keturi mėn nuo draudimo pradžios
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 06 07, 20:36)
o, geras biggrin.gif  maniau,kad neveikia. na as trbt tokias levas ten imu,kad jos tikrai neveikia. ta prepaid kortele buvo su numeriu?nezinojau. buciau pati gal tada emusi tokias.

Su numeriu. Gauni accaunta - gali pasipildyt internetu ir t.t..
Atsakyti
Sveikuciai, tai kaip sekas visiem? Visi jau issivazineja kas kur? Ar dar yra Lietuvaiciu?

Man sekas viskas labai puikiai, skrydziai nuvargino, taciau AA nenuvyle, kaip cia kazka.. Pasitikes darbdavys ir viesbutis kuriame dirbsime pranoko visus lukescius.. Vaizdai, zmones, gamta, oras, viskas kaip is pasakos.. Darbas isvis pranoksta viska, tik atvaziaves svieziai dirbti i prabangu viesbuti, jau dirbu apsaugos pareigunu, gaunu 10-12$/h smile.gif) http://www.musuvasara.lt Cia galit rast foto/video ispudzius. Kadangi interneto normalaus dar nespejom isigyti, tai nera kaip perteikti viso to, ka mes cia matom, girdim,patiriam smile.gif

QUOTE(&Barbara @ 2011 05 29, 19:15)
i social security tik po 10 dienu galima. Nu gal cia tik mano valstijoj tokias taisykles sugalvojo, nezinau. Bandyk laime ir po paros eiti, jei neistveri:)

Del SSN dariau taip: Tik atvaziavau, uzsireginau vakare SEVIS, tada ryte SSN, praejo 2 savaites gavau SSN.. Tai turbut kad skiriasi valstyjose tie laikai ir budai. smile.gif

Atsakyti
o kai uzsiregistruoji sevis, reikia laukt kokios nors iceo laisko ar pan? cia toj knygelej raso, kad kreipiantis i SSA reikia pateikt "jusu sponsoriaus laiskas i SSA "Dear Social Security Officer"..
Atsakyti
ačiū mantai už dienoraštį bus įdomu paskaityt ir fotkes praverst. Aš niekaip nenueinu į social security office, jau dvi savaites dirbu, kaži labai blogai
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 06 08, 16:12)
ačiū mantai už dienoraštį bus įdomu paskaityt ir fotkes praverst. Aš niekaip nenueinu į social security office, jau dvi savaites dirbu, kaži labai blogai
Kai nueisi - sužinosi biggrin.gif. O šiaip tai bet kas manau pasakys, kad geriau netempti.
Atsakyti
o del SSN tai reikia atsispausdinti ir uzsipildyti ar galima ten vietoj pildyti? wink.gif
Atsakyti
Sveiki, mes su drauge tik birželio 18 išskrendam į West Wendover smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuna @ 2011 06 08, 20:29)
o del SSN tai reikia atsispausdinti ir uzsipildyti ar galima ten vietoj pildyti? wink.gif

Ten vietoj galima užpildyt, kiek atsimenu.

aš išvykstu irgi tik birželio 15 g.gif
Atsakyti
Gal kas sekm vilnius - amsterdamas-bostonas?
Atsakyti